Barry M Textured Nail Effect – 339 Countess

Barry M Textured Nail Effect – 339 Countess

 photo IMG_3858a.jpg

Misschien hebben jullie dit lakje al voorbij zien komen op Instagram of in een Take a look at my life. Toen ik namelijk een weekendje in Rotterdam was met mijn vriend, spotte ik een heleboel Barry M lakjes bij River Island. Normaal gesproken kun je dit merk alleen online bestellen, want het is niet in Nederlandse winkels te koop. Ik heb me nog weten in te houden met slecht één lakje, maar wel een hele mooie. 

 photo IMG_3862a.jpg

Oh wauw! Voor vijf euro nam ik Countess mee, een Textured Nail Effect lakje. Dat zulke lakjes op dit moment helemaal hot zijn weten we al langer. Kijk maar naar de Liquid Sand lakjes van O.P.I. en de Sand Style lakken van P2. Countess is een bruin/bordeaux kleurtje met een paarse gloed. Het lakje bevat een heleboel glitters: goud, oranje, paars, bordeaux en soms zie ik ook blauw en groen.

 photo IMG_7162a.jpg

Het is ontzettend lastig om dit juweeltje mooi op de foto te zetten. De glitters zien er in ieder licht namelijk anders uit. De lak dekt in twee laagjes en blijft muurvast zitten voor zeker een week. Of er nog een nadeel aan dit lakje is? Tsja, het verwijderen van de lak gaat niet zonder slag of stoot: dat is best een rotklusje. Maar ik heb het ervoor over! Zeker omdat de lak zo lang blijft zitten.

Barry M kun je normaal niet kopen in Nederlandse winkels, maar misschien zijn er nog een paar bij de River Island in Rotterdam. Het merk Barry M is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij de webshop The Make-Up Spot.

Wat vind jij van textured nagellak? 

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’FacebookInstagramTwitter 

Volg:

27 Reacties

 1. 13 november 2013 / 06:59

  Ik ben verliefd geloof ik. Wat een prachtig kleurtje, met mooie glitters. Knap dat je je hebt weten inhouden!

 2. 13 november 2013 / 07:03

  Jaaaa prachtig effect ! Wat een geweldige kleur, mooi lakje zeg!

 3. 13 november 2013 / 07:17

  Oh wauw wat een mooi kleurtje Ted! Was dit de nagellak die je ophad naar FUSE? :-)

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2013 / 12:39

   Jaa klopt inderdaad Yara! Mooi is hij he?

 4. 13 november 2013 / 07:56

  Oeh deze ga ik onthouden, er zit namelijk een River Island naast mijn school (ja ook al haha) en daar heb ik ze al wel eens zien staan. Deze is echt gorgeous!

 5. 13 november 2013 / 14:04

  Heel mooie lak! Erg veel glitters en een fantastische kleur. #ikwilhemook

 6. 13 november 2013 / 16:10

  wow wat een gaaf lakje van Barry M, van dit soort kleurtjes ben ik altijd wel fan van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *