Over mij

14730757_1130859993661927_6388286875206942720_n

Hoi! Ik ben Tedje van Gils, eigenaresse van deze persoonlijke beauty- en lifestyleblog Teddlicious.nl. Ik geniet van eten, films en series kijken, lezen, reizen en schrijven en ik besloot daarom in september 2011 een blog te beginnen.

28 jaar geleden werd ik geboren in Brabant. Tedje was de naam. Vroeger had ik daar nogal moeite mee, want ik vond dat geen leuke naam. Mijn tweede naam, Janneke, vond ik veel interessanter. Dat was tenminste een normale naam. Tedje was veel te apart en daar hield ik niet zo van. Nu ben ik blij dat ik gewoon Tedje heet, anders had ik deze site nooit Teddlicious kunnen noemen natuurlijk!

Als kind was ik een echte leesverslaafde. Iedere week ging ik met een grote tas naar de bibliotheek om daar het maximaal aantal boeken te lenen. Ook was ik grote vrienden met mijn pennen en potloden. Ik kleurde graag, maar verhaaltjes schrijven deed ik nog liever. Dit deed ik vaak in een schrift, maar toen de computer zijn opkomst begon te maken, typte ik mijn verhalen op de computer. Na de basisschool ging ik naar het VWO en na zes jaar verliet ik de middelbare school met mijn diploma op zak, op zoek naar een nieuw avontuur.

Freelance tekstschrijver en editor

Dat avontuur vond ik in Tilburg, op de opleiding journalistiek. Inmiddels heb ik na vier jaar mijn studie met veel succes afgerond en ben ik afgestudeerd! Naast Adorable Books (de boekenblog waar ik voor schrijf, inmiddels ook ons eigen bedrijf) en mijn eigen blog Teddlicious ben ik fulltime freelance editor en (online content writer). Ik werk voor onder meer KLM, Leen Bakker, Chapeau Magazine en verschillende content marketing bureaus. Wil je meer weten over mijn freelancewerk? Bekijk dan eens mijn portfoliowebsite tedjevangils.nl.

Teddlicious.nl
Vroeger was ik altijd al bezig met tijdschriften verknippen, verhaaltjes schrijven en websites maken op Kindertent over mijn idolen. Op de middelbare school kwam ik in aanraking met het fenomeen beautyblog. Dat vond ik wel zo interessant dat ik me daar in ben gaan verdiepen. Het liefst wilde ik meteen starten met een eigen blog, maar besloot dat niet te doen, omdat ik het erg druk had met school. Anders had ik het VWO niet in zes jaar gehaald ben ik bang. Toen ik in september 2011 startte met mijn opleiding journalistiek, leek me dit een perfect moment om een blog aan te maken. Ik begon op WordPress, maar in april 2012 stapte ik over op een eigen domein: Teddlicious.nl. Sinds 15 november 2013 is Teddlicious.nl mijn eigen bedrijf geworden! Ik sta ingeschreven onder KVK-nummer 59231793.

Ik schrijf voornamelijk over beauty, maar je zult ook lifestyle-artikelen tegenkomen op mijn blog zoals artikelen over fashion, films, series, reizen en persoonlijke artikelen. In drie jaar tijd is er veel gebeurd omtrent mijn blog en dat had ik nooit verwacht. Ik ben ontzettend dankbaar dat er iedere dag weer zoveel mensen mijn blog komen bekijken.

Ik blog niet alleen op Teddlicious. Ik schrijf namelijk ook nog, samen met drie andere meiden, op boekenblog www.adorablebooks.nl waar je iedere dag een update kunt verwachten over boeken, films of series en alles wat daarmee te maken heeft.

Check hier al mijn kanalen!

Facebook
Twitter
Instagram
Bloglovin’

Have fun!

Liefs van Tedje

Fotografie: Olga van Borren 

8 Reacties

 1. 29 november 2011 / 14:41

  hee!
  k vind het echt een superleuke blog! ik vind je layout ook heel gaaf, en de onderwerpen zijn ook interessant (fzo). :D:D

 2. 14 augustus 2014 / 15:27

  Hey,

  Heb jij al met onze bloggers actie meegedaan? Maak een outfit aan op Fashees.nl, en embed je outfit op je blog en maak kans op een Fashioncheque t.w.v. €100,- http://on.fb.me/VmhkRr

  Redactie Fashees

 3. Ewa Roman
  2 september 2014 / 22:26

  Beste Tedje,

  Graag wil ik mij even aan u voorstellen, ik ben Ewa Roman van Otra-Parte. Otra-Parte is een nieuw merk in Nederland en België met een unieke collectie tassen van vilt, afgewerkt met materialen als hout en leer.

  De exclusieve tassen van Otra-Parte worden met zorg handgemaakt. Hierbij wordt kwalitatief hoogwaardig vilt gebruikt en afgewerkt met materialen als hout en/of leer. Hierdoor ontstaat de unieke, moderne uitstraling die zo kenmerkend is voor de producten van Otra-Parte.

  Wij zijn geïnspireerd geraakt en willen u graag kennis laten maken met deze geweldige producten!

  Het lijkt ons heel erg leuk als je een persbericht van ons op teddlicious.nl wil plaatsen.

  Graag stuur ik je paar foto’s als het kan.

  Mvg,
  Ewa Roman

 4. 6 oktober 2014 / 23:35

  Super leuke blog Tedje! Ik volg je al een hele lange tijd maar een complimentje is nooit weg ;) You go girl!

 5. Welmoed
  30 juni 2015 / 20:51

  Hi Tedje!
  Dit is echt een super leuke blog!!!!
  Ik vind Tedje echt een leuke naam :)
  Ik heb zelf ook moeite met mijn naam, ‘Welmoed’ omdat
  het zo onbekend is, en niemand verstaat me ooit als ik mijn naam zeg :(
  Ik ken ook een meisje die Teddy heet dat vind ik ook een leuke naam!

  ps: Mintgroen is echt een SUPER kleur

  xxxx

 6. 21 oktober 2015 / 19:06

  graag doe ik met je dove winactie mee. Succes met je studie en alles waar je goed in bent. Je bent super bezig!

  vr gr Gea van der Hoff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *