Andrélon Droogshampoo

Andrélon Droogshampoo

Jullie kennen het wel: je wordt ’s ochtends wakker, je voelt aan je haar en je denkt: shit, ik had eigenlijk even mijn haren moeten wassen. Gisteren of eergisteren heb ik het gewassen, maar vandaag kan het eigenlijk net niet meer. Het zit niet meer zo mooi in model en je haren zijn ook een heel klein beetje vettig bij de wortels.. I say one word: droogshampoo! Ik had het zelf nog nooit geprobeerd, maar ik moet zeggen: dit spul werkt goed! Kijken jullie mee naar de drie vernieuwde Andrélon droogshampoos? 

Drie vernieuwde droogshampoos van Andrélon: Zomerblond, Verrassend Volume en Langer Fris. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in grote flacons van 245ml. Verassend Volume heeft ook een handig reis formaat: 75ml. Hoef je niet die hele fles mee te sjouwen als je ergens gaat logeren of een hele dag weggaat.

Over naar het test gedeelte, want ehm.. Werkt droogshampoo nu eigenlijk wel zo goed als men zegt?

Houston, we have a problem! Mijn haar hangt maar wat langs mijn gezicht en is vettig! Jaks! Gelukkig is daar de Verrassend Volume om mijn haar weer wat op te peppen. Hou de droogshampoo ongeveer 20 centimeter boven je hoofd, anders kom je te dichtbij! Je zult eerst een lichte witte waas zien. Geef het even de tijd om in te trekken en kam het na twee minuten rustig door. De witte waas is weg!

Voor: zie je die vettige haarwortels?

Hele lichte witte waas direct na het sprayen. Even twee minuutjes wachten!

Na! (sorry voor de wazige foto, maar zie je het verschil? Geen glanzende, vettige haren meer!)

In mijn haar is moeilijk volume te krijgen omdat ik heel stijl en glad haar heb, maar kijk wat hierboven is gebeurd? :)

Verrassend Volume – Hierboven hebben jullie gezien wat Verrassend Volume met mijn haar doet. Ik ben erg tevreden over mijn eerste ervaring met droogshampoo! Met deze droogshampoo krijgt mijn haar net wat meer grip en wordt het wat stroever. Het is niet zo dat mijn haar ineens súper veel volume krijgt, maar het is zeker meer dan voordat ik de droogshampoo gebruik.
Langer Fris –  Ook heb ik natuurlijk deze getest. Gebruik dit echt tussen je wasbeurten door! Krijg jij snel vet haar? Misschien is dit de oplossing voor jou. Je haar ruikt ook een stuk lekkerder omdat de geur van de spray lekker fris is.
Zomerblond – Over het algemeen zie je het beter wanneer iemand die blond is vet haar heeft. Daarom heeft Andrélon ook een ‘blonde’ versie van de droogshampoos uitgebracht.

Conclusie:

Ik ben tevreden!

De Andrélon droogshampoos zijn te koop voor €4,99 per stuk. De Verrassend Volume van 75ml kost €1,99. Ze zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en drogisten.

Wat vind jij van de nieuwe Andrélon droogshampoos? Heb je wel eens droogshampoo gebruikt? 

Liefs van Tedje

 

 

Volg:

10 Reacties

 1. 14 juni 2012 / 08:17

  Wow, ziet er goed uit! Ik had zelf niet hele goede ervaringen ermee, maar gelukkig helpt ie bij jou wel goed. :D

 2. 14 juni 2012 / 11:04

  Wat een heerlijke foto’s heb je gemaakt, moest er zeker even om lachen :) Deze ook maar eens gaan uitproberen, ben niet heel tevreden over de oude droogshampoo van Andrelon

  • Tedje
   Auteur
   14 juni 2012 / 11:07

   Hahaha ja soms moet je gewoon even gek doen! :) That’s me!

 3. 14 juni 2012 / 11:55

  Dat ziet er erg goed uit! Die laatste foto is leuk!

 4. 14 juni 2012 / 20:39

  Nog nooit gebruikt! Maar van deze foto’s en de review word ik wel enthousiast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *