Bestelling bij Zalando.nl

Bestelling bij Zalando.nl


Jullie kennen ongetwijfeld de webshop Zalando.nl wel: van reclames op de tv (denk aan: schoenen) Maar,  Zalando verkoopt meer dan alleen maar schoenen! Ze bieden ook kleding aan in alle soorten en maten, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ook hebben ze een grote collectie accessoires, zoals riemen, portemonnees, handschoenen en sjaals. Ook verkoopt Zalando beauty- en verzorgingsproducten zoals mooie kleuren nagellak, oogschaduws en lippenstiften. Zijn jullie benieuwd wat ik heb besteld? Kijk dan gauw verder!

Wat ik heel leuk vind, is dat Zalando nagellakjes van KOH verkoopt, in allerlei kleuren. Ik kon het natuurlijk niet laten om er hier een van te bestellen. KOH staat namelijk bekend om haar prachtige flesjes en haar heerlijk smeerbare lakjes. Ik bestelde de kleur Metallic Red. Een prachtige rood/oranje kleur met veel shimmers. Ideaal te combineren bij je zwarte jurkje voor kerstmis. KOH nagellakjes kosten op Zalando.nl €19,95.

Ook als je opzoek bent naar mooie accessoires kun je bij Zalando terecht, ze hebben er namelijk een heleboel portemonnees, mutsen, sjaals, sieraden, handschoenen, tassen en riemen. Ik zag zoveel mooie portemonnees dat ik er wel eentje moest bestellen. Ik bestelde een mooie zwart/bruine leren portemonnee, met veel vakjes om je pasjes in te doen en een handige rits voor kleingeld. Deze portemonnee kost €39,95.

Wat ik ook een pluspunt vind, is dat Zalando geen verzendkosten in rekening brengt! Meestal betaal je 5 à 6 euro verzendkosten, wat best wel veel is. Ik heb het nagellakje van KOH en de portemonnee 26 november besteld. Als het goed is duurt het 2 à 3 werkdagen voordat het pakketje binnenkomt. In de loop van dezeweek zal ik de bekende doos van Zalando wel aantreffen dus! Als de bestelling binnen is, laat ik jullie de producten natuurlijk uitgebreid zien aan de hand van veel foto’s en swatches!

Wat vinden jullie van mijn bestelling bij Zalando.nl? 

xoxo Tedje

Volg:

9 Reacties

  1. 29 november 2011 / 20:29

    Wat een leuke dingen! Ben echt benieuwd naar de nagellak!

  2. 30 november 2011 / 09:23

    Leuke portemonnee heb je gekocht! Ik ben benieuwd hoe ‘ie eruit ziet in het echt, maak je foto’s tegen die tijd als je ‘m hebt??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *