8 leuke meidenseries op Netflix

netflix-series

Van vriendinnen krijg ik vaak de vraag: Tedje, welke meidenserie op Netflix moet ik nu écht gaan kijken? En dan som ik een mega lijst op met series die ik heb gezien. #Netflixaddict. Tijd om dit lijstje ook met jullie te delen! 

via GIPHY

Gossip Girl

Mijn lievelingsserie of all time: Gossip Girl. Ik heb alle 6 seizoenen al twee keer gezien en het zou me niet verbazen als ik voor een derde keer zou beginnen aan deze serie. Waarschijnlijk hebben een heleboel van jullie Gossip Girl al gezien, maar mocht dat niet het geval zijn: je weet niet wat je mist! Zet gauw de eerste aflevering aan op Netflix en ik weet zeker dat je completely hooked bent en niet meer kunt stoppen. De serie speelt zich af in New York in de upperclass van de samenleving. Lees: de mooiste mensen, de duurste en fashionable kleding en roddels all over the place. Klinkt heerlijk toch? Door deze serie staat New York echt op nummer 1 op mijn traveling bucket list.

via GIPHY

Riverdale

Vorige week is seizoen 2 van de Amerikaanse serie Riverdale van start gegaan op Netflix. Goed nieuws, want nu kan ik me iedere week weer gaan verheugen op een nieuwe aflevering. Terwijl Archie en zijn vrienden het van alles meemaken op het gebied van romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale. Deze serie heeft een mysterieus en spannend randje, maar speelt zich ook af op high school, wat altijd een pluspunt is.

via GIPHY

Pretty Little Liars

Pretty Little Liars, wie kent het niet? Ik ben vanaf moment 1 verslaafd geweest aan deze serie en heb dus vanaf het begin alles gevolgd. Heb jij deze serie nog nooit gezien? Lucky you, want je hoeft niet meer te wachten op nieuwe afleveringen. PLL is na het 7e seizoen namelijk afgelopen. Ook deze serie speelt zich af op high school en gaat over 4 meiden die verwikkeld raken in een mega mysterie. Wie is A. die hen de hele tijd stalkt met berichtjes?

via GIPHY

New Girl

Who’s that girl, it’s Jess! Een hilarische serie met afleveringen van 20 minuten, ideaal om tussendoor te kijken. Of gewoon die hard te bingewatchen. Ik weet dat heel veel jongens deze serie samen met hun vriendin kijken, dus ook geschikt om met je lover te kijken. Het gaat in ieder geval over drie mannen die ineens een vrouwelijke huisgenoot erbij krijgen: Jess.

via GIPHY

The Vampire Diaries

Een serie waarvan ik nóóit had verwacht dat ik hem leuk zou vinden: The Vampire Diaries. Inderdaad met vampieren, weerwolven, alles erop en eraan. Inmiddels staan er 7 seizoenen op Netflix en ik ben net bij het begin van seizoen 7 met kijken. Nog een aantal afleveringen te gaan dus! Mocht je nieuwsgierig zijn naar deze serie, geef het een kans, want het heeft mij compleet verrast! En ja, dat komt ook door de knappe acteurs die erin spelen.

via GIPHY

13 Reasons Why

Dit is de serie waar iedereen het aan het begin van het jaar over had: 13 Reasons Why. De serie kwam behoorlijk in opspraak, omdat het gaat over geweld, misbruik en zelfmoord. Ik vond het zelf een hele intigrerende serie en ik kon niet stoppen met kijken. Seizoen 2 is al aangekondigd, alleen het is nog niet helemaal duidelijk wanneer deze op Netflix komt. Ergens in 2018.

via GIPHY

Gilmore Girls

Vorig jaar begon ik met het kijken van de 7 seizoenen durende hitserie Gilmore Girls. Ik keek direct Gilmore Girls: A Year in the Life er achteraan. Ik was echt verslaafd aan deze serie en ik snapte niet waarom ik deze nog nooit eerder had gezien! Wat een heerlijke, laagdrempelige serie. Love it!

via GIPHY

The Client List

Een wat onbekendere serie, maar daarom niet minder leuk. Geen serie van de bovenste plank, maar hij kijkt wel lekker weg. Het gaat over een vrouw die in geldnood zit en gaat werken in een massagesalon waar ook seksuele pleziertjes op het menu staan… In totaal twee seizoenen en je vliegt er doorheen. Ik vond het jammer dat er geen derde seizoen kwam!

Welke serie wil jij nog graag zien op Netflix?

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 24 oktober 2017 / 08:15

  Leuk lijstje, ik heb er al veel van gezien! Op het moment ben ik bezig met Gilmore Girls, vind het echt heel leuk. Ik vond the Carrie Diaries ook heel leuk, jammer dat dat zo snel stopte..

  • Tedje
   Auteur
   24 oktober 2017 / 08:42

   Die was inderdaad ook erg leuk, jammer dat die niet op Netflix staat!

  • Horselover
   16 mei 2018 / 17:02

   Ja ik vond het ook jammer maar er komt in de herfst weer een nieuw seizoen uit

 2. 24 oktober 2017 / 10:06

  Riverdale heb ik nog niet gezien, maar hoor veel positieve verhalen hierover om me heen! Moet er toch maar eens een poging aan gaan wagen dan haha.

 3. 25 oktober 2017 / 08:41

  Zo te horen kunnen wij heel goed samen series bingewatchen haha. Ik heb ze allemaal gezien (afgezien van the client list) en I love them! Wat vond jij van a day in the life? Ik vond het eerlijk gezegd minder leuk dan de ‘originele’ serie helaas, ook al keek ik alles achter elkaar ik had best kunnen stoppen zodat ik a day in the life niet hoefde te zien. Alhoewel het wel leuk was dat de serie nog even doorliep en om weer terug te zijn in het stadje :)

  • Tedje
   Auteur
   26 oktober 2017 / 14:28

   Ooh ik vond A day in the life juist super leuk! :-) Ik vond het zo jammer toen het was afgelopen :(

 4. 25 oktober 2017 / 21:39

  Leuke series allemaal. PLL vond ik zo leuk haha! Gossip Girl trouwens ook ;-)

 5. 26 oktober 2017 / 12:21

  Wat een leuk lijstje met series. Ik loop gigantisch achter haha…en heb niet eens Netflix. Ik wil dit binnenkort wel gaan nemen en dan pak ik zeker jouw lijstje er even bij. Thanks alvast!!

 6. Irma
  27 oktober 2017 / 10:50

  Hoi Tedje, goede lijst! Ik denk dat je 13 reasons why intrigerend vond in plaats van integrerend :)

  • Tedje
   Auteur
   27 oktober 2017 / 11:55

   Thanks voor je oplettende oog! Typefoutje :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *