Ask me anything – random

De vorige keer beantwoordde ik jullie blog- en beautyvragen. Vandaag is het tijd voor een random lijstje met vragen die jullie hebben gesteld. Let’s go!

Jane: Wat wilde je vroeger altijd worden?
Toen ik klein was wilde ik altijd juf worden, omdat mijn moeder dat ook is. Samen met mijn zusje of met vriendinnen speelden we ook vaak ‘jufje’. Mijn kast fungeerde als schoolbord en ik plakte er altijd A4’tjes op om op te schrijven. Later kregen we een echt schoolbord buiten, dat was natuurlijk wel heel erg tof.

Stephanie: Welke reis wil je nog een keer maken?
Ik wil nog heel graag naar New York. Die stad heeft echt iets magisch. Het lijkt me overweldigend om al die wolkenkrabbers bij elkaar te zien. Ik ken de stad alleen van films (en natuurlijk Gossip Girl) en het lijkt me heel gaaf om alles met mijn eigen ogen te bewonderen. Natuurlijk wil ik heel veel zien, maar je kunt er ook heel goed shoppen. Met een halve koffer heen en met een volle terug! ;)

Jane: Heb je een rare gewoonte?
Wat een moeilijke vraag! Ik schijn nogal gekke bekken te trekken als ik geconcentreerd bezig ben. Verder moeten ook alle deuren dicht als ze aan het klapperen zijn. Ik weet niet of dat een rare gewoonte is, maar ik vind het zo irritant als die deuren de hele tijd nét niet dichtslaan. Grrr!

Katrien: op welk(e) tijdschrift(en) heb je een abonnement?
Ik heb een abonnement op ELLE en ik heb een half jaar een abonnement op LINDA gehad. Twee hele verschillende tijdschriften, maar wel allebei heel leuk. Ik zou wel weer een abonnement op LINDA willen, maar het is best wel prijzig. Af en toe koop ik er eentje los.

Jane: Waarom hebben jouw ouders voor de naam Tedje gekozen?
Wat een originele vraag! Mijn ouders kenden allebei iemand die Tedje heet en ze vonden het een leuke naam, dus daarom hebben ze mij zo genoemd. Eigenlijk heet ik Ted (zo staat het ook op mijn identiteitskaart) en dat zorgt nogal eens voor verwarring bij bijvoorbeeld de tandarts. ‘Oh, ik dacht dat je een jongen was’, of ‘Nou, dat hoor je ook niet vaak bij een meisje’. Vroeger vond ik het niet leuk dat ik Tedje heette, ik vond het een te aparte naam. Nu vind ik het wel leuk :)

Katrien: Wat is je favoriete gezonde snack?
Tomaatjes en komkommers! Mijn vader zei vroeger altijd dat ik zo lang was omdat ik zoveel komkommers at, haha. Verder vind ik fruit ook lekker.

Als jij nog grappige of originele vragen hebt, stel ze gerust hieronder! Dan kan ik ze over een tijdje weer beantwoorden.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 23 oktober 2013 / 08:31

  Leuke vragen en leuk om de antwoorden te lezen :3

 2. 23 oktober 2013 / 09:37

  Je hebt de vragen weer leuk beantwoord :-)

 3. 23 oktober 2013 / 09:52

  Leuke vragen en antwoorden! Wat is je beauty musthave?

 4. 23 oktober 2013 / 10:09

  Leuk om te lezen! Ik vond mijn naam vroeger ook niet leuk, omdat iedereen altijd Kristy zei in plaats van Kirsty. Nog steeds moet ik vaak mijn naam drie keer heel duidelijk uitspreken voordat mensen doorhebben hoe ik heet. Ben er nu wel blij mee dat ik een niet heel veel voorkomende naam heb, het heeft ook wel iets :)

  • Tedje
   Auteur
   23 oktober 2013 / 12:15

   Wat grappig dat jij hetzelfde dacht over je naam!

 5. 23 oktober 2013 / 11:08

  Wat onwijs leuk om te lezen! Ik wil zelf ook nog erg graag een keer New York bezoeken!

 6. 23 oktober 2013 / 17:39

  Ik heb dat ook hoor met die klapperende deuren. Je wordt gewoon telkens afgeleid!

 7. 31 oktober 2013 / 23:35

  Altijd leuk om je zo beter te leren kennen. Ik ben wel benieuwd wat jouw droombaan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *