7 favoriete beautyproducten in de zomer

zomerproducten beauty

De mensen die mijn blog al lang volgen weten het misschien nog wel: vroeger kwam er veel meer beauty voorbij op Teddlicious.nl. Waar beauty eerst het hoofdbestanddeel van mijn blog was, is het nu een combinatie geworden van van alles en nog wat. Alle dingen die ik leuk vind: eten en drinken, films en series, artikelen over ondernemen en fashion en beauty. Vandaag weer eens een artikel over pure beauty: mijn favoriete beautyproducten van deze zomer. 

Escada Fiesta Carioca

Ieder jaar brengt Escada een nieuwe Limited Edition voor de zomer uit. De geur van 2017 is Fiesta Carioca en hij is weer super lekker! Heerlijk fris, zoet en bloemig. Perfect voor de zomer dus. Dit is echt een typische geur die ik in deze tijd van het jaar veel draag, maar in de winter echt in de kast laat staan. Een typisch zomerproduct dus!

Clinique Pep-Start Pout restoring night mask

Mijn lippen zijn het hele jaar door droog. Of het nu een bloedhete zomer is of hartje winter. Ik kan dus ook echt niet zonder lippenverzorging. Het is niet zo dat ik er verslaafd aan ben, door mijn extreem droge huid en eczeem heb ik het gewoon nodig. Dus eigenlijk ben ik wel verslaafd, haha. Dit is een nieuwe lippenbalm van Clinique, speciaal bedoeld om voor het slapen aan te brengen. Omdat mijn lippen zo droog zijn, hebben ze meerdere keren per dag verzorging nodig en deze nieuwe pout restoring night mask gaat dan ook overal mee naartoe.

MUA 6 shade palette – rusted wonders

Ik ontving laatst dit nieuwe oogschaduwpalette van MUA. Het trok gelijk mijn aandacht, ik hou van dit soort kleuren! In de zomer draag ik minder make-up dan normaal, maar als ik me dan toch opmaak, ga ik voor een lichte ooglook. De roze shimmery kleur (tweede van links) is perfect voor op het bewegende ooglid. De donkerbruine kleur een heel klein beetje in de arcadeboog en klaar is mijn oogschaduw. Het pigment is niet overdonderend, maar prima voor de prijs die je ervoor betaalt (5 euro). Ook een handig formaatje om mee te nemen op vakantie!

Vision zonnebrand

Al jaren gebruik ik Vision zonnebrand. Mijn huid is erg droog en gevoelig door de eczeem en daarom kan ik niet alle gewone zonnebescherming gebruiken. Vision matcht erg goed met mijn huid en sinds ik dit heb ontdekt, gebruik ik niks anders meer. Er gaan weer twee volle tubes mee op vakantie, smeren maar!

Clinique pep-start pout perfecting balm – tangerine

In de herfst en in de winter ga ik voor donkere kleuren op mijn lippen, maar in de zomer mogen de lipsticks weer wat gezelliger en feller! Deze nieuwe pout perfecting balm in de kleur tangerine van Clinique is super mooi! En ook nog eens lekker verzorgend voor mijn lippen.

Tweezerman wimperkruller

In de zomer draag ik minder make-up, maar vaak krul ik wel even mijn wimpers, in combinatie met een likje mascara. Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe wimperkruller van Tweezerman. In het roségoud, hoe mooi!? Love it!

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

In de ultieme droogshampoo test gooide deze droogshampoo van Philosophy hoge ogen. Want, oh, wat is deze droogshampoo fijn! Wel ontzettend jammer dat ‘ie zo prijzig is (ruim 22 euro), maar hij laat mijn haar heerlijk ruiken en zorgt er ook nog voor dat ik wat volume krijg ik dat futloze haar van mij.

Wat zijn jouw favoriete producten in de zomer? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel bevat een aantal producten dat ik heb opgestuurd gekregen van een bedrijf. 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 17 augustus 2017 / 06:40

  Ik ben zo benieuwd naar die droogshampoo! Gebruik nu altijd de XXL volume van Batiste maar hoor over de Amazing Grace zoveel goede verhalen !

  • Tedje
   Auteur
   17 augustus 2017 / 18:13

   Die van Batiste vind ik ook allemaal heel erg fijn hoor :-)

 2. 17 augustus 2017 / 11:44

  Het palette van MUA vind ik er wel mooi uitzien

 3. 17 augustus 2017 / 14:02

  Ook ik heb last van eczeem en psoriasis en de Vision zonnebrand creme werkt daar echt heel goed voor. Ik merk ook dat ik bijna nooit verbrand door Vision.

  Ik ben heel benieuwd naar de droogshampoo. Werkt deze echt zo fijn als bijvoorbeeld die van batiste?

  • Tedje
   Auteur
   17 augustus 2017 / 18:13

   Wat fijn dat Vision bij jou ook zo fijn werkt :-) Ik vind hem zelf ook echt heerlijk in gebruik en ik krijg er geen jeuk van. Ik vind de droogshampoo echt heel fijn en hij ruikt ook goddelijk, ik vind hem alleen wel heel duur. Dus als je puur naar de prijs kijkt, zou ik eerder die van Batiste kopen, maar als je het geld er voor overhebt en je zoveel geld aan een droogshampoo wil besteden, go for it ;-) Haha!

 4. 17 augustus 2017 / 20:16

  De Escada geur is zo lekker fris! Het palette van MUA vind ik er ook verrassend goed uit zien, daar ben ik heel nieuwsgierig naar geworden. Absoluut kleurtjes die mij aanspreken :)

  • Tedje
   Auteur
   20 augustus 2017 / 10:42

   Ik vind hem echt heel fijn, het palette! En dat voor zo’n fijn prijsje, ideaal!

 5. 19 augustus 2017 / 14:13

  Wat een fijne producten! Die zonnebrandcrème gebruik ik ook graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *