Ask me anything – beauty

Ask me anything – beauty

 photo CollageImage13.png

Tijd voor het tweede deel van de Ask me anything! Het vorige deel ging over bloggen, die van vandaag gaat over beauty. Kijken jullie mee? 

Yara: Welk beautyitem raad jij op het moment aan iedereen aan?
Op dit moment zou ik iedereen een blush aanraden! Nu het wat kouder begint te worden krijg je toch minder snel dat blosje op je wangen en ziet je gezicht er vaker wat bleker uit dan in de zomer. Een gezond kleurtje op je gezicht kan dan zeker geen kwaad. Mijn favoriet? Dat blijft toch wel Sleek Rose Gold, maar ik gebruik Oriflame Incontro pressed blush gebruik ik de laatste tijd ook steeds vaker.

Fabienne: Als je mocht kiezen tussen je hele leven lang gratis kleding shoppen of gratis make-up shoppen, wat zou je dan kiezen? en waarom?
Oh wat een moeilijke vraag, Fabienne! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet kan kiezen… Ik denk dat ik voor kleding zou gaan. Ik heb namelijk een heleboel make-up waar ik nog een hele lange tijd mee kan doen. Misschien dat ik dan foundation, mascara en eyeliner bij zou moeten kopen, maar aan blush en oogschaduw heb ik zeker genoeg nog voor heel wat jaartjes.

Danique: Wat is je favoriete geurtje?
Alweer zo’n lastige vraag! Op dit moment is dat Daisy van Marc Jacobs, maar ik vind Prep van Tommy Hilfiger ook erg lekker. Dat is een wat zwaardere geur en perfect geschikt voor de herfst en winter. In de zomer hou ik van luchtige, fruitige en zoete geuren. Als het wat kouder wordt, mag het allemaal wat zwaarder van mij.

Katrien: Wanneer begon je met make-up?
Ik begon vrij laat met het dragen van make-up. Ik denk dat ik in de tweede klas van de middelbare school begon met het dragen van een beetje mascara. Daarna duurde het vrij lang voor ik aan de slag ging met oogschaduw, eyeliner en blush. Dat gebeurde pas in de zesde klas denk ik. Toen ik begon met mijn blog ging ik helemaal los met alles erop en eraan: foundation, bronzer, highlighter en lipstick.

Marije: Als je maar 1 make-product zou kunnen dragen, welke zou je kiezen?
Alweer zo’n moeilijke vraag! Ik zit te twijfelen tussen mascara en blush.. Mascara kunnen je ogen optisch groter laten lijken waardoor ik er altijd een stuk gezonder uitzie, maar hetzelfde effect heeft blush. Een gezond blosje op je wangen is ook niet verkeerd als je gezicht een beetje bleek is. Blush hecht echter niet zo mooi als je geen foundation draagt, dus ik denk dat ik voor mascara zou gaan. En dan een hele goede mascara die mijn wimpers lekker dik, zwart en lang maakt.

Marieke: Wat is je favoriete kleur nagellak?
Moet ik echt kiezen? Jemig, jullie stellen van die moeilijke vragen allemaal. Ik kan toch niet kiezen tussen alle kleuren nagellak ;)? Op dit moment zijn dat de donkere kleuren. In de zomer droeg ik alle vrolijke en lichte kleuren zoals roze, mintgroen en oranje, maar nu ben ik weer helemaal into donkerblauw en burgundy.

Heb jij nog een (beauty)vraag voor mij? Stel ze gerust hieronder in de comments en dan beantwoord ik ze in de volgende Ask me anything!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

  1. 10 oktober 2013 / 10:17

    Leuke vragen! Ik ben zelf wat meer eyeliner aan het dragen de laatste tijd, en mijn go-to nagellakkleur is denk ik kersenrood. Dat vind ik zo mooi in de herfst!

  2. 10 oktober 2013 / 17:53

    Leuk om te lezen! Je beantwoord de vragen heel leuk :-)

  3. 10 oktober 2013 / 21:14

    De 6e klas is inderdaad best ‘laat’! Maar volgens mij heb je het nu weer ruimschoots ingehaald, haha :) Leuke vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *