Beautygloss Party 2013 + Goodiebag

Beautygloss Party 2013 + Goodiebag

 photo IMG_5660_zps5b64a707a.jpg

Yeah, gisteren was het eindelijk zover: ik ging naar de Beautygloss Party in Amsterdam. Net zoals vorig jaar vond het event plaats in de Beurs van Berlage. 2.500 meiden waren aanwezig bij de party, georganiseerd van Mascha van Beautygloss. Een huge feest voor beautyliefhebbers met allerlei standjes en natuurlijk dingetjes die je kon kopen. Uiteraard kregen we ook een leuke goodiebag mee naar huis!

Ik vertrok om half 11 vanaf station Breda (waar mijn vriend me had afgezet) en ik nam de Fyra naar Amsterdam. Om iets over half 12 kwam ik aan op Amsterdam Centraal. Daar stond iedereen al op mij te wachten (mijn trein had vertraging). We waren met een stuk of 13 andere bloggers, ontzettend gezellig natuurlijk. Iedereen zag er super leuk uit om aan het thema Happy Girls are The Prettiest – Audrey Hepburn te houden. We liepen naar de Beurs van Berlage en daar stond inmiddels al een flinke rij. Om 12 uur zouden de deuren open gaan.

 photo IMG_2594a.jpg

We schuifelden meter voor meter een beetje op en na een half uurtje waren we binnen. Jassen ophangen, muntjes halen en let’s go! Het was al ontzettend druk en eigenlijk was er al nergens plaats om te snuffelen. Er stonden allerlei merken zoals Inglot, Sabon, Rimmel, Andrélon en de webshop Enchantra. De Beurs van Berlage is een perfecte locatie om zo’n event te houden. Mijn complimenten voor de aankleding en de decoratie want het zag er super uit!

 photo IMG_2603a.jpg

 photo IMG_2608a.jpg

Mark van Eeuwen (Jack uit GTST) presenteerde de dag en kondigde dus ook Mascha aan. We kregen eerst een te gek filmpje te zien van Mascha: het Beautygloss Party 2013 filmpje. Ze kwam omringd door fladderende glitters en wenste ons veel plezier op de party.

 photo IMG_2593a.jpg

 photo IMG_2595a.jpg

Mooie lipsticks bij Inglot

Daarna was het tijd om rond te kijken. Het was overal nog steeds heel druk en we hadden eigenlijk niet echt zin om ergens voor in de rij te staan. We hebben dus eigenlijk de hele tijd een beetje rondgeslenterd en mensen gekeken. We wilden een cocktail maken, maar daar was het geluk ons niet gegund. Jammer!

 photo IMG_0312a.jpg

Met de muntjes kon je onder andere deze lekkere cupcake halen. Smullen! (Foto: Géanne) Ook kregen we nog een flesje Kokos water (ananas) en dat smaakte eigenlijk verrassend goed.

 photo IMG_0318a.jpg

Gezellig kletsen met Milou en Yara. (Foto: Géanne)

 photo IMG_0339a.jpg

Tussendoor was er telkens wat te doen op het podium. (Foto: Géanne)

 photo IMG_5660_zps5b64a707a.jpg

Natuurlijk moest er een groepsfoto gemaakt worden! Op de foto: LisanneJoyceKellyAnneEmiliaMilouSharon, SuzanneYaraGeanneKimberly, Dagmar en Jennifer. (Foto: Suzanne)

Na afloop gingen we gezellig met z’n allen sushi eten bij Sumo op de Vijzelstraat.

Met lieve Sharon en Yara.

 photo IMG_2634a.jpg

We kregen ook een leuke goodiebag mee naar huis, net zoals vorig jaar. Wat zat er allemaal in? 2 tijdschriften, een pak om Cake Pops te maken van Dr. Oetker, een blikje SHE energie drank, een Limited Edition Coca-Cola Light flesje van Marc Jacobs, een sleutelhanger van Coca-Cola Light by Marc Jacobs, een Andrélon Get The Volume Mousse uit de Pink Collection, Essence mascara, Nivea Douchegel, een kam van Remington, Libresse inlegkruisjes, een mini Dove Purely Pampering Nourishing Lotion en een armbandje van Fashionista. Het lakje van China Glaze heb ik zelf gekocht bij Enchantra!

Het was een ontzettend gezellige dag met alle meiden. Leuk om ze eens in het echt te zien! De Beautygloss Party zelf was leuk, alleen wel ontzettend druk. Als je wil shoppen, maak dan van tevoren een lijstje met wat je wil hebben en verdiep je dus goed in welke stands er allemaal staan zodat je pakt wat je wil hebben en niet hoeft te snuffelen. Wil je je haar laten doen? Reken er dan op dat je sowieso een half uur of langer in de rij staat.

Was jij op de Beautygloss Party? 

Liefs van Tedje

Volg:

31 Reacties

 1. 28 april 2013 / 11:30

  Leuk verslag! Op mijn blog heb ik ook een (foto)verslag geschreven. :)

 2. 28 april 2013 / 11:45

  Leuk om alles even terug te zien! Wel jammer inderdaad dat we die cocktail niet meer hadden gemaakt haha, maar het was wel echt een hele gezellig dag!

 3. 28 april 2013 / 11:57

  Erg leuk om te lezen! Ik was er helaas deze keer niet bij

 4. 28 april 2013 / 12:07

  Ik vond het super leuk om je te ontmoeten! :D Het was echt onwijs leuk, bedankt voor je gezelligheid, Tedje :D

  • Tedje
   Auteur
   28 april 2013 / 12:25

   Ik vond het ook heel leuk om jou te ontmoeten Lisanne! Je bent een lieve meid :)

 5. 28 april 2013 / 12:27

  Ik was er niet, maar het ziet er wel superleuk uit! Misschien dat ik volgend jaar ga ofzo. De goodiebag ziet er ook leuk uit!

 6. 28 april 2013 / 12:41

  Wat een leuk verslag en mooie foto`s heb je gemaakt! Jammer dat ik je niet heb gezien!
  Liefs

 7. 28 april 2013 / 12:52

  Het was gezellig!! Hopelijk zie ik je snel weer :D

 8. 28 april 2013 / 13:10

  Wat een leuke foto’s. Ik heb gewoon niemand gezien en dat vind ik zo jammer!

 9. 28 april 2013 / 13:30

  Leuke foto’s heb je gemaakt. Ik was er ook, heb je niet gezien. Maar het was natuurlijk ook ellig druk. Had je verder nog wat aankopen gedaan?
  Love,

  • Tedje
   Auteur
   28 april 2013 / 13:39

   Ik heb alleen de China Glaze nagellak gekocht! Het was inderdaad heel druk. Leuk dat je er ook was!

 10. 28 april 2013 / 14:40

  Wat een leuk verslag! Klinkt als een gezellige party :)

 11. 28 april 2013 / 18:35

  Ah, supergaaf joh! Ik vind het zo leuk om alle artikelen hierover nu te lezen. :p Je kreeg ook een leuk gevulde goodiebag mee. Er zitten producten in die je echt kunt gebruiken. :D Sushaaaay, yaaaaay!

 12. 28 april 2013 / 20:52

  Leuke foto’s! Jammer dat het overal zo druk was.

 13. Wendy (B)
  29 april 2013 / 07:44

  Ik was er niet maar zou er wel graag dingen gekocht hebben.

 14. 29 april 2013 / 13:22

  Ik was er ook, en ik vond het heel leuk! Mooie foto’s! ;)

 15. 29 april 2013 / 13:25

  Wat een onwijs gave meeting, ik kende tot vorige week deze hele leuke party niet. Ik hoop stiekem dat ik er volgend jaar heen kan. :D

 16. 30 april 2013 / 06:31

  Leuk om te lezen! Lijkt me gezellig om andere bloggers te ontmoeten! Zo’n party vind ik leuk maar te massaal. Ben je er de hele dag geweest? Ik begreep dat het van 12:00-20:00 duurde. Ik denk dat als ik zou gaan er tegen 17:00 zou willen zijn in de hoop dat het iets rustiger is :)

 17. 1 mei 2013 / 16:20

  Leuk om te lezen! Jammer dat je overal zo lang moet wachten, dat is wel een nadeel aan zo’n groot event.

 18. 6 mei 2013 / 21:31

  Wat leuk dat jullie als groep gingen! Volgend jaar wil ik eventueel ook.. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *