Another blogging tag

 photo BLOG.jpg

Een tijdje geleden werd ik getagd door Anne voor deze Another blogging tag. Goede naam, er bestaan namelijk al zoveel tags! In deze tag zul je lezen of ik mijn blog zou verwijderen in ruil voor 50.000 euro…. 

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?
De layout die ik op dit moment heb vind ik ontzettend leuk en ik ben er ook heel erg blij mee, maar wat mij betreft mag hij nog iets professioneler. Ik zeg niet dat ik mijn foto’s slecht vind, maar het kan natuurlijk altijd beter. Ik ben al zoveel gegroeid ten opzichte van 2,5 jaar geleden. Wat ik zeker zo wil houden? Dat het mijn eigen blog is en dat ik erop zet wat ik leuk vind. Ik vind het persoonlijke aan mijn blog heel erg leuk en dat wil ik ook zeker zou houden.

Doe je alles voor je blog alleen?
Ik doe alles voor mijn site alleen, behalve de technische dingetjes. Daar heb ik mijn neefje voor en af en toe ook Anne! Ik schrijf alle artikelen in mijn eentje en daar ben ik blij mee. Zo blijft alles lekker van mezelf :)

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Ik denk dat ik mijn blog een 8 geef. Waarom geen 10? Het kan altijd beter en ik probeer mijn blog ook constant te verbeteren. Zo ben ik laatst naar een fotografie workshop geweest waar ik ontzettend veel aan heb gehad. Zo probeer ik mijn blog steeds een beetje beter te maken!

Verdien je geld met bloggen?
Ik verdien soms geld met mijn blog. Hoe dan? Door middel van advertorials. Dit is reclame in de vorm van een redactioneel artikel. Deze artikelen kun je herkennen aan de woorden ‘sponsored post’ onder het artikel.  

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?
Tot nu toe heb ik eigenlijk heel weinig nadelen ervaren aan het bloggen. Ik vind het namelijk super leuk om te doen en heel veel van mijn tijd zit in mijn blog. Ik heb eigenlijk nog nooit een nare comment gehad op mijn blog (één keer helemaal in het begin, maar dat was achteraf gezien wel terecht. Mijn foto’s waren ook gewoon helemaal niet mooi). Wat heel soms voorkomt is dat ik nog een artikel moet schrijven voor de volgende dag waar ik geen inspiratie voor heb, terwijl het al laat is en ik eigenlijk naar bed wil. Dan voelt het soms verplicht, maar dit komt echt maar zelden voor.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?
Als ik op een blog kom kijk ik als eerste naar de layout en naar de foto’s. Als die allebei niks zijn, dan klik ik meteen weg. Als de foto’s mooi zijn en de layout ziet er leuk uit, begin ik een artikel te lezen. Zodra ik merk dat de tekst niet lekker in elkaar zit of dat er heel veel spellingfouten instaan, klik ik ook weg. Het moet wel lekker lezen! 

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?
Ik heb heel veel bloggers mogen ontmoeten door het bloggen en daar ben ik heel dankbaar voor! Natuurlijk mijn lieve Adorable Books vriendinnetjes Danique, Danique V en Yara! Verder spreek en zie ik Anne, Sharon en Ramona ook regelmatig, super leuk!

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Ik vind het zelf heel erg leuk om persoonlijke blogs te lezen en vlogs te kijken. Ik ben vrij open op mijn blog, maar ik deel natuurlijk niet alles met jullie. Dat snappen jullie vast wel ;)

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Als het aan mij ligt, ga ik nog heel lang door met bloggen. Ik heb er zoveel plezier in en ik merk dat ik steeds meer bezoekers krijg. Dat is positief toch? Ik heb zeker geen plannen om te stoppen, ben maar niet bang!

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
Pfoe, 50.000 euro is wel heel veel geld, maar of ik daar mijn blog voor zou verwijderen? Nee. Voor geen goud! Mensen in mijn omgeving weten hoeveel ik om mijn blog geef en hoeveel plezier ik erin heb.

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
Ik gebruik mijn MacBook Pro om artikelen op te schrijven en foto’s op te bewerken. Met mijn iPhone 5 maak ik foto’s voor de Take a look at my life’s en daar check ik natuurlijk ook mijn site op en lees ik de reacties. Verder gebruik ik mijn dierbare Canon 500D om foto’s mee te maken. Oh ja: heel veel notitieblokjes en pennen om ideeën in op te schrijven. 

Ik tag Danique, Patty, Ramona, Milou, Kelly en Nicole. Voel je vrij om de tag over te nemen!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 5 april 2014 / 07:12

  Ik vind het een super leuke tag. Leuk om je antwoorden te lezen. Je antwoorden zijn ook herkenbaar!

 2. 5 april 2014 / 07:57

  Leuke tag! Ik zou ook graag een MacBook willen… Ik typ nu steeds op een gammele laptop, werkt niet prettig!

 3. 5 april 2014 / 08:48

  Leuke tag! Leuk ingevuld, herkenbare antwoorden.

 4. 5 april 2014 / 13:30

  Wat een superleuke tag! Ik zou mijn blog ook never verkopen voor dat geld haha

 5. 5 april 2014 / 16:09

  Super leuke tag, deze kende ik nog niet! Leuk geantwoord ook!
  Liefs, José.

 6. 6 april 2014 / 08:13

  Leuke tag zeg!
  Ik heb het zelfde een beetje als jij. Ik vind mezelf ook al een stuk verbeterd tegen over vroeger maar het kan voor mij ook altijd beter!

  En ik vind je lay-out ook super zo!

 7. 8 april 2014 / 14:01

  Wat heb je het toch super super leuk ingevuld! En hup blijven bloggen hoor, kan niet zonder je leuke artikelen!

 8. 17 april 2014 / 20:44

  Leuke tag deze, ik neem hem van je over als je het goed vindt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *