9 leuke nieuwe films op Netflix

Netflix staat weer bomvol met een heleboel leuke, nieuwe films. Hoog tijd om deze eens voor je op een rijtje te zetten, zodat je niet eerst een uur zit te scrollen voordat je daadwerkelijk een film gaat kijken. 

Les Misérables

Muscialliefhebbers opgelet! Les Misérables staat op Netflix! Les Misérables speelt zich af in het 19e eeuwse Frankrijk en vertelt het verhaal van ex-gevangene Jean Valjean (Hugh Jackman). Valjean wordt tientallen jaren achtervolgd door de meedogenloze agent Javert (Russell Crowe) na zijn voorwaardelijke vrijlating. Het leven van Valjean verandert voor altijd wanneer hij de zorg op zich neemt van Cosette (Amanda Seyfried), de dochter van de alleenstaande moeder Fantine (Anne Hathaway).

Beauty and the Beast

YES! Ook deze geweldige musicalfilm staat op Netflix: Beauty and the Beast. Wie kent het verhaal niet? Belle, een mooie, jonge onafhankelijke vrouw wordt gevangen genomen door een beest in zijn kasteel. Ondanks een beangstigend gevoel van onzekerheid over wat haar te wachten staat raakt ze bevriend met het betoverde personeel in het kasteel. Ze leert verder te kijken dan de afschuwelijke buitenkant van het beest en ontdekt de vriendelijke ziel van een prins die binnen in hem schuilt.

The Green Mile

Een van de beste films ooit gemaakt: The Green Mile. En je kunt hem nu op Netflix kijken! Nu Paul Edgecomb zijn dagen slijt in een bejaardentehuis, kijkt hij terug op zijn leven als gevangenisbewaker. Jarenlang heeft hij dienst gedaan in de ‘Dodengang’ van de Cold Mountain gevangenis. Paul denkt vooral terug aan 1935. Ten tijde van de Grote Depressie ontwikkelde Edgecomb een bijzondere band met één van de gevangenen. De zwarte reus John Coffey werd beschuldigd van de verkrachting en de moord op twee kleine meisjes. Er was alleen iets heel bijzonders met hem aan de hand…

https://www.youtube.com/watch?v=Qh4bkwt54I4

Julie & Julia

Een heerlijke feelgood film! Julie Powells (Amy Adams) is haar saaie leventje spuugzat en is op zoek naar een uitdaging. Als ze het kookboek van de Amerikaanse tv-chef Julia Child (Meryl Streep) ”Mastering the Art of French Cooking’ in handen krijgt, besluit ze álle recepten uit het boek te koken.

Bridget Jones’s Diary

Bridget Jones is ALTIJD goed. Super leuk dat deze film nu op Netflix staat! Op nieuwjaarsdag besluit Bridget Jones, een Londense dertiger mét kater maar zonder man, om haar leven resoluut over een andere boeg te gooien en met een dagboek te starten. Haar eerste voornemen is, uiteraard, “tien kilo afvallen”. Haar tweede voornemen: “een leuk, verstandig vriendje vinden in plaats van me steeds weer in te laten met zuiplappen, workaholics, voyeurs, megalomanen, emotionele k****hommels of engerds”. Deze film moet je gezien hebben, een klassieker!

The Adjustment Bureau

Hebben we ons eigen lot in handen, of worden de touwtjes bediend door onzichtbare krachten? Matt Damon vertolkt in de thriller The Adjustment Bureau de rol van een man die een glimp opvangt van wat het noodlot voor hem in petto heeft en besluit dat hij eigenlijk iets anders wil. Ik heb deze film lang geleden gezien en ik vond hem toen erg goed. Een goede reden om hem nu weer op Netflix te kijken!

Flight

Whip Whitaker (Denzel Washington) is een piloot die sinds lange tijd op het randje leeft. Seks, drugs en rock & roll zijn hem op het lijf geschreven. Zijn verantwoordelijke baan waarbij hij dagelijks vliegtuigen veilig naar hun eindbestemming moet sturen lijkt door zijn drank- en drugsgebruik al verder naar de achtergrond te verdwijnen en Whip deinst er dan ook niet voor terug om op het werk te drinken. Maar dan breekt er voor het opstijgen een verschrikkelijke storm uit. Een indrukwekkende film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

To all the boys I’ve loved before

Er staat een nieuwe Netflix Original op de streamingsdienst! Het schoolleven van Lara Jean staat volledig op zijn kop als haar geheime liefdesbrieven op onverklaarbare wijze worden verstuurd naar vijf jongens op wie ze verliefd is.

The Girl on the Train

Naar het spannende boek van Paula Hawkins. Het verhaal volgt een recent gescheiden vrouw, Rachel genaamd, die de trein neemt naar Manhattan. Daar is ze getuige van een ogenschijnlijk perfect koppel, Scott en Megan. Maar op een dag gaat er iets mis tussen de twee en raakt Rachel verzeild in een mysterieus complot rondom de verdwijning van Megan Hipwell.

Welke film wil jij sowieso zien? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 28 augustus 2018 / 08:23

  The Green Mile, wat een prachtfilm! Les Misérables moet ik nog steeds kijken, maar dat wordt iets voor wanneer m’n vriend niet thuis is. Hij háát musicals, haha. To All The Boys I’ve Loved Before heb ik laatst gezien op aanraden van een vriendin. Ik hou van dat soort films! :-D

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2018 / 14:43

   Oooh, heerlijk om in je eentje te kijken. Leg die tissues maar alvast klaar! :-O

 2. 28 augustus 2018 / 09:12

  O wat een goeie films allemaal!
  The Green Mile, Julie & Julia (mijn lievelingsfilm!), Beauty and the Beast, The girl on the train…

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2018 / 14:43

   Ja, leuke titels allemaal he! Veel kijkplezier!

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2018 / 14:44

   Oeh, alvast heel veel kijkplezier! Het zijn echt leuke films! Al moet ik toegeven: de laatste moet ik zelf ook nog kijken, maar uit hele betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat het echt een leuke film is!

 3. 28 augustus 2018 / 09:23

  Leuke tips! Ik ken de meesten al, maar Les Miserables nog niet!

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2018 / 14:44

   Oh, die moet je echt gaan zien. Een van mijn lievelingsfilms!

 4. Inge
  28 augustus 2018 / 18:14

  Ik moet echt tijd maken om beauty and the beast te kijken! Ik zag ook dat Coco half september op netflix staat, zeker een aanrader!

 5. Rosemarijn
  30 augustus 2018 / 09:11

  Jaaaa weer een blog online, leuk! Les Mis heb ik zelfs oldskool op dvd gekocht want dat is echt mn favoriete film haha, leuke tips verder! Benieuwd naar ‘Girl on the train’!

 6. 1 september 2018 / 13:59

  Ooooooh, staat Les Miserables er weer op? Die stond er al een tijdje op en hadden ze er opeens vanaf gehaald. Heel fijn dat die film terug is op Netflix! Beauty and the beast heb ik laatst gezien. Wat is dat een mooie film zeg!
  The girl on the train wil ik ook nog zien, maar ik wil eerst het boek uitlezen :-)

 7. 2 september 2018 / 10:47

  Een aantal heb ik gezien en een aantal nog niet! Die ga ik even in mijn lijstje ’te kijken’ zetten. Ook wil ik Beauty & the beast nog een keertje kijken omdat die echt zo mooi is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *