Antwerpen #2

Antwerpen #2

IMG_8946

Gisteren hebben jullie al kunnen lezen over het weekendje Antwerpen. Vandaag is het tijd voor deel twee!

’s Ochtends zijn we redelijk op tijd opgestaan, daarna hebben we ontbeten, uitgecheckt, onze spullen achtergelaten bij de receptie en met de bus naar het MAS (museum) gegaan. Het was echt té warm en we hadden geen zin om een uur door de zon te lopen.

We zijn even naar de haven gelopen, wat foto’s gemaakt en daarna zijn we naar het MAS gelopen.

Hello Antwerp!

Een springfoto, I know, cliché, maar wel altijd ontzettend grappig om te doen.

We zijn niet in het museum zelf geweest, alleen het dak op waar je een prachtig uitzicht hebt over de hele stad! Dit is trouwens het MAS, een prachtig gebouw aan het water!

Uitzicht over de hele stad.. Wauw!

Haventje bij het MAS met de meest prachtige (en dure) boten.

Daarna zijn we weer het centrum in gelopen, waar het 39 graden was. Echt niet om af te pikken. In de zon moest je niet komen, dus we hebben geprobeerd om zoveel mogelijk in de schaduw te blijven, waar het gelukkig maar 38 graden was.. Puf puf puf! We zijn nog een aantal winkels in geweest (voor de airco) en daarna besloten we om naar het park te gaan.

We kochten, bij de Albert Heijn (lekker vertrouwd) koud drinken, een bak pitloze druiven en koekjes. Chillen maar en vooral niet bewegen!

Om kwart voor 5 gingen we teruglopen naar het station, waar we om 5 over 5 aankwamen. Precies 5 minuten te laat voor onze trein naar Roosendaal. Om 17.40 ging weer een nieuwe trein dus daar stapten we in. Op 5 minuten misten we onze aansluiting naar Breda. In Eindhoven misten we de aansluiting naar Maastricht en om half 10 waren we dan toch echt thuis.

Ondanks de moeizame terugreis hebben we een ontzettend leuk weekend gehad met prachtig weer!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 22 augustus 2012 / 07:03

  Zo ontzettend leuk! Antwerpen lijkt me zo mooi, en heerlijk om te winkelen ghihi!

 2. 22 augustus 2012 / 07:05

  39 graden?! holllly. haha, ik was in Barcelona en zelfs daar was het niet zo warm. hoe cliché de springfoto inderdaad is, ik vind hem heel leuk haha.

 3. 22 augustus 2012 / 07:58

  Pfoe, wat een hitte! En die terugreis, wat een gedoe zeg. Misschien kun je proberen je geld terug te vragen… Als je meer dan een uur vertraging hebt opgelopen, krijg je vaak je gehele bedrag terug. Het proberen waard lijkt me ;)

  • Lise
   22 augustus 2012 / 10:35

   Het is haar eigen schuld dat ze te laat is, daar kunnen de treinen toch niks aan doen???

   • Tedje
    Auteur
    22 augustus 2012 / 10:46

    Het was onze eigen schuld dat we te laat aankwamen op het station in Antwerpen, maar onze treinen naar Roosendaal en naar Eindhoven hadden vertraging. Ze stonden ineens uit het niets stil midden op het spoor. Daar kunnen de treinen wel degelijk iets aan doen, en wij niet dacht ik zo.

  • Tedje
   Auteur
   22 augustus 2012 / 10:44

   Dat is een goed plan Linda, heb gelijk een formulier aangevraagd! Thanks!

 4. 22 augustus 2012 / 08:43

  Leuke foto’s! Wat een prachtuitzicht heb je vanaf de MAS zeg, wauw! Jammer van jullie terugreis.. maar het weekendje heeft volgens mij alles goed gemaakt;)!

 5. 22 augustus 2012 / 09:28

  Ziet er echt heel leuk uit! Wauw 39 graden erg warm inderdaad. Ik ga morgen en vrijdag naar Antwerpen :)

 6. 22 augustus 2012 / 11:42

  Wat een leuke foto’s; Antwerpen is en blijft een hele leuke stad!

 7. 22 augustus 2012 / 12:57

  Leuke foto’s, Antwerpen is zo ontzettend fijn! Wel erg warm om een hele dag in de stad te zijn, 39 graden… poe! En dan zit je nog aan het water! Onder de Schelde ligt trouwens een hele mooie tunnel, als je die ene volgende keer weet te vinden moet je er echt eens in lopen. Ben de naam even kwijt, maar t is echt heel erg mooi! Hij is zo lang, dat je de andere kant niet kunt zien. Supervet!

  Het klinkt alsof je het heel fijn hebt gehad!

 8. 24 augustus 2012 / 19:43

  Ik wil nu zegmaar ook bestwel heel graag naar Antwerpen ^^

 9. 25 augustus 2012 / 08:30

  t’ Blijft een prachtige stad. Leuk om te zien dat je het naar je zin hebt gehad en ik ben naar een aantal dezelfde plekken geweest als jij! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *