Ask me anything – de antwoorden

Ask me anything – de antwoorden

Schermafbeelding 2014-03-30 om 15.50.53

Een tijdje geleden plaatste ik een Ask me anything artikel op mijn site. Jullie mochten vragen over van alles en nog wat stellen. Onwijs bedankt voor de leuke vragen die jullie allemaal gesteld hebben! Ik heb er een aantal uitgepikt en die ga ik vandaag beantwoorden. 

Sophie: Wat is jouw echte beauty musthave?
Highlighter. Met dit beautyproduct kun je je hele gezicht fris en stralend laten overkomen. Een beetje in je binnenste ooghoek waardoor je oogopslag frisser wordt, onder je wenkbrauw om je ooglook af te maken en op je jukbeenderen voor een mooie glow op je gezicht. Gebruik niet teveel highlighter, want je wil geen discobal zijn natuurlijk.

Joyce: Hoe zie jij jezelf over 5 jaar? 
Over vijf jaar ben ik afgestudeerd en hoop ik een leuke baan te hebben ergens waar ik het naar mijn zin heb. Ik hoop dan ook samen te wonen met mijn vriend en een Britse Korthaar te hebben :)

Producten fotograferen hoort ook bij het bloggen en dat vind ik heel leuk om te doen. Vooral leuke achtergrondjes zoeken waar ik mijn producten voor kan fotograferen. Dit is gewoon een sjaal! 

Beautyjuf: Wat is je uiteindelijke doel met je blog?
Het lijkt me ontzettend leuk om van mijn blog een fulltime baan te maken. Ik weet niet of dit reëel is, maar ik probeer er gewoon alles uit te halen wat erin zit. Het zou ook super tof zijn als ik dit naast mijn werk kon blijven doen als parttime job.

Dagmar:  En je schrijft veel voor je blog en je studie natuurlijk, heb je een bepaald moment van de dag dat je op je best bent (helemaal in de schrijfflow) of dat je extra veel inspiratie krijgt?
Ik kan ’s avonds heel goed werken, maar het kan ook zomaar zijn dat ik voor 12 uur ’s middags al drie artikelen heb geschreven. Ik raak wel snel in zo’n flow inderdaad dat ik zomaar een aantal artikelen achter elkaar schrijf.

Joni: Welk Disneypersonage past het beste bij jou?
Een lastige vraag (maar wel heel leuk en origineel!) daarom vroeg ik het aan mijn vriend. Hij zei meteen: een van die katjes van de Aristokatten. Daar kan ik me wel in vinden, omdat die zo schattig zijn. Als ik een van de Disneyprinsessen zou moeten kiezen zou ik denk ik voor Belle gaan. Ze houdt van lezen en volgt haar dromen. Verder is ze behulpzaam maar ook het raarste meisje van de stad. Ik wil niet zeggen dat ik dat ben, maar ik kan af en toe ook een gekke bui hebben ;)

Mijn lovely MacBook waar ik nog steeds heel blij mee ben!

Hester: Wat is de laatste grote aankoop die je hebt gedaan? 
Een tijdje terug was het lcd schermpje van mijn Canon spiegelreflex kapot en die moest gemaakt worden. Niet echt een aankoop, maar wel een groot geldbedrag dat ik moest afrekenen… Verder is mijn MacBook het laatst geweest denk ik, maar dat is alweer meer dan een jaar geleden.

Heb jij nog vragen? Stel ze gerust hieronder, dan beantwoord ik ze in het volgende Ask me anything artikel!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 3 april 2014 / 06:35

  Wat een leuke & originele vragen zijn er gesteld! Lief dat je mijn vraag hebt beantwoord. Ik wens je heel veel succes en plezier om dit doel te realiseren!

 2. 3 april 2014 / 06:59

  Oei, dat is rottig je LCD scherm! Heb je een uitklapbare of een ingebouwde? Leuke antwoorden verder :-) Grappig dat je in de flow raakt wanneer je met meerdere artikelen bezig bent!

  • Tedje
   Auteur
   3 april 2014 / 10:25

   Ik heb een ingebouwde. Ja dat was echt een beetje balen :(

 3. 3 april 2014 / 18:56

  Leuk Ted! Wat ben je toch ook een schat van een meid.

 4. 5 april 2014 / 22:05

  Ik schreef pas nog over die blogflow! Werkt inderdaad het lekkerste, maar als ik er eenmaal in zit moet ik vaak alweer andere dingen doen of naar bed. Dat is echt heel irritant, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *