Beautyproducten voor een weekendje weg

 photo IMG_1836a.jpg

In 2012 en in 2013 maakte ik al eens een artikel over beautyproducten die ik meenam als ik een weekendje naar mijn vriend ging. Hoogtijd voor een update dus! 

 photo IMG_1832a.jpg

Alle producten die ik meeneem, passen in deze twee tasjes. Links zie je een tasje van ARTDECO en rechts is een zakje van Zoeva. Hier heeft een kwast ingezeten en daar doe ik dan ook al mijn kwasten in die ik meeneem. Zo blijven ze allemaal bij elkaar en worden ze niet vies van andere make-up. Ik ben inmiddels pro in het inpakken van mijn rode koffertje als ik weer eens een weekend in Maastricht vertoef, dus ik weet nu ook welke make-up ik het best mee kan nemen. Het verschilt wel per keer hoor, maar de basis is meestal hetzelfde. Het lijkt veel, maar alles past in dat zwarte tasje. Behalve die grote groene fles van Paula’s Choise dan, maar dat zien we dan maar even door de vingers.

 photo IMG_1836a.jpg

❤ BB Cream of foundation. Toevallig nam ik afgelopen week de BB Cream van Catrice mee.
❤ Deodorant! Dat wordt nogal eens vergeten tijdens een weekendje weg. Eerlijk, jij hebt vast ook wel eens een spuitbusje of roller gekocht terwijl je een weekendje of een dagje weg was. Deze Invisible Dry van Dove is echt heerlijk.
❤ Tandpasta. Ook belangrijk om niet te vergeten. Zulke kleine tubetjes zijn daar ideaal voor!
❤ Lipgloss. Ik neem meestal één lipproduct mee en meestal slingert er ook nog wel eentje in mijn tas. Deze van Oriflame vind ik trouwens echt prachtig.
❤ Een basis voor onder je foundation. In dit geval nam ik de InstaBlur All-in-one van The Body Shop mee. Ideaal als je een avondje op stap gaat of een feestje hebt. Je wil niet dat je foundation alle kanten op gaat natuurlijk.
❤ Make-up remover, ook niet onbelangrijk. Deze miniflesjes van Clinique zijn ideaal voor mee op reis.
❤ Een mini Body Butter van The Body Shop in mijn favoriete geur Shea. Deze zit standaard in mijn koffer! Fijn om mijn benen mee in te smeren nadat ik gedoucht heb.
❤ Het is niet alleen belangrijk om je oogmake-up te verwijderen, ook de rest van je gezicht moet gereinigd worden. Dat doe ik met de Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel van Paula’s Choice.
❤ Het verschilt nogal welk oogschaduwpalette ik meeneem, maar het Naked Basics palette is zo handzaam om mee te nemen! Ook zitten er alle kleuren in voor een basic make-up look. Als ik zin heb om wat meer uit te pakken, neem ik mijn Naked 2 palette mee of een Sleek palette.
❤ Mascara! Deze is van THE One van Oriflame.
❤ Sinds ik de Master Precise van Maybelline heb ontdekt, wil ik geen andere eyeliner meer.. Wat is deze fijn zeg!
❤ Een geliefd oogpotlood is de ARTDECO Soft Eye Liner Waterproof in 84 Cherry Blossom. Deze neem ik ook bijna altijd mee.
❤ Mijn favoriete highlighter van de laatste tijd: mijn NARS Albatross. Ik moet er nog steeds een review over schrijven (note to self!!).
❤ Parfum vergeet ik nog al eens. Waarom? Geen idee. Als ik een weekend weg ga, ga ik meestal voor een klein flesje zoals deze van The Body Shop.
❤ Een scheermesje. You know why! Helemaal in deze tijd van het jaar wil je niet met stoppels op je benen en onder je oksels rondlopen.
❤ Mijn all time favorite oogschaduwbasis van Urban Decay.
❤ Poeder voor over mijn foundation. Deze is van Oriflame THE One.
❤ Voor mij onmisbaar: crème voor mijn gezicht! Mijn gezicht is namelijk ontzettend droog. Als ik mijn crème ben vergeten, is er dan ook grote paniek! Ik heb meestal ook nog een tubetje hormoonzalf mee, maar die zit in mijn handtas.
❤ Nog niet heel lang in mijn collectie, maar de Peachess blush van M.A.C. neem ik ook maar al te graag mee.
❤ Als laatste: een wimperkruller!

Niet op de foto, maar ook handig om mee te nemen: wattenschijfjes, een borstel, shampoo en conditioner.

 photo IMG_1839a.jpg

Verder neem ik ook nog een aantal kwasten mee: de buffing brush van Real Techniques, de 127 Luxe Sheer Cheek blush kwast van Zoeva, de ELF Blending Eye Brush, Zoeva 228 en 227, ELF Eye Shadow Brush en een kabuki kwast van Essence.

Wat neem jij altijd mee als je een weekendje weggaat? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 1 juli 2014 / 08:04

  Wat een fijne producten! Ik neem ook altijd UD Naked Basics mee, die is zo fijn! Oh en de Shea butter van TBS gaat bij mij ook altijd mee (of Honeymania! :))

 2. 1 juli 2014 / 09:16

  Leuk om te zien! Dit is inderdaad wel zo’n beetje alles wat je nodig hebt. Snap dat je dat inpakken na al die keren heel snel kan, haha. En mooi op de foto gezet!

 3. 1 juli 2014 / 10:13

  Leuk om te zien wat je allemaal meeneemt, fijne producten ook!
  Misschien kun je de reiniger ook in een mini verpakking doen om mee te nemen, scheelt weer!

  Love,

  Susanne

  • Tedje
   Auteur
   1 juli 2014 / 10:46

   Dat is inderdaad een goede. Thanks voor de tip!!

 4. 1 juli 2014 / 10:27

  Wat veel en wat een mooie producten! Ik heb mijn ‘standaard’ producten altijd in een toilettasje zitten en die neem ik ook gewoon mee op reis, haha!

  • Tedje
   Auteur
   1 juli 2014 / 10:46

   Dat is helemaal handig! Misschien dat ik dat ook maar eens moet gaan doen :)

 5. 1 juli 2014 / 10:48

  Ik vind het altijd zo leuk om te kijken wat een ander meeneemt op vakantie! Je hebt prachtige producten! <3

 6. 1 juli 2014 / 10:54

  Kun je niet beter wat spulletjes daar laten? Dat doe ik namelijk ook! Bij mijn vriend staan de ‘standaard’ dingetjes zoals douchegel/shampoo/conditioner, scheermesjes, make-upremover, tandpasta en tandenborstel, deo, en hij heeft zelf gewoon watjes in de badkamerkast liggen. Dus als ik bij hem slaap in het weekend kan ik de helft thuislaten :) Overigens doet hij hetzelfde bij mij, hij heeft juist meer spullen dan ik, haha!

 7. 1 juli 2014 / 11:05

  Oeh wat een mooie producten heb je in je stash! Ik liet altijd bij mijn vriend spullen liggen zoals shampoo ed. scheelde weer wat gesleep :)

 8. 1 juli 2014 / 11:44

  Fijne producten voor een weekendje weg! Ik neem ook altijd een lipbalsem mee!

  • Tedje
   Auteur
   1 juli 2014 / 13:42

   Die heb ik altijd in mijn tas zitten. Goede inderdaad!!

 9. 1 juli 2014 / 12:28

  Leuk artikel, meestal neem Ik altijd de basis dingen mee! Maar als ik feestjes heb meestal wel wat meer

 10. 1 juli 2014 / 12:47

  Die bodybutter van The Body Shop is heel erg fijn en ruikt zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *