Besteld: Bikini van H&M

Besteld: Bikini van H&M

Bikini’s van de H&M zijn gewoon fijn. Ze zijn niet duur en ze hebben altijd leuke kleurtjes of motiefjes. Ik draag al jaren bikini’s van de H&M. Meestal koop ik iedere zomer 2 of 3 nieuwe bikini’s gewoon omdat het kan! Kan ik ook lekker afwisselen, daar hou ik wel van. Ondanks dat het weer in Nederland niet al te best is, moest ik er toch aan gaan geloven: een bikini aanschaffen. Nou, dat heb ik zojuist gedaan! Kijken jullie mee? 

Dit is ‘m! Ik heb nog nooit zo’n balconette bikinitop gehad, maar ik denk dat het wel heel mooi is! Vorig jaar en het jaar daarvoor had ik een bandeaubikini, ook leuk, maar ik wilde wel weer eens wat anders.
Ik vind de kleur ook echt supergaaf, twee jaar terug heb ik ook zo’n soort kleur bikini gehad. Vorig jaar had ik een donkerblauwe, wat is dat toch met dat blauw? Die kleur blijft altijd maar naar mij toetrekken, net zoals blauwe nagellak.
Ik ben benieuwd of de bikini past, heb hem voor de zekerheid maar in twee maten besteld, kan ik de verkeerde maat altijd nog terug sturen.
De top kost €14,95 en het broekje kost €9,95.
De bezorging is als het goed is tussen 21 en 25 mei.

Drie weken terug bestelde ik deze bikini (deze zag je misschien ook al voorbij komen in mijn artikel over mijn favoriete bikini’s van H&M) Echt een super mooie, chique bikini! Toen ik de bikini thuis ging passen, bleek het broekje echt HEEL laag uitgesneden te zijn, en hier voel ik me echt niet echt op mijn gemak bij. Jammer, maar helaas!

Wat vinden jullie van de bikini die ik besteld heb?  

Liefs van Tedje

 

 

Volg:

17 Reacties

 1. 20 mei 2012 / 09:37

  Mooi! Ik heb deze in het donkerblauw, maar bij mij zitten dit soort bovenstukken nooit goed :(

 2. 20 mei 2012 / 11:17

  Hele mooie bikini! Leuk kleurtje ook :-) Ik heb ook twee bikini’s van h&m voor deze zomer!

 3. Marije
  20 mei 2012 / 11:55

  Heel leuk! Ik had laatst ook een hele mooie bikini aan van de h&m, maar het broekje had zo weinig stof rond mijn billen dat ik me er ook totaal niet fijn in voelde :(

  • Tedje
   Auteur
   23 mei 2012 / 18:13

   Dat vind ik ook echt drie keer niks! Je moet je wel een beetje gemakkelijk voelen bij een bikini!

 4. 20 mei 2012 / 12:22

  Wat een mooie bikini. Met die kleur blauw zie je er vaak ook veel bruiner uit!

 5. 20 mei 2012 / 14:19

  Heel leuk! Ik koop niet zo vaak bikini’s bij de H&M, alleen als je apart een topje of een broekje kan kopen omdat de topjes me anders vaak te klein zijn..

  • Tedje
   Auteur
   23 mei 2012 / 18:14

   Naar mijn weten kun je altijd verschillende maten bij elkaar bestellen! Ik heb ook altijd een andere maat broekje!

 6. 23 mei 2012 / 18:16

  Deze is superleeeuk! Die je eerst had was ook leuk, jammer dat ie zo laag uitgesneden was .. Dat broekje.. :(

 7. 23 mei 2012 / 18:16

  Geweldige kleur!
  Ik vind die laatste bikini ook prachtig, jammer dat het broekje zo laag uitgesneden is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *