Andrélon Pink Collection

Andrélon Pink Collection

 photo IMG_2554a.jpg

Producten die je haar volume geven? Hebben, want mijn haar is zo futloos als het maar zijn kan. Je wil de nieuwe Andrélon Pink Collection producten alleen al hebben vanwege de fantastische verpakking: roze! Bereid je voor op veel roze foto’s! :)

De collectie bestaat uit vier producten: een Get The Volume Powder, Get The Volume Mousse, Make It Shine Spray en Go For Texture Creme Wax. Alle producten van de Pink Collection van Andrélon kosten €4,99.

 photo IMG_2557a.jpg

 photo IMG_2581a.jpg

 photo IMG_2763a-1.jpg

Het product waar ik het meest benieuwd naar was: de Andrélon Pink Collection Get The Volume Powder. De volumepoeders zijn de laatste tijd steeds meer te zien (zelfs het Kruidvat heeft er recent een aan haar collectie toegevoegd), maar ook Andrélon komt nu dus met een volumepowder. Wat is dat dan? Nou, dit poeder breng je aan bij je haaraanzet en masseer je in je hoofdhuid. Hierdoor creëer je volume bij je haaraanzet.

 photo IMG_2560a.jpg

Je maakt steeds een andere scheiding en strooit hier wat van het poeder op. Je voelt je haar dan gelijk stroef worden en hierdoor krijgt je haar meer textuur waardoor het volumineuzer wordt. Grappig detail: het poeder voelt koud aan zodra het in aanraking komt met je huid!

 photo IMG_2561a.jpg

 photo IMG_2562a.jpg

Dit is de Andrélon Pink Collection Go For Texture Crème Wax. Ideaal bij korter haar dus dit heb ik zelf niet echt kunnen testen. Ik zie wel dat de wax erg romig en zacht van structuur is en hij ruikt heel erg lekker. Je kunt de wax op handdoekdroog/droog haar gebruiken.

 photo IMG_2563a.jpg

In dit leuke busje zit de Andrélon Pink Collection Make It Shine Spray. Een spray die zorgt voor glanzend en pluisvrij haar en die je haar ook nog eens beschermt tegen de hitte van bijvoorbeeld je stijltang of je föhn. Nu zul je denken: huh? Je sprayt toch altijd pas na het stijlen/krullen/föhnen spray in je haar? Deze spray kun je ook aan het begin van je styling gebruiken. Dan beschermt ‘ie je haar tegen de hitte en geeft hij een mooi glansje. Leuk dat je hem dus op twee manieren kunt gebruiken. Als je hem na het stylen gebruikt, geeft hij je haar een mooie glans maar om het model van je haar goed te laten zitten, zal je ook nog een andere spray moeten gebruiken. De spray ruikt niet super lekker, maar ook niet vies. Gewoon normaal.

Ook dit product kost dus €4,99, maar dat vind ik eigenlijk vrij prijzig voor een Andrélon product van 100ml. Wat jullie?

 photo IMG_2564a.jpg

 photo IMG_2565a.jpg

 photo IMG_2566a.jpg

Een toef slagroom in je haar spuiten, wie wil dat nou niet? Met deze Andrélon Pink Collection Get The Volume Mousse (200ml) krijg je meer volume in je haar voordat je gaat föhnen. Ook dit product beschermt je haar tegen de hitte van bijvoorbeeld je krultang. Deze mousse werkt prima voor mij!

Ik ben erg tevreden over de Andrélon Pink Collection. Leuk dat er een volumepowder inzit en de rest van de producten doet gewoon prima zijn werk! De producten zijn trouwens allemaal handig mee te nemen voor onderweg, vooral de volumepowder natuurlijk om gedurende de dag je kapsel even een boost te geven!

Op de site van Andrélon vind je uitleg over de Pink Collection producten en stylingtips.

Liefs van Tedje

Volg:

21 Reacties

 1. 11 mei 2013 / 06:52

  Ik ben ook enthousiast over de nieuwe lijn. Alles 5 euro… vind ik ook niet bij alle producten in verhouding. Ik ben benieuwd naar de ingrediënten en of het in mijn haar een witte waas achterlaat. Heb ik heel vaak bij Andrelon! :(

 2. 11 mei 2013 / 07:17

  Volgens mij is dit een fijne lijn! Ik ben zelf heel benieuwd naar de shine spray en de mousse. Vooral glans lijkt me heel fijn!

 3. 11 mei 2013 / 07:19

  De volume poeder vind ik echt te gek! Het geeft mij echt de look die ik wil :)

 4. 11 mei 2013 / 07:26

  Lijkt me een fijne collectie! Ik ben vooral benieuwd naar de shine spray. Die lijkt me handig!

 5. 11 mei 2013 / 08:00

  Ik zie het steeds meer om me heen en hoor enthousiaste reacties over deze lijn. Misschien maar eens uittesten al vind ik € 5,- voor sommige producten erg aan de prijs.

 6. 11 mei 2013 / 09:00

  Dit lijkt me zo’n fijne lijn voor mijn slappe en futloze haren :-) Alleen, ik ben nog niet helemaal overtuigd door de poeder. Dit lijkt me zo onhandig om aan te brengen…

 7. 11 mei 2013 / 09:23

  Dit lijkt me een erg fijne lijn! Vooral de mousse lijkt me lekker!

 8. 11 mei 2013 / 10:47

  De volume poeder vind ik zo fijn werken! gebruik het sinds kort regelmatig :D

 9. 11 mei 2013 / 12:01

  Ik heb zelf de schuim geprobeerd en vind het super spul!

 10. Esmeralda L
  11 mei 2013 / 12:24

  Ik heb de poeder en die bevalt me wel :)

 11. 11 mei 2013 / 14:03

  Leuke post van deze producten! Ik heb zelf de mousse, maar ik moet nog een beetje uitvinden hoe ik het beste volume kan creëren en er dan niet al te snel vet haar van krijg. Misschien kan ik ‘m inderdaad een keer proberen in combinatie met een föhn. Dank je voor de tip!

 12. 11 mei 2013 / 14:34

  Lijkt me een fijne lijn, naar dat volumepoeder ben ik wel benieuwd!

 13. 11 mei 2013 / 15:53

  ik ben echt zó nieuwsgierig naar die volume poeder, lijkt me echt superhandig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *