8 leuke nieuwe meidenfilms op Netflix

nieuwe-meidenfilms-netflix

We all love Netflix, right? Ik ken maar heel weinig mensen die het niet hebben in ieder geval. Vandaag zet ik 8 leuke meidenfilms op een rijtje die onlangs zijn toegevoegd aan Netflix en absoluut het kijken waard zijn! 

Soof

Zin om een leuke Nederlandse film te kijken? Dan is Soof echt een aanrader! Soof is stuntelig, heeft een licht alcoholprobleem en houdt wel van één sigaretje op zijn tijd. Of twee. Lies Visschedijk speelt deze rol fantastisch. Deel 2 moet ik nog steeds zien. Heb jij die al wel gezien? Ik ben benieuwd!

The Age of Adaline

In deze film worden de hoofdrollen vertolkt door mijn lievelingsacteurs, namelijk Blake Lively (girl crush alert!) en Michiel Huisman (hot man alert!). Ik deed dan ook een vreugdedansje toen ik zag dat The Age of Adaline op Netflix stond! Ik vind het een prachtig en bijzonder verhaal over een vrouw die nooit ouder wordt. Aanrader!

What to Expect When You’re Expecting

Dit is een film waar je niet al te veel van moet verwachten, maar wel lekker wegkijkt. Zit je een avondje alleen op de bank? Dan is What to Expect When You’re Expecting het proberen waard!

LOL

Miley Cyrus, you hate her or you love her. Ik haat haar niet, maar ik ben er ook niet helemaal weg van. Alhoewel ik haar versie van Jolène dan weer wel heel erg kan waarderen. Van haar acteerkunsten had ik nooit een hele hoge pet op, maar de film LOL heeft me toch positief verrast. Niet dat Cyrus de beste actrice is die er rondloopt, maar de film vond ik stiekem toch wel vermakelijk. Zelfs zo vermakelijk dat ik hem geloof ik al twee keer heb gekeken. De film kijkt lekker weg en er zit een leuk liedje in die nog dagen in je hoofd blijft hangen.

Aquamarine

Dit is typisch zo’n gevalletje van: JEUGDHERINNERINGEN! Deze film heb ik samen met mijn zusje en een vriendin zó vaak gehuurd bij de videotheek. Het was echt onze lievelingsfilm. Een film uit 2006 (alweer 11 jaar geleden!) met JoJo en Emma Roberts in de hoofdrol. Geen meidenfilm van de hoogste plank, maar it brings back memories. Zo leuk!

Four Weddings and a Funeral

Deze film komt uit 1994. En dat betekent dat we een piepjonge Hugh Grant te zien krijgen. Heerlijk, zo’n film uit de nineties!

Trainwreck

Hou je van de humor van Amy Schumer? Dan moet je deze film sowieso kijken! Amy speelt een heerlijk grappig personage. Hardop lachen gegarandeerd!

Begin Again

Op zoek naar een muzikale film à la Music and Lyrics (met Hugh Grant en Drew Barrymore)? Dan is Begin Again misschien wat voor jou. In de hoofdrollen Keira Knightley en Mark Ruffalo. Ik vond hem erg leuk!

Welk van deze films heb jij nog niet gezien? 

Liefs,
Tedje

Volg:

9 Reacties

 1. 19 mei 2017 / 06:41

  Stuk voor stuk leuke films die je hier op noemt! Ik heb ze allemaal gezien en heel erg leuk allemaal.

 2. 19 mei 2017 / 08:29

  Ohhh Tedje, heldin! Ik zit vanavond alleen op de bank, dus dit komt mooi uit! The age of Adaline lijkt me supermooi, en als ik eerder had geweten dan Blake en Michiel samen een film hadden gemaakt dan had ik waarschijnlijk inmiddels de poster thuis hangen ;) Aquamarine heb ik nooit gezien, maar ga ik nu sowieso kijken en Begin Again ziet er ook superleuk uit! Thanks voor deze fijne tips!!

  • Tedje
   Auteur
   19 mei 2017 / 11:12

   Haha, wat goed dat dit artikel precies op het juiste moment komt! Ik heb gisteren voor de vierde keer The Age of Adaline gekeken en hij was weer zo mooi. Echt een aanrader! Enneh, veel plezier vanavond. Ik ben benieuwd welke film het wordt!

 3. 19 mei 2017 / 08:32

  Ik ben echt een sucker voor Hugh Grant films, één van mijn favoriete acteurs! Ook al heb ik alle films al meerdere kere gezien; ik blijf ze herhalen. The age of Adaline wil ik ook graag zien, ik ben ook dol op Blake :)

 4. 19 mei 2017 / 10:53

  The Age of Adeline is zo mooi! Haha, ik weet wat ik ga doen als ik het minder druk heb: dit lijstje lekker bij langs!

 5. 19 mei 2017 / 12:41

  Oooh ik ben er zo eentje zonder Netflix 😇. Ha die laatste film stond al op mn lijstje om te kijken, de rest heb ik al gezien.. Naja Trainwreck heb ik opgezet en weer afgezet. Vond het nergens over gaan…

 6. 19 mei 2017 / 15:30

  Ah, Age of Adeline vind ik zo een mooie film!

  Begin Again lijkt me een leuke voor dit weekend, top lijstje weer :)

 7. 19 mei 2017 / 18:52

  Alleen Aquamarine heb ik niet gezien, omg en de rest allemaal wel!

 8. 19 mei 2017 / 20:39

  Vooral de age of.. is echt prachtig! en verder heb ik er nog drie niet gezien dus bedankt voor het delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *