De best gelezen artikelen van 2016

2016-artikelen

Het einde van 2016 is in zicht, my oh my, wat is het snel gegaan, vinden jullie niet? Hoog tijd dus om de best gelezen artikelen van afgelopen jaar op een rijtje te zetten! 

1. 17 leuke meidenfilms op Netflix

In maart schreef ik een artikel over 17 leuke meidenfilms op Netflix en dat is het best gelezen artikel van afgelopen jaar! Zo leuk om te zien dat jullie ook zo Netflixverslaafd zijn als ik. Ik maak regelmatig artikelen over leuke meidenfilms op Netflix, want films op Netflix komen en gaan en dan is het leuk om eens in de zoveel tijd weer een update te geven! Ook het artikel 18 leuke meidenfilms op Netflix eindigde hoog in het lijstje!

2. 12 leuke achtergronden voor je telefoon

Ook leuk om te zien: mijn artikelen met leuke achtergronden voor je telefoon vallen goed in de smaak bij jullie! Eerlijk is eerlijk, het is ook leuk om de wallpaper van je smartphone regelmatig te veranderen. Dan lijkt het net alsof je een nieuwe telefoon hebt, vinden jullie ook niet? Ook dit artikel met 12 leuke zomer achtergronden voor je telefoon en kerstachtergronden eindigde hoog in het lijstje van afgelopen jaar.

3. Personal update

In juli schreef ik een personal update: everything is changing. Deze werd ook super goed gelezen! Ik kondigde aan dat ik ging verhuizen en samenwonen en dat ik parttime ging werken en de rest ging freelancen! Super spannend allemaal! Daarna schreef ik nog een artikel over het fulltime freelancen en dat we een appartement in Maastricht hebben gevonden!

img_5157-1600x1065-1

4. Tips voor een weekend Maastricht

Afgelopen jaar ging ik samen met een vriendin een weekend naar Maastricht, de stad waar ik inmiddels woon! Ik schreef een artikel met tips om te lunchen, dineren, maar ook tips met leuke dingen om te doen. Aangezien ik hier nu woon, kunnen jullie nog meer artikelen verwachten met leuke hotspots!

5. Plogs en Take a look at my life

Afgelopen jaar werden mijn wekelijkse Take a look at my lifes ook weer erg goed gelezen, net als de plogs! Dat heb ik veel te weinig gedaan afgelopen jaar, dus daar gaat in 2017 verandering in komen! Misschien dat ik wel eens een weekje wil ploggen, wat vinden jullie daarvan?

6. 13 excuses die je gebruikt als je niet wil gaan sporten

Afgelopen jaar was zéker niet mijn sportjaar, tsja, je kan niet alles hebben, toch? In 2017 wil ik zeker weer meer gaan sporten. In 2016 heb ik bij mijn ouders gewoond, maar ook in Eindhoven en Maastricht, dus het was allemaal een beetje rommelig. Bovendien werkte ik fulltime op de redactie en moest ik daarvoor veel reizen Nu we ons vaste stekkie hier in Maastricht hebben, heb ik weer meer tijd om te sporten. Heel fijn: nu ik eigen baas ben, kan ik ook ’s ochtends sporten!

tips-parijs-

7. Tips voor Parijs

In juni ging ik samen met mijn vriend naar Parijs en ik schreef voor jullie drie artikelen (123) met alles dat we in deze prachtige stad hebben gedaan! Wanneer mag ik weer terug? Drie dagen is echt veel te weinig om alles in Parijs te zien…

8. Zakynthos tips

In september gingen mijn vriend en ik anderhalve week naar Zakynthos. Oh, als ik die foto’s weer zie, wil ik terug! Wat was het een fijne vakantie en wat is Zakynthos een prachtig eiland. Ik kan het echt iedereen aanraden! <3

Nog een paar artikelen die je misschien hebt gemist afgelopen jaar, maar die wél de moeite waard zijn om te kijken:

Ik heb weer een heleboel nieuwe ideeën voor artikelen voor 2017, dus jullie zijn nog lang niet van me af (ha ha)! Ik kijk uit om weer lekker veel artikelen te gaan schrijven, can’t wait!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 29 december 2016 / 07:07

  Leuk om zo op een rijtje te zien welke artikelen het best zijn gelezen. Kom maar op met al die leuke artikelen in 2017!

 2. 29 december 2016 / 08:14

  Wat een leuke artikelen! Ik ga die van Griekenland zeker nog even nalezen.

 3. 29 december 2016 / 15:59

  Super leuk om te lezen allemaal! :) X

 4. 30 december 2016 / 21:42

  Erg leuk om te lezen zo’n overzicht! Niet gek dat de Netflix artikelen zo goed scoren ;)

  • Tedje
   Auteur
   2 januari 2017 / 10:27

   Haha, nee! Dat snap ik ook maar al te goed… ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *