beMineral Lip Plumpers

beMineral Lip Plumpers

Photobucket

Een lipgloss die je lippen optisch groter laat lijken, is dat niet wat we allemaal willen? Ik heb van mezelf vrij dunne lippen, dus mijn mond kan wel een boost gebruiken. Dat beloven de Lip Plumpers van beMineral. Kijken jullie mee? 

Vandaag laat ik de kleur B405 Date of Manu zien. Een mooie, rode kleur. Rood is altijd goed op je lippen, toch?

Photobucket

Laten we beginnen met de verpakking. Ziet er niet heel spectaculair uit, maar gewoon plain, wit.

Photobucket

Zo ziet de lipgloss eruit. Een doorzichtig flesje met een witte dop. Ziet er goed uit! De kleur belooft veel.

Photobucket

De applicator, zo zie ik ze graag. Een gewone applicator, geen poespas en makkelijk aan te brengen.

Photobucket

Ik was ontzettend benieuwd naar de kleur, dus ik swatchte hem gelijk op de rug van mijn hand. Wauw, wat een kleur komt daar vanaf!

Photobucket

Dit is hem dan! Ik vind hem heel erg mooi. Er komt veel kleur vanaf en hij glanst prachtig. Je moet de gloss natuurlijk secuur aanbrengen, want je ziet het zo als je buiten de randjes zit te ‘kleuren’. Ik had er nog een beetje moeite mee zoals je misschien wel kunt zien. Maar: oefening baart kunst natuurlijk! De gloss smeert ontzettend fijn en plakt niet. Dat vind ik wel prettig, want als je buiten loopt als het waait zit er binnen no time haren aan je lippen geplakt (hekrenbaar?), maar dat is bij deze gloss dus niet.

IMG_0912

Op deze foto ben ik al wat behendiger geworden in het aanbrengen van de gloss.

Hoe goed blijft de gloss zitten? Hij overleeft een theetje, maar een maaltijd overleeft hij helaas niet. Daarna weer even gauw een laagje aanbrengen dus. Verder smeert de gloss heerlijk en ruikt hij ook nog eens lekker naar snoepkersjes. Ik krijg er geen uitgedroogde lippen van, hij verzorgt dus ook goed. Of hij mijn lippen daadwerkelijk optisch groter maakt, weet ik niet. Ik weet wel dat ik heel tevreden ben over deze gloss, vooral over de pigmentatie. Wauw! Dit is bijna vergelijkbaar met een lipstick, maar dan heeft hij de kenmerken van een lipgloss. Lekker goed smeerbaar.

Ik ben erg tevreden dus! Er is alleen een minpuntje: de prijs. Deze lipgloss kost namelijk €20,30. Een lieve duit dus. Kijk op de site van beMineral voor verkooppunten bij jou in de buurt.

Wat vind jij van deze rode lipgloss? 

Liefs van Tedje

Volg:

18 Reacties

 1. 28 januari 2013 / 08:48

  Ah, mooi! Niet zo extreem dekkend als een lipstick, maar wel veel kleur. En niet plakken? Dat is echt een gróót voordeel. Alleen voor die prijs laat ik ‘m toch liggen hoor!

 2. 28 januari 2013 / 12:04

  Wat een toffe gloss! Hij staat je ook echt heel mooi!

 3. 28 januari 2013 / 12:22

  :-( jammer vd prijs! Een non sticky lipgloss staat op mijn verlanglijstje!

 4. 28 januari 2013 / 12:54

  Hij ziet er mooi uit, maar de prijs gaat me te ver.

 5. 28 januari 2013 / 14:26

  Ziet er mooi uit maar ik hou niet van lipgloss door het geplak en de prijs vind ik te hoog.

  • Tedje
   Auteur
   28 januari 2013 / 14:29

   Deze lipgloss plakt juist niet! Daarom is hij zo fijn :-)

 6. 28 januari 2013 / 15:12

  Wat klinkt deze lipgloss fijn. Meestal sla ik ze over of omdat ze plakken of omdat er een verschrikkelijke geur aan zit, maar deze zou ik wel eens willen proberen

 7. 28 januari 2013 / 18:10

  Ah, hij is ook wel echt schitterend op de lippen hoor! De pigmentatie is incredible, maar de kleur is zo intens liefelijk rood! Schitterende glans zit erop.

 8. 28 januari 2013 / 20:17

  Ik vind hem iets te donker voor een lipgloss denk ik. Maar wel een mooie kleur :)

 9. 29 januari 2013 / 19:29

  ik ben gek op lipproducten en vooral leuke kleurtjes :D
  wel erug jammer van de pijs trouwens :(
  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *