7 redenen waarom de herfst leuk is

 photo Herfst-1.jpg

Hoera, het is herfst! Ondanks dat ik dol ben op de zomer en het warme weer, heeft de herfst toch ook wel zijn charmes. Oké, het wordt koud, je moet je winterjas weer aan en je kunt niet meer met blote benen over straat, maar vandaag geef ik je zeven redenen waarom de herfst misschien toch wel leuk is. 

1. Verplichte avondjes op de bank met een hele grote kop thee, chocolade en een fijne film of serie. Tsja, als het herfst is, hoort dat er gewoon een beetje bij, toch? Oh ja, ook verplicht: fluffy socks en dekentjes.

2. Warme Chocomel met slagroom! Do I need to say more?

3. Een nieuw seizoen betekent: nieuwe kleding! Mooie, lange, leren laarzen, of juist stoere, zwarte enkel boots, warme vesten en truien, lekkere sjaals en leuke, fashionable hoedjes. Het mag allemaal weer in de herfst!

4. Je kunt ’s nachts gewoon lekker slapen, omdat je kamer een aangename temperatuur heeft. Geen eindeloze nachten draaien en woelen meer, omdat je niet kunt slapen van de hitte, yay!

5. Weg met die zomerse pasteltinten, hallo bordeauxrood, zwart en legergroene nagellak! Ik ben mijn roze en mintgroene nagels méér dan beu dus ik ga binnenkort de donkere kleuren weer opzoeken in mijn stash!

6. In de zomer ziet alles er mooier uit, maar geef toe: die rode, oranje en gele bladeren zijn ook ontzettend charmant. Picture this: romantische boswandeling met je lover, zijn arm om je heen geslagen, warme sjaals, overal liggen kleurrijke bladeren. You get it, right? 

7. Alle lekkernijen in de herfst: pompoensoep, maar ook liggen de truffel kruidnoten alweer in de winkel…..

Hou jij van de herfst? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 24 september 2014 / 06:10

  Jaaaa nieuwe kleding! Ik probeer me in te houden….

 2. 24 september 2014 / 08:40

  Aaah ik heb er nu al zin in! Gister heb ik me al heerlijk laten gaan bij de opening van Primark maar er komen vast nog heel veel andere leuke nieuwe herfstitems aan..

 3. 24 september 2014 / 09:43

  Heerlijke lijstje, ik zie alleen maar voordelen haha!

 4. 24 september 2014 / 16:25

  Romantische boswandeling met je lover…. Oeeeeeh doe mij die maar! Haha nee de herfst heeft idd zeker z’n charmes, ik vind de kleding het leukste!

 5. 24 september 2014 / 16:57

  Leuke 7 redenen, ik merk dat ik nu weer meer series ga kijken, in de zomer had ik daar helemaal geen zin in

 6. 24 september 2014 / 17:00

  Die caramelised pear-thee is super lekker. Al heb ik ook al een beetje vals gespeeld en een tas van de Winter-variant gedronken. Het verschil in temperatuur is soms plots zo groot dat het met een beetje fantasie al bijna winter is. Deze middag heb ik trouwens samen met een vriendin van zo’n mooie herfstwandeling genoten.

 7. 24 september 2014 / 17:29

  Toen ik vandaag door de regen fietste was ik de herfst al aan het vervloeken, maar er zijn natuurlijk ook genoeg leuke dingen. Als je doorweekt thuiskomt en pepernoten kunt eten en een grote kop thee kunt drinken bijvoorbeeld ;)

 8. 24 september 2014 / 19:52

  Ah ik hou van de herfst! Heb zelf net ook mijn kaarsjes aangestoken (: Leuke post!

 9. 25 september 2014 / 04:08

  Ik houuuu van de hersft! Vooral de natuur is dan zo mooi en alles is gewoon sfeervol met idd de chocomelk (zo mee eens! xD) en de avondjes op de bank :) heerlijk!

 10. Fred
  25 september 2014 / 07:05

  Wat dacht je alleen al van de geur van de herfst

 11. 25 september 2014 / 21:27

  Op de pompoensoep na geef ik je op alle punten gelijk! Zo klinkt de herfst inderdaad zo erg nog niet haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *