beMineral THEATRE wintercollectie

beMineral THEATRE wintercollectie

 photo IMG_6734a.jpg

beMineral is een vrij onbekend merk (voor zover ik weet), en dat is hartstikke zonde, want de producten van beMineral is een Nederlands merk dat honderd procent zuivere mineralen gebruikt in haar producten. Vandaag laat ik jullie een aantal producten zien uit de THEATRE wintercollectie. Kijken jullie mee?

 photo IMG_6729a.jpg

 photo IMG_6730a.jpg

In de Theatre collectie zitten producten voor de ogen, het gezicht en de lippen. Vandaag laat ik aan jullie twee minerale oogschaduws, een blush en een lipgloss zien. De verpakking is wat klinisch, maar dat komt natuurlijk omdat alles 100% pure mineralen bevat.

 photo IMG_6733a.jpg

Dit zijn de twee minerale oogschaduws. Links zie je de kleur Soft Nude – Mat en rechts zie je de kleur Sparkling Beige. Zoals je ziet zijn het geen geperste oogschaduws, maar losse poeders. Wat mij betreft werkt het het handigst als je wat poeder in de deksel tikt en daar vervolgens met je kwast in te gaan.

 photo IMG_6734a.jpg

Op deze foto zie je ook de poederblush in de kleur Envy. Een mooie roze kleur zoals je ziet! Ook bij de blush vind ik het handig op wat poeder in de deksel te ‘gieten’.

 photo IMG_6735a.jpg

Dit zijn de swatches op mijn arm zonder flitser. Sparkling Beige – Soft Nude – Envy. Het pigment ziet er prima uit. Soft Nude is een mooie kleur om aan te brengen als matte highlighter onder de wenkbrauw.

 photo IMG_6736a.jpg

Sparkling Beige en de blush Envy komen op deze foto het mooist tot zijn recht. Kijk die mooie shimmers! De blush is erg gepigmenteerd, wees dus niet te enthousiast met je blushkwast!

 photo IMG_6738a.jpg

Ik schreef al eens eerder over de lipgloss van beMineral en daar was ik heel erg enthousiast over. Het pigment van die gloss was namelijk zó goed en mooi! Alsof je een lipstick is. Dit is de kleur Purple Rain. Ik was heel benieuwd!

 photo IMG_6740a.jpg

Mijn lippen zonder product.

 photo IMG_6742a.jpg

Mijn lippen met Purple Rain. He, dat viel even tegen. Ik had verwacht dat het een dieppaarse kleur zou zijn die net zo gepigmenteerd was als de eerste lipgloss die ik testte van beMineral. De gloss geeft een mooie glans af op mijn lippen, daar niet van, maar het resultaat was niet zoals ik had verwacht. Jammer!

beMineral loose eyeshadow €15,75
beMineral blush Envy – €24,85
beMineral lip gloss – €20,30

De producten worden verkocht in meer dan 100 winkels in Nederland. Op de website van beMineral kun je kijken of er een winkel bij jou in de buurt is.

Ken jij het merk beMineral al? 

Liefs van Tedje

ps. Heb jij de enquête al ingevuld? Ik ben aan het peilen wie mijn bezoekers zijn en wat ik kan veranderen op mijn blog! Je zou mij er enorm mee helpen!

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 24 oktober 2013 / 07:37

  Ik ken het merk niet, maar ik vind de blush er heel mooi uitzien!

 2. 24 oktober 2013 / 07:46

  vooral de highlighter vind ik echt zo mooi, had er zelf ook nog nooit van gehoord :-) Ben er wel nieuwsgierig naar geworden

 3. 24 oktober 2013 / 08:12

  Het ziet er mooi uit, vooral de blush! Maar ik vind het wel aan de redelijk dure kant moet ik zeggen…

 4. 24 oktober 2013 / 08:53

  Ik kende het merk nog niet maar de blush is enorm mooi!

 5. 24 oktober 2013 / 09:33

  Onbekend merk nog voor me! Die blush spreekt me wel aan, maar zonde van de lipgloss zeg!

 6. 24 oktober 2013 / 09:56

  Ik kende het merk bog niet, al komt de naam me wel bekend voor. Ik vind Sparkling beige en Envy erg mooi. :) Ik vind het wel prijzig, voor dat geld verwacht ik wel een mooiere verpakking.

 7. 24 oktober 2013 / 11:17

  Wat een mooie kleuren! Normaal houd ik niet zo van paars als make up, maar dit is toch wel gaaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *