ARTDECO Miami collection nagellak

 photo IMG_1798a.jpg

Eerder deze week liet ik jullie de Miami collection van ARTDECO zien. Jullie hadden nog swatches van de twee nagellakjes te goed, dus die laat ik vandaag aan jullie zien.

Ik heb de kleuren 239 en 258: Cool Atlantic en Carribean Cuisine. Het zijn speciale lakjes, want ze hebben een bijzondere finish. In totaal zijn er 6 nagellakjes in deze collectie. De verpakking ziet er mooi uit. Niet te veel poespas, gewoon minimalistisch en praktisch. De potjes bevatten 6ml. Laten we gauw gaan kijken naar de swatches!

 photo IMG_1871a.jpg

Dit is 239 Cool Atlantic, een blauwe kleur waar ik niet helemaal kapot van ben. Op bovenstaande foto draag ik drie dunne laagjes, maar zoals je ziet, zijn er nog wat strepen te zien. Misschien had ik de laagjes iets dikker moeten maken.

 photo IMG_1869a.jpg

Dit is de koraal kleur 258 Carribean Cuisine. De nagellakken zijn vrij transparant, daarom moet je drie dunne laagjes aanbrengen. Zoals je ziet op bovenstaande foto, dekken ze dan prima. Als je maar twee laagjes aanbrengt, zie je de randen van je nagels door de nagellak heen. Dat vind ik niet zo mooi, maar zoals je ziet, doet het derde laagje veel goeds. De finish is een beetje paarlemoerachtig, ik vind het wel mooi! De koraalkleur vind ik het mooist van de twee.

De ARTDECO Miami Collection Ceramic Nail Lacquer is voor €7,95 (6 ml) te koop bij Douglas.

Welke vind jij het mooist? En ken jij het merk ARTDECO al?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 19 juli 2014 / 09:05

    Artdeco ken ik zeker, ik gebruikte hun mascara’s vroeger! De nagellakjes hebben een iets te metallic finish voor mij, maar de kleurtjes zijn leuk :-)

  2. 19 juli 2014 / 12:48

    Mooie lakjes. Jammer dat de blauwe kleur niet super dekkend is. Het zijn wel mooie kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *