Actie Sephora & Wishlist

Actie Sephora & Wishlist

Er loopt momenteel een super goede actie bij Sephora. Ik ben er een beetje laat mee, maar tot en met aanstaande zondag (de 23e), krijg je maarliefst 25% korting op alle make-up én parfums! Lees gauw verder voor een wishlist :)

Ik wist helemaal niet dat deze actie liep!! Als je nog iets wil scoren bij de Sephora, zou ik snel zijn want je hebt nog maar t/m zondag de tijd.

Ik heb twee dingen die ik nog ontzettend graag zou willen hebben en dat zijn:

Daisy van Marc Jacobs. Deze geur ruikt zo ontzettend lekker en het flesje ziet er fantastisch uit. Kijken jullie mee naar prachtige foto’s van de mooie fles?

*zwijmel*

Een ander product dat hoog op mijn verlanglijstje staat is het Naked palette van Urban Decay. Ik heb er zoveel goeds over gehoord en gelezen en ik vind de kleuren die in het palette zitten prachtig! Ik hou van aardetinten!  Wederom prachtige plaatjes om bij weg te zwijmelen.

Heerlijke foto’s! De foto’s komen van tumblr.com 

Hebben jullie nog een wishlist van de Sephora? Let me know! 

xoxo Tedje

 

Volg:

3 Reacties

 1. 21 oktober 2011 / 11:14

  Twee prachtige producten die je wilt. Helaas heb ik geen sephora in de buurt. Voor mij dus geen 25% korting.
  Liefs, xxx

 2. 21 oktober 2011 / 11:48

  Oe.. dit artikel had ik gisteren ook. Leuke dingen wil je gaan kopen!

 3. 21 oktober 2011 / 12:27

  AAH Balen! Ik ga net volgende week naar Sephora haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *