Addiction: Purol

Addiction: Purol

Mensen die mij goed kennen weten dat ik altijd Purol in mijn tas heb zitten, waar ik ook naartoe ga. Ik ben er verslaafd aan, dat kun je wel zeggen.

Op hele jonge leeftijd gebruikte ik al Purol . Lekker een dikke laag op mijn lippen voor het slapen gaan. Mijn oma: ‘Dan kan het goed intrekken!’ En gelijk had ze, want ik kon vanaf dat moment niet meer zonder.

Ik heb nogal last van droge en schrale lippen, en daar is Purol onder andere ook voor bedoeld. Op de voorkant van het ronde blikje staat: Verzachtend en heilzaam voor de schrale en geïrriteerde huid. Op de achterkant staat nog een toelichting: De vertrouwde zalf met een verzachtende en beschermende werking. Maakt huid en lippen zacht en soepel. Voor de droge, schrale huid en voor ruwe plekken en kloofjes. Ook te gebruiken bij kleine wondjes en schrammen. Wond wassen, Purol erop en zonodig een pleiser. Geschikt voor jong en oud, ook voor baby’s. 

Ik gebruik het ook wel eens om mijn nagelriemen mee in te vetten, dan blijven die ook lekker soepel. Purol is in de winter ook een ideaal product. Als je op de fiets zit, krijg je door de koude wind last van een geïrriteerde huid op en rondom je lippen door het in- en uitademen. Tip: smeer voor je weggaat een laag Purol op je lippen en je zult merken dat de geïrriteerde huid veel minder wordt.

Nog een pluspunt van Purol: de verpakking. Een rond blikje met een handig drukpunt. Als je daar op drukt, gaat het blikje vanzelf open. Ik vind het product ook lekker ruiken, en het blijft lang zitten op je lippen. Wat wil je nog meer?

Gebruiken jullie Purol?

Liefs van Tedje

Volg:

2 Reacties

  1. 8 oktober 2011 / 14:42

    Dit vind ik ook een erg fijne zalf, samen met standaard vaseline (voor insmeren v/voeten voor het slapengaan!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *