Beauty Nieuwtjes: Hannah, Herôme, Oscar & Babette, Sephora

Ik krijg regelmatig mails met persberichten met daarin de nieuwste collecties. Ik dacht: misschien is het leuk om een soort ‘verzamel-alle-persberichten-en-stop-ze-in-een-artikel’ artikel te maken! Jullie waren over de afgelopen twee artikelen enthousiast, dus ik ga er gewoon mee door! Vandaag in ‘Beauty Nieuwtjes’: nieuwe minitubes van Hannah, prinsessen nagellak van Herôme en goodies van Oscar & Babette

hannah_10ml_combinatieLR.jpg

Handig! Hannah brengt drie kleine tubes op de markt met verschillende crèmes erin: 24-hour Skin Balancing, Touch of Silk en Juvi Protect. Super handig voor in je handtas of voor een weekendje weg! Scheelt weer potten sjouwen! Binnenkort hierover meer op Teddlicious!

Heerlijke, nieuwe geurkaarsen van Oscar & Babette in de geuren: Tuscany Treasures, Forgotten Flowers en Green Garden. Verpakt in een mooie cadeaukoker en de kaarsen zorgen voor maar liefst 50 branduren! Ook hierover binnenkort meer!

Prinsessen-lakken-packshot

10 nieuwe nagellakjes van Herôme in een nieuwe collectie: Prinsessen nagellak. Met 10 verschillende, leuke namen. Perfect geschikt voor je kleine nichtje: ze zijn namelijk afwasbaar! Hartstikke leuk voor een cadeautje.

Het is weer zover! Het V&D Prijzencircus start 27 september (vandaag), dat betekent los gaan bij Sephora. De 3 voor 10 actie is er weer, maar wel met een paar aanpassingen. Make-up en/of reinigings miniaturen van 50 ml: 3 voor 10 euro. Sephora mascara en/of foundations: 2 voor 10 euro.

Dat was ‘m weer! Waar kijken jullie het meest naar uit? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 27 september 2012 / 07:22

  Oooh, die Sephora actie! Zo een verleiding jeez, shit shit shit hahaha. Ik moet nu even sparen dus mag eigenlijk niet uitgeven. :c

 2. 27 september 2012 / 09:11

  Echt een goede actie vsn de V&D! Helaas is die winkel niet bij mij in de buurt anders was ik er meteen heen gerent.

 3. 27 september 2012 / 10:48

  Leuke en fijne nieuwtjes! Van die Sephora korting heb ik al gebruik gemaakt :D

 4. 27 september 2012 / 15:49

  I am cool van Herome lijkt me wel heel leuk :)

 5. Joyce
  29 september 2012 / 17:50

  Jaaaa het prijzencircus ga ik zeker nog heen deze week :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *