Ask me anything – blogging

Ask me anything – blogging

 photo CollageImageblog.png

Een aantal weken terug konden jullie in dit artikel al jullie vragen aan mij kwijt. Ik heb besloten om de vragen op te splitsen in verschillende categorieën. Vandaag het eerste artikel met de vragen die specifiek over bloggen gaan!

Yara: Volg je buitenlandse blogs, zo ja: Welke zijn je favoriete?
Ik volg niet echt vast buitenlandse blogs, maar ik kijk wel eens sporadisch filmpjes van buitenlandse bloggers. Zo vind ik Dulce Candy altijd erg leuk, Laura in the Kitchen (geen beautyblog, maar zij maakt de leukste recepten filmpjes over het lekkerste eten, MacBarbie07 en natuurlijk de Pixiwoo zusjes.

Yolande: Wat is je ultieme droombaan? En ben je al bezig om die te verwezenlijken?
Mijn ultieme droombaan is om van mijn blog mijn werk te maken en daarnaast te freelancen voor verschillende tijdschriften. Voor een deel ben ik al bezig met die droom, want ik heb natuurlijk mijn blog waar ik iedere dag mee bezig ben. Ik zie mijn blog groeien en dat vind ik heel erg leuk om te zien. Als je kijkt waar ik twee jaar geleden stond en waar ik nu sta, dat is een heel verschil!

Marloes: Wat vind je het allerleukste onderwerp om over te bloggen ? En waarom?
Oef, wat een moeilijke vraag Marloes! Ik kan eigenlijk niet kiezen. Ik schrijf alleen maar over dingen die ik zelf leuk vind. Ik vind het heel leuk om het Take a look at my life artikel in elkaar te zetten, maar ik schrijf net zo lief over een beauty- of verzorgingsproduct. Anders zou ik er natuurlijk sowieso niet over bloggen.

Charlotte: Hoe zie je jou en je blog over een paar jaar?
Ik hoop dat ik over een paar jaar gedeeltelijk kan leven van mijn blog en dat ik nog steeds schrijf over de dingen die me bezighouden en waar ik me voor interesseer.

Hester: Wat was je grootste hobby vóór bloggen?
Voor ik mijn blog begon, volgde ik heel veel blogs. Ik ging me steeds meer interesseren voor make-up, mede door al die beautyblogs die ik volgde. Verder had ik een klein poosje een Tumblr-verslaving (klik hier om mijn site te zien!) en las ik erg veel (wat ik nu nog steeds doe).

Danique: Wat is je grootste droom, naast je blog groot maken?
Mijn grootste droom is dat ik gelukkig en gezond blijf. Heel cliché, maar het is zo!

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust hieronder bij de comments en dan zal ik hem bij de volgende Ask me anything beantwoorden!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 5 oktober 2013 / 06:59

  Wat een leuk die vragen! Ik vind het tof dat je de ambitie hebt om van je blog je werk te maken. Dat is hard werken in deze grote wereld inmiddels, en je bent zeker goed op weg. Lekker ervoor gaan, ik wens je veel succes!

 2. 5 oktober 2013 / 08:04

  Heel erg leuk om te lezen, je blog is echt tof!

 3. 5 oktober 2013 / 08:27

  Leuk artikel! Ik was mijn vraag helemaal vergeten joh, ik schrok toen ik opeens mijn naam zag staan haha. En je volgers gaan echt hard Tedje! De zin ‘Anders zou ik er natuurlijk’ is trouwens niet af, haha.

  • Tedje
   Auteur
   5 oktober 2013 / 19:35

   Ah thanks! Had het meteen aangepast :)

 4. Jeanne
  5 oktober 2013 / 12:00

  Fijn om te lezen al die vragen , zo blijf ik ook jong!!

 5. 5 oktober 2013 / 14:25

  Tof om mijn vraag ook te lezen :)
  Jaa ik volg ook Macbarbie en the pixiwoo zusjes :)

 6. 5 oktober 2013 / 17:40

  Wat een tof artikel :) Ik denk dat je nog ver gaat komen Tedje!

 7. 6 oktober 2013 / 22:27

  Hey wat leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord! Mooi om te zien dat je al bezig bent met het verwezenlijken van je droombaan!

 8. 7 oktober 2013 / 22:28

  MACBARBIEEE! Hihi, leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord :-)

 9. 10 oktober 2013 / 12:21

  Leuk om te lezen, tof dat je blog zo gegroeid is. Je gaat ook regelmatig naar events, top hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *