Bestelling van Oscar&Babette

Bestelling van Oscar&Babette

IMG_9664

Ik schreef vorige week al hoe lekker ik de geurkaarsen van Oscar&Babette vind. Ik heb al kennis mogen maken met de lekkere geuren en ik vond ze zo lekker dat ik besloot een bestelling te plaatsen bij de webshop. Ik kocht niet alleen kaarsen, maar ook heerlijke thee, waar ik ook al eerder over schreef! Nou, genoeg gepraat. Laten we maar gauw gaan kijken!

Ik bestelde Retreating Rooibos, een heerlijke losse thee met rooibos, sinaasappelschil en een vleugje kaneel. Ik ben een hele erge thee liefhebber en ik pak vaak rooibos, maar dit is echt de lekkerste rooibos thee die ik ooit gedronken heb!

Zo ziet de losse thee eruit. De thee zit trouwens verpakt in een super mooi blik. Heel makkelijk recyclebaar als de thee op is. Handig om bijvoorbeeld als kwastenhouder te gebruiken!

Ik bestelde deze Orange Happiness kaars. Wat ruikt deze lekker fris! Het lijkt net alsof ik zelf sinaasappelen heb staan persen. Ook ruik ik een vleugje zoete mandarijn en bergamot. Deze kaars zal ongeveer 15 uur branden.

Dit is de Homemade Apple Pie kaars. Deze geur kan ik niet anders omschrijven dan: HEERLIJK. Ik ruik kaneel en verse appeltaart. Dit is gewoon een feestje voor je neus!

De kaarsen kosten per stuk €9,95 en de thee kost ook €9,95. Met de verzendkosten erbij kwam mijn bestelling over de 30 euro heen en t/m 31 oktober krijg je bij een bestelling vanaf 30 euro een jute shopper cadeau! Deze zie je op de achtergrond van alle foto’s.

Ik ben heel erg blij met mijn bestelling. Met deze kaarsen en de thee kom ik de koude winter wel door!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 27 oktober 2012 / 06:47

  OH. die geurkaarsen. LEKKKKKER. <3 Vooral die apple pie lijkt me heerlijk. Wel wat prijzig, haha maar oké. Geurkaarsen zijn nou eenmaal een echte must voor in de winter. Ik vind het theeblik er ook heel erg mooi uit zien, aah.

 2. 27 oktober 2012 / 08:44

  Die geurkaarsen lijken me echt lekkerrrr! Moeten wij ook nog even aanschaffen voor in huis. Ik lust zelf geen thee, maar ik denk dat mijn zus die thee heeel lekker zal vinden.

 3. 27 oktober 2012 / 10:07

  Oscar&Babette lijkt me zo heerlijk! Ik ben niet bekend met het merk trouwens ;-)

 4. 27 oktober 2012 / 11:41

  Geurkaarsen zijn echt zo lekker met dit weer als het koud buiten is :) maar vind ze best aan de prijs. Meestal koop ik ze bij Action ofzo.

 5. 27 oktober 2012 / 12:02

  Oh wat een heerlijk merk! Ik wil nog graag eens een geurkaars van hun kopen, maar ik heb nog zoveel geurkaarsen en dingen, dus die moet ik eerst maar eens een beetje op gaan maken!

 6. 27 oktober 2012 / 13:00

  Leuke bestelling, die kaarsen lijken me heerlijk ruiken :D x

 7. 27 oktober 2012 / 17:26

  Wat een leuke bestelling! De thee en de kaarsen lijken mij beide heel erg lekker.

 8. Daniëlle
  28 oktober 2012 / 15:56

  De kaarsen van Oscar & Babette zijn iets duurder dan andere kaarsen maar dat komt omdat zij 100% biologische EcoSojawas gebruiken. Dat is veel gezonder kaarsen branden en het geeft ook 90% (!) minder roetvorming. Hun geuren zijn heel verfijnd en zuiver. Deze kwaliteit koop je zeker nooit bij goedkope winkels zoals Action of Kruidvat. Dat is niet te vergelijken. Ik ben ook groot fan van de O&B kaarsen en die teckels waarop het merk is gebaseerd zijn echt too cute! :-)

 9. 28 oktober 2012 / 21:45

  Leuk ziet het er ook uit! Ik houd echt van dit soort dingen, heb dagelijks (echt bijna elke dag vh jaar) kaarsjes aan, gezellig en rustgevend :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *