All time favorite: Beyoncé

Zoals jullie wellicht wel weten: vanavond en morgen staat Beyoncé in de Ziggo Dome in Amsterdam, En ik ben er morgen bij! Ik zal gaan genieten van haar fantastische show, zal ik kippenvel krijgen van haar mooie liedjes en zal ik (waarschijnlijk) verwonderd staan als ze het podium opkomt. Eva Simons staat in het voorprogramma van Beyoncé, ook super gaaf, maar ik kom natuurlijk voor Queen B.

Ik was al fan van Beyoncé toen ze in Destiniy’s Child zat. Ik kocht cd’s van de meidengroep en ik probeerde hun dansjes thuis na te doen (tevergeefs, want dat lukte nooit. Maar het was wel leuk). Beyoncé is een geweldige zangeres, danseres en performer. Wat kan ik genieten van haar shows (op dvd). Ik kan niet geloven dat ik er morgen echt zelf bij ga zijn!

Mijn favoriete song van Destiniy’s Child is toch wel Bootylicious. Heerlijk om die oude clips weer eens terug te kijken. Wat was de mode toen anders!

Survivor kan natuurlijk ook niet ontbreken. Wat een gave clip vond ik dit toen.

In 2005 gingen Destiny’s Child uit elkaar en Beyoncé ging als solo-zangeres verder. Ze maakte de ene plaat na de andere en haar singles waren iedere keer een succes. Crazy in Love (2003) van haar eerste album was gelijk een wereldhit. Nog steeds een lekker nummer.

Ook Naughty Girl blijft een van mijn favoriete liedjes van Queen B. Ook deze clip vond ik toen (en nu nog steeds trouwens) echt geweldig.

Irreplaceable blijft ook een prachtig lied.

Ik wou dat ik zo hoog kon zingen!

Dit is misschien wel de aller vetste clip die Beyoncé gemaakt heeft. De outfits, de decors, de danseressen, alles klopt gewoon.

End of time, een super vette song. Jammer dat ze er geen officiële clip bij heeft!

Ik kan niet wachten om haar in het echt te mogen bewonderen en te kunnen genieten van haar fantastische optreden.

Wie gaat ook naar haar concert?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 21 april 2013 / 18:47

  Gaaf dat je erheen gaat! Echt jammer dat het zo snel uitverkocht was. Alvast heel veel plezier :)

 2. marije
  21 april 2013 / 19:38

  Veel plezier! Ik kon helaas niet aan kaarten komen, maar was wel bij haar vorige concert, was echt geweldig! Geniet ervan!:)

 3. 21 april 2013 / 20:03

  Super gaaf dat je er naartoe gaat! Mijn favoriete nummer van haar is Freakum Dress :)
  Heel veel plezier morgen!

 4. 21 april 2013 / 20:14

  Super dat je er heen gaat! Heel veel plezier!

 5. Debora
  21 april 2013 / 20:23

  Zo zo zo jaloers, maar heel veel plezier Tedje !

 6. 21 april 2013 / 21:48

  Ik ben jaloers! Ik wou ook graag heen, ik ben alleen zo iemand die nooit op de hoogte is en er altijd te laat achter komt dat ze in NL is haha. Helaas.. Veel plezier!

 7. 22 april 2013 / 02:10

  Haar mooiste nummer vind ik toch nog wel .. Best you’ve never had.. Haar stem is daar gewoon zoooo mooi

 8. 22 april 2013 / 14:08

  Ik ben zoo jaloers, ik wil ook naar Beyonce! Zij is echt geweldig. Heel erg veel plezier!! Liefs

 9. 22 april 2013 / 16:17

  Ik ben gister geweest! Het was geweldig!! Je gaat echt genieten :D Veel plezier!!

  • Tedje
   Auteur
   23 april 2013 / 17:24

   Ja, echt iets om nooit te vergeten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *