Beautynieuwtjes: Dove, The Make Up Spot en Hema

Beautynieuwtjes: Dove, The Make Up Spot en Hema

tumblr_loax1f9RNy1qzblp4o1_500_large

Ik krijg regelmatig mails met persberichten met daarin de nieuwste collecties. Ik dacht: misschien is het leuk om een soort verzamel artikel te maken met daarin alle nieuwe beautyproducten die eraan zitten te komen.  Jullie reageerden positief op de vorige ‘Beauty Nieuwtjes’ de Essence editie. Deze editie van Beauty Nieuwtjes gaat over Dove, de nieuwe webshop The Make Up Spot en Hema!

 

Dove komt met een nieuwe Color Care collectie, speciaal voor de dames met gekleurd haar onder ons. De lijn bestaat uit een conditioner (€3,97), een intensieve conditioner (€4,99), een shampoo (€3,97) en een haarmasker (€6,99).

Wendy Versteeg (van Beautyscene.nl) is met haar ingezonden ingrediëntencombinatie Meiklokje & Pistache uitgeroepen tot de winnares in de Dove Purely Pampering ‘Creëer je eigen douchecrème’-campagne van Dove.
Het product ligt pas in 2013 in de winkels. De jury bestaande uit Hélène Delhaas (adjunct hoofdredacteur van Magriet), Cynthia Schultz (Misslipgloss.nl) en Esther van Spronsen (senior brand manager van Dove Nederland) heeft uit 4700 inzendingen Wendy Versteeg als winnares uitgekozen.

Julie kennen haar waarschijnlijk wel, Chantal van BySjanty. Sinds kort heeft ze een eigen webshop: The Make Up Spot. Daar verkoopt ze allerlei leuke beautyproducten van merken als Wet ’n Wild, Barry M, Orly en Kleancolor. Nice!

Dit is dan wel geen beautynieuws, maar wel heel leuk ander nieuws. Hema lanceert namelijk kleine fotoboekjes voor Instagram foto’s. Het standaard boekje heeft ruimte voor 19 foto’s, maar dat kun je uitbreiden tot 79 foto’s. Ook kun je op de kaft een foto + titel plaatsen. De boekjes worden gedrukt op zijdemat fotopapier. Je kunt foto’s kiezen vanuit je Instagram account, maar ook vanuit je Facebook pagina. Je kunt ze al bestellen vanaf 5 euro. Superleuk! Ik ga er eentje bestellen!

xoxo Tedje

Volg:

13 Reacties

 1. 13 september 2012 / 09:21

  Wat ontzettend lief dat je The Make Up Spot ook in je artikel vermeldt! Thanks, lieve Tedje! <3

  • Tedje
   Auteur
   13 september 2012 / 10:12

   Graag gedaan lieve Chantal! Je webshop is het vernoemen waard! Liefs xxx

 2. 13 september 2012 / 17:08

  Leuk artikel, dat filmpje van Dove is ook mooi samengesteld! Lijkt me echt onwijs gaaf als mensen met jóuw douchegel onder de douche staan, haha. HEMA heeft ook slim op Instagram ingespeeld!

 3. Hermana
  13 september 2012 / 19:24

  Echt leuke nieuwtjes. Ik hou echt van fotoalbums dus heel erg bedankt HEMA. De Dove Colour Care lijn komt ook goed uit want ik heb mijn haar pas geverfd.

 4. 13 september 2012 / 21:00

  Oh, nice nieuwtjes! :) Wat leuk dat Hema nu ook kleine fotoboekjes voor Instagram maakt, dat vind ik nou echt geweldig!

 5. 13 september 2012 / 22:22

  Wat een leuk artikel met leuke nieuwtjes zeg! Zeker vaker doen! :D

 6. 14 september 2012 / 09:33

  Leuk artikel! Ben erg benieuwd naar dove!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *