Bestelling bij Body & Fit Shop

 photo IMG_0786a.jpg

Een tijdje geleden plaatste ik een bestelling bij de Body & Fit Shop. In eerste instantie had ik daar nog nooit van gehoord, tot dat ik de grote eiwit potten (of zeg maar liever tonnen) zag staan bij vriendin Julie. Haar broer traint nogal fanatiek en heeft een hele voorraad aan ingrediënten van de Body & Fit Shop om shakes mee te maken. Steeds hoorde ik overal ‘Body & Fit Shop’ voorbij komen en ik besloot eens een kijkje te nemen. Vandaag laat ik zien wat ik allemaal heb besteld!

 photo IMG_0788a.jpg

Ik bestelde eigenlijk alleen maar superfoods. Daar had ik zoveel over gelezen en gehoord dat ik het zelf ook eens moest gaan proberen. Mijn oog viel op de cacao nibs, pure gemalen kokos en het pure chia zaad.

 photo IMG_0790a.jpg

Ook bestelde ik nog twee bakjes met noten- en zadenmixen. Lekker om te snacken tussendoor! Ik was benieuwd naar de moerbeien (mulberries) en ook gooide ik nog een bak muesli in mijn digitale winkelmandje.

 photo IMG_0793a.jpg

 

Tenslotte bestelde ik nog twee shakebekers: eentje voor mezelf en eentje voor mijn zusje. Ik ga er geen shakes in maken, maar ik ga het gebruiken als bidon! De blauwe shakebeker kreeg ik er gratis bij.

Inmiddels heb ik de superfoods al een heleboel keren gebruikt in mijn ontbijt. Hieronder een aantal creaties!

Magere yoghurt met muesli, kiwi, banaan, moerbeien, chiazaad en gemalen kokos. Ik vind de moerbeien erg lekker! Ze zijn een beetje raar van structuur, maar ze smaken erg zoet, een beetje naar rozijnen. Ook het gemalen kokos vind ik erg lekker. Van het chiazaad proef je eigenlijk niks.

Dit is magere yoghurt met muesli, meloen, moerbeien, gemalen kokos, chiazaad en cacao nibs. De cacao nibs zijn erg overheersend en daar moet je echt van houden. Ik hou er persoonlijk niet zo heel erg van, maar als je er gewoon een paar overheen strooit, proef je het bijna niet als je het met de rest op eet.

Ziet dit er niet ontzettend feestelijk uit? Ik vond het bijna zonde om eraan te beginnen. Dit is magere yoghurt met muesli, banaan, aardbeien, moerbeien, chiazaad, gemalen kokos en cacao nibs.

Het bestellen bij de Body & Fit Shop ging ontzettend makkelijk. Als je boven de 15 euro bestelt, mag je een proefverpakking aanvinken. Ik koos voor een afslankeiwit dat je met water moet aanlegen voor een shake. Ik heb hem nog niet op, maar ik ben er wel benieuwd naar. Bij een bestelling boven de 29 euro mag je een cadeautje uitkiezen. Ik koos voor de blauwe bidon. Vanaf 20 euro betaal je geen verzendkosten. De bestelling was er de volgende dag al, super snel!

In totaal rekende ik 30 euro af. Niet goedkoop, maar als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt, valt het volgens mij wel mee. Er zit best wel veel in een emmertje en je doet er heel lang mee, omdat je steeds maar een beetje in je yoghurt doet.

Hebben jullie wel eens iets besteld bij de Body & Fit Shop? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 7 juni 2014 / 07:00

  Ik heb eigenlijk nog nooit iets besteld bij Body & Fit Shop, maar dit vind ik zeker een aanrader. Dank je voor de tip! <3

 2. 7 juni 2014 / 07:42

  Ik heb nóg niets besteld bij Body & Fit shop, maar ik wil wel proteïnen shakes gaan kopen, vanwege de opbouw van mijn spieren. Ik kom niet aan mijn hoeveelheid eiwitten per dag uit mijn eten en door het afvallen, merk ik het snel in mijn spieren. Erg vervelend soms. Dus eens op mijn gemak kijken wat ze hebben.

 3. 7 juni 2014 / 08:46

  Hè das een goeie die laatste! Ik heb nog een pot kokos schaafsel staan, maar ik vergeet dat ik het heb, haha!

 4. 7 juni 2014 / 09:56

  Fijne items heb je gekocht! Ik bestel regelmatig bij Body & Fit Shop :)

 5. 7 juni 2014 / 11:08

  Wauw mooie bestelling, gaaf om te zien! Ziet er echt lekker uit <3

 6. 7 juni 2014 / 11:47

  I loooovvee the body shop! Zoveel fijne en lekkere dingen, ik heb er de laatste tijd teveel besteld haha! Ook een aanrader: de suikervrije pindakaas van hunzelf, echt jammie :) En natuurlijk veel gezonder dan de gewone!

 7. 7 juni 2014 / 12:24

  Wat een fijen bestelling! Denk dat ik binnenkort ook weer een nieuwe ontbijtvoorraad ga bestellen!

 8. Petra
  8 juni 2014 / 20:19

  Lekker allemaal, zelf kop ik regelmatig mijn spulletjes op de markt bij de plaatselijke Notenboer, ik vind het fijn dat ik daar kleine hoeveelheden kan kopen….zo kon ik fijn allerlei verschillende producten uitproberen en sommige waren dus blijvertjes , en andere werden niet meer gekocht….leuk artikel om te lezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *