Ask me anything!

Ask me anything!

Hi iedereen! Even gauw een artikeltje tussendoor. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een ask me anything artikel heb gemaakt. Let’s get personal! 

Jullie mogen me alles vragen. Of ik ze beantwoord, is aan mij natuurlijk ;) Heb je een vraag over beauty, over mijn persoonlijke leven, over bloggen, over mijn studie of over iets totaal anders? Stel ze hieronder in de comments en ik beantwoord jouw vraag in een Ask me anything – The Answers artikel. Zo kunnen jullie mij weer een beetje beter leren kennen. Schroom niet!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 12 maart 2014 / 14:39

  Wat leuk dat we je een vraag mogen stellen. Wat is uiteindelijk je doel met je blog?

 2. 12 maart 2014 / 18:54

  Als je mocht kiezen tussen de baan die je heel graag wilde hebben of voor je blog waar je fulltime mee aan de slag kan welke zou je dan kiezen?

 3. 13 maart 2014 / 00:22

  Super leuk! Wat is je droombaan? En je schrijft veel voor je blog en je studie natuurlijk, heb je een bepaald moment van de dag dat je op je best bent (helemaal in de schrijfflow) of dat je extra veel inspiratie krijgt? Lieefs Xx

 4. 13 maart 2014 / 21:23

  Als je één euro te besteden hebt in een week, waaraan zou dat zijn?
  Welk Disneypersonage past het beste bij jou?

 5. 15 maart 2014 / 09:09

  Heb je een reden voor het feit dat je geen video’s plaatst en wil je het misschien ooit wel gaan doen? (Zoiets vraag ik volgens mij altijd bij Ask Me Anythings, maar goed)
  Wat is de laatste grote aankoop die je hebt gedaan?
  Heb je ooit overwogen te stoppen met bloggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *