A trip down memory lane

 photo IMG_5925a.jpg

Foto’s maken en kijken, we doen het allemaal heel graag. Uren zitten we door onze Instagram-feed heen te scrollen en de komst van de smartphone maakte het wel heel makkelijk om overal foto’s van te maken. Maar foto’s afdrukken en inplakken net als vroeger? Dan doen er niet veel meer. Waarom niet eigenlijk? Ik vind het echt super leuk om door fotoalbums te bladeren en ik heb zes (!!) prikborden op mijn kamer die vol met foto’s hangen. 

Ik besloot mijn zusje te verrassen met een aantal dingetjes die ik op Webprint bestelde.

 photo IMG_5913a.jpg

 photo IMG_5914a.jpg

Met een fotoalbum! Inmiddels hebben we een hele verzameling met leuke foto’s van ons tweetjes en die heb ik eigenlijk nog nooit gebundeld. Ze staan verspreid op Instagram en Facebook, maar dat was het dan ook. Ik koos voor een vierkant M formaat. Deze is 13×13 cm groot. Een super leuk boekje om cadeau te doen aan iemand. Het boekje heeft standaard 24 pagina’s en dan kost hij €7,95. Ik heb er nog 12 pagina’s aan toegevoegd en dan komt er nog €3,60, 30 cent per pagina, bij. De foto’s die in het boekje staan heb ik met mijn Canon spiegelreflex gemaakt, maar ook gewoon met mijn iPhone 5! En dat is een prima kwaliteit voor dit formaat.

 photo IMG_5927a.jpg

Het boekje is van stevig, dik papier gemaakt waardoor je hem ook rechtop kunt zetten.

 photo IMG_5916a.jpg

 photo IMG_5918a.jpg

 photo IMG_5919a.jpg

Ik vond het leuk om ook wat teksten erbij te zetten. Het indelen van het fotoboek kan helemaal naar je eigen smaak, maar je kunt ook Webprint een indeling laten maken. Handig als je niet zoveel tijd hebt!

 photo IMG_5906a.jpg

 photo IMG_5911a.jpg

Ook verraste ik mijn zusje met een foto op plexiglas. Ik koos voor de afmeting 30×30 cm. Dit kost €29,95. De foto die ik heb laten afdrukken heb ik met mijn iPhone gemaakt en dat zie je er absoluut niet aan af! Er zit een setje bij waarmee je de foto kunt ophangen aan de muur, maar je kunt hem ook prima wegzetten tegen de muur op een kastje. Het plexiglas is 5cm dik en dat geeft echt een heel chique effect. De foto wordt geleverd met een blauw stickervel erover heen, zodat de foto beschermd blijft.

 photo IMG_5922a.jpg

Tenslotte bestelde ik nog een aantal losse foto’s bij Webprint. Dan kan ik mijn prikbord weer een beetje opfrissen met nieuwe exemplaren! Deze zijn vierkant, 10×10 cm. Die kosten 8 cent per stuk. Allemaal foto’s die ik van Instagram af heb gehaald.

 photo IMG_5923a.jpg

Deze foto’s zijn 13×10 cm en kosten 10 cent per stuk. Kiekjes van een vriendinnenweekend in Zeeland, carnaval en nog een foto van vriendinnen toen we in Londen waren!

Laat jij wel eens foto’s afdrukken?

Liefs van Tedje 

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Webprint 

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 2 april 2015 / 06:03

  Wat leuk om mooie herinneringen in zo een speciaal fotoboekje vast te laten leggen ;-)

 2. 2 april 2015 / 06:13

  Wat een super mooi en lief boek, aah! Zo’n tof idee om dit aan je zusje cadeau te doen. Daar zal ze vast onwijs blij van zijn geworden! <3

 3. 2 april 2015 / 06:57

  Zo leuk om zo’n boekje te hebben. Ik vind het toch altijd wat specialer dan digitaal! Leuk om zoiets cadeau te doen aan je zus!

 4. Jeanne
  2 april 2015 / 09:07

  Leuk al die foto’s, heel lief!!

 5. 2 april 2015 / 09:08

  Ik laat eigenlijk nooit wat afdrukken, maar dit heb jij in elk geval wel erg leuk gedaan. Je zus zal wel heel blij verrast zijn (geweest)! Leuk hoor.

  • Tedje
   Auteur
   2 april 2015 / 09:34

   Aaaahw, thanks Marelli! Ik heb alles besteld bij Webprint. :)

 6. 2 april 2015 / 10:59

  Oh ik ben verliefd op dat boekje met leuke teksten. Heb zelf geen zus/zusje maar ik
  denk dat ik mijzelf eens ga trakteren op een leuk boekje met herinneringen! Bedankt voor het delen!

 7. 2 april 2015 / 23:18

  Super leuk idee om zo herinneringen bij elkaar te houden!

 8. 3 april 2015 / 22:03

  Ah, leuk! Ik heb eigenlijk helemaal niet veel foto’s met m’n zus, erg eigenlijk… Het is juist zo leuk om te zien hoe zussen tegelijk opgroeien, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *