Artdeco | Hello Sunshine Collectie

artdeco-9

We hebben al heel wat mooi weer gehad en dat was zo heerlijk, vonden jullie niet? Helaas ziet dit weekend er een stuk minder zonnig uit, maar dat betekent niet dat we de zon niet zelf in huis kunnen halen, toch? En dat kan prima met de Artdeco Hello Sunshine Collectie! 

artdeco-2

artdeco-10

Bronzing Powder Compact long-lasting nr. 50

Oeh, wat een mooie matte bronzer! Een goede matte bronzer komt altijd goed van pas, toch? Deze heeft twee tinten, een wat lichtere en een wat donkere. Hij  geeft aardig wat kleur af en dat betekent dat je ook lang met deze bronzer zult doen. De bronzer kost €19,95. Een prima prijs wat mij betreft voor een inhoud van 10 gram.

artdeco-1

artdeco-7

artdeco-8

Golden Bronze Oil Drops

Oeh, wat een leuk product is dit! De Golden Bronze Oil Drops kun je goed mengen door je foundation, of je kunt het ook direct aanbrengen op je jukbeenderen voor een glanzend en bronzy effect! Ook een erg fijn product voor in de zomer als je geen zin hebt in een laag foundation, blush en highlighter. Alleen een beetje glans met de oil drops op je wangen is voldoende! De olie ruikt bovendien ook nog eens super lekker. Prijs: €17,95.

artdeco-5

artdeco-4

artdeco-3

artdeco-6

artdeco-12

Color Lip Shine & Long-wear Lip Color

Dan deze twee lipsticks! De bruine is Color Lip Shine no. 06 shiny bronze en is precies wat de naam omschrijft: een glanzende bruine kleur. Hij brengt lekker aan en ik vind de kleur ook best mooi! Ik zou zelf zo’n kleur niet snel uitzoeken, maar ik vind het best leuk voor de afwisseling. De kleur Long-wear Lip Color no. 50 rich desert sand is niet zo’n succes bij mij. De lipstick brengt heel onregelmatig aan en de kleur staat me echt niet! Jammer, maar dat is natuurlijk voor iedereen anders. De Color Lip Shine lipsticks zijn er nog in twee andere kleuren en kosten €14,95 per stuk. De Long-wear Lip Color zijn er ook in twee andere kleuren en kost €10,95 per stuk.

In de collectie zit verder nog een andere kleur bronzer, een Sun Blusher en een mascara. Ik vind het een hele leuke collectie en vooral de Golden Bronze Oil Drops vind ik erg leuk!

Wat vind jij van de producten? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 13 mei 2016 / 07:29

  Ah die bronze oil drops lijken mij heel tof! Ik draag alleen nooit gezichtsmakeup in de zomer. Ik ben te bang dat ik dan niet/ongelijk bruin wordt en dat je dan van die vlekken krijgt haha!

  • Tedje
   Auteur
   13 mei 2016 / 10:28

   Ja, dat is altijd nog wel een risico dat je loopt inderdaad!

 2. 13 mei 2016 / 08:24

  Prachtige collectie is het! Ik ben zelf helemaal verliefd geworden op de blush. De bronzer ziet er ook goed uit :)

  • Tedje
   Auteur
   13 mei 2016 / 10:28

   De blush heb ik zelf niet, maar die lijkt mij ook erg mooi! De bronzer is ook prachtig, gewoon een hele fijne matte bronzer. Altijd goed!

 3. 13 mei 2016 / 09:08

  Wauw, ik vind vooral de bronzer erg mooi. Die laatste lipstick is inderdaad niet echt geslaagd, wihi!

  • Tedje
   Auteur
   13 mei 2016 / 10:29

   Haha nee! Staat helemaal niet bij mijn huidskleur! Stom is dat hè, terwijl ‘ie bij iemand anders wel heel goed kan staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *