Back to school met Hema

 photo IMG_2742a.jpg

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent: nieuwe schoolspulletjes aanschaffen! Ook al zit je niet meer op school: de notitieblokken van Hema zijn ook heel handig voor je werk of gewoon voor thuis! Hema overtreft zichzelf ieder jaar weer met hun schoolcollectie. Dit jaar hebben ze zichzelf weer overtroffen met deze super leuke kit.

 photo IMG_2740a.jpg

Alles zit in deze handige doos. Dit kun je toch niet laten staan als je bij de Hema bent?!

 photo IMG_2743a.jpg

 photo IMG_2745a.jpg

 photo IMG_2746a.jpg

 photo IMG_2747a.jpg

In de kit zitten twee notitieblokken: een grote en een kleine dikke. Ook zitten er handige post-its bij, twee pennen en een aantal klemmetjes. Handig om papieren bij elkaar te houden, maar ook leuk om aan een touwtje te spannen en om er vervolgens foto’s of leuke quotes aan te hangen. De kit kost 5 euro en is niet in alle filialen verkrijgbaar, maar wel online!

Als ik bij de Hema ben, kan ik al die leuke spulletjes nooit weerstaan en moet ik altijd wel iéts kopen.

Wat vind jij van deze kit?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 4 september 2014 / 07:14

  Jeeeej wat leuk! Ik vind de Hema echt geweldig. Ik mag er niet te vaak komen haha er blijft altijd wel wat aan m’n vingers plakken.

 2. Jeanne
  4 september 2014 / 07:17

  Heel leuk, een fijne winkel !!

 3. 4 september 2014 / 09:04

  Wat leuk! Ik heb laatst ook even ingeslagen bij de Hema, het is soms wat duur maar wel echt ontzettend leuk! :-D

 4. 4 september 2014 / 09:10

  Ik zag die kits ook al bij de HEMA -en de rest van de schoolspullen ook- ze hebben zichzelf echt overtroffen met leuke schoolspullen dit jaar!

 5. 4 september 2014 / 11:21

  Dat roze boekje heb ik ook! Toevallig heb ik gisteren nog een aantal dingetjes bij de Hema gekocht. Een to do-boekje, een heleboel post-its voor een projectje en een ander leuk roze notitieboekje om alle ideeën in op te schrijven die ik opdoe voor mijn site of die van pas kunnen komen op school (jij zat ook op de FHJ, toch?). Ik ben er klaar voor, dat nieuwe schooljaar!

  • Tedje
   Auteur
   4 september 2014 / 11:56

   Aah zo leuk inderdaad! Ik zit inderdaad ook op de FHJ. Succes met het nieuwe schooljaar!

 6. 4 september 2014 / 11:35

  Ik ben gek op de schoolspulletjes van HEMA! Super vrolijke kleuren en printjes!

 7. 4 september 2014 / 12:00

  Ik vind de notitieboekjes van Hema altijd zo leuk! :D

 8. 4 september 2014 / 13:19

  Heel leuk dat dit samen verkrijgbaar is, heb je gelijk een heel pakket! Ben wel benieuwd hoe duur het is.

  • Tedje
   Auteur
   4 september 2014 / 14:29

   De kit kost 5 euro! Heb het ook meteen even in het artikel gezet. Dankjewel!

 9. 4 september 2014 / 19:14

  Jaaa die kitjes zijn zo leuk :D ik heb zelf ook mijn collegeblokken, stickers etc. Bij HEMA gekocht.

 10. 4 september 2014 / 19:18

  Roos is niet echt mijn kleur, anders zou ik het misschien ook wel hebben aangeschaft … Al zijn er volgens mij veel te weinig ‘Read this’- sticky notes. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *