Alessandro handverzorging

 photo IMG_5195a.jpg

Een tijdje geleden had ik een bloggerslunch en daar werden onder meer producten van Planter’s (waar jullie al een review van hebben kunnen lezen) en Alessandro gepresenteerd. Ik kende Alessandro al, omdat ik daar ooit eens een handcrème en een nagellakje van heb gehad. Vandaag laat ik aan jullie een aantal nieuwe handverzorgingsproducten zien! 

 photo IMG_5196a.jpg

Nagellakremover is natuurlijk altijd handig om in huis te hebben voor een nagellakverslaafde zoals ik. De potjes zijn niet aan te slepen! Deze acetonvrije nagellakremover van Alessandro doet mij denken aan een Chanelverpakking met die zwarte dop. Heel chique! De remover ruikt niet heel erg naar nagellakremover (die kunnen nogal eens stinken, vinden jullie niet?), wat ik erg prettig vind.

 photo IMG_5201a.jpg

Ik kan niet genoeg vijlen hebben want die maak ik altijd kwijt op de een of andere manier. Dan neem ik hem weer mee in mijn tas of in mijn koffertje als ik een weekendje wegga en dan zijn ze ineens spoorloos verdwenen. Dit soort vijlen gebruik ik het liefst!

 photo IMG_5198a.jpg

 photo IMG_5199a.jpg

Wat een bijzonder product is dit! De nagelriemverwijderaar van Alessandro moet je met een klein pipetje gebruiken. De nagelriemverwijderaar maakt de overtollige nagelriem op een milde wijze los en met het bijbehorende bokkenpootje kun je ze weer goed in model brengen.

 photo IMG_5203a.jpg

Dit is een nagelopbouwcrème. Er zitten allerlei verzorgende bestanddelen in zoals sheabutter en panthenol. Een lekkere verzorgende crème als je je nagels net hebt gevijld en je nagelriemen hebt teruggeduwd.

 photo IMG_5197a.jpg

Een handcrème is essentieel rond deze tijd van het jaar. Mijn handen zijn super droog in de winter en kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Maar als je er goed over nadenkt: in de zomer moet je je handen ook goed verzorgen! Een handcrème is dus altijd handig om mee te nemen in je tas.

Verzorg jij je nagels en handen altijd goed of zou je dat vaker moeten doen? 

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 21 februari 2015 / 06:11

    Lijken me hele fijne producten! De remover ziet er inderdaad chique uit!

  2. 21 februari 2015 / 09:24

    Ik verwaarloos mijn handen best wel…deze producten lijken me wel heel fijn en luxe.

  3. 21 februari 2015 / 22:59

    ziet er goed uit en het is wel eens fijn om jezelf te vertroetelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *