ARTDECO groene en blauwe look

 photo IMG_9067a.jpg

Ik schreef een tijdje terug over de producten van ARTDECO en vandaag heb ik een look voor jullie met die producten. Het is een groen met blauwe look geworden, een wat heftigere look die ik niet zo gauw zelf zou dragen. Ik bedoel, blauwe oogschaduw wordt toch alleen maar gebruikt tot onder je wenkbrauw door oudere dametjes? Of toch niet?

Normaal houd ik het namelijk altijd bij aardetinten, maar met deze look ben ik erachter gekomen dat blauw en groen toch eigenlijk wel leuk bij elkaar is.

 photo IMG_9024a.jpg

Blauw in de binnenste ooghoek en als eyeliner en groen in de arcadeboog en op de rest van het ooglid. Een gedurfde combinatie maar ik vind het eigenlijk best leuk staan! Ook liet ik het blauw in het groen overlopen met oogpotloodjes van ARTDECO bij de onderste wimper rand.

 photo IMG_9061a.jpg

Blauwe mascara en Cream Rouge for Cheecks & Lips van ARTDECO op mijn wangen.

 photo IMG_9035a.jpg

Op mijn lippen maakte ik een combinatie van de Cream Rouge for Cheecks & Lips en de Lip Brilliance lipgloss.

 photo IMG_9077a.jpg

Producten die ik heb gebruikt:

❤ Sleek Storm palette (groene oogschaduw)
❤ ARTDECO Cream Rouge for Cheecks & Lips nr. 25
❤ ARTDECO All in One Mascara in 04 (blauw)
❤ The Body Shop Eye color shade in sage nr. 05
❤ ARTDECO Lip Brilliance lipgloss
❤ ARTDECO Soft Eye Liner waterproof in 63 en 91
❤ ARTDECO Eyedesigner met de vullingen 70 en 57

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

16 Reacties

 1. 15 maart 2014 / 06:49

  Prachtig! Doet je ogen mooi uitkomen. Ze lijken wel 2x zo groot nu.

 2. Petra
  15 maart 2014 / 07:14

  Deze oog makeup staat je erg mooi en geeft je een erg frisse uitstraling…mooi!

 3. 15 maart 2014 / 07:24

  Wow, wat een pigmentatie. Mooie look heb je gemaakt!

 4. 15 maart 2014 / 08:47

  Lekker heftige look, niet ‘een beetje blauw’ maar gewoon gelijk goed áls je dan een keer kleur gebruikt. Ik ben kleur een betje ontwend, maar zou hier op zich wel de deur mee uitgaan! Volgende keer zou ik een foto met je ogen dicht, of gewoon als je naar beneden kijkt, ook wel leuk vinden.

  • 15 maart 2014 / 10:52

   Aah thanks Hester! Die foto’s had ik geprobeerd te maken, maar die waren wazig geworden. Maar thanks voor de tip, zal er de volgende keer voor zorgen dat ze niet wazig zijn ;)

 5. 15 maart 2014 / 09:43

  Wat een prachtige intense ooglook! Staat je heel goed :-) Je ogen knallen!

 6. 15 maart 2014 / 10:59

  Wat een beauty! Hele mooie look, moet je vaker dragen.

 7. 15 maart 2014 / 11:04

  Mooie look al zou ik het zelf niet snel dragen.

 8. 15 maart 2014 / 11:17

  Ziet er heel mooi uit zo! Door de paarse kleur komen je ogen heel mooi naar voren <3 it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.