Bestelling van Zalando.nl is binnen!

Bestelling van Zalando.nl is binnen!


Yeah! Ik word altijd zo blij als ik de postbode zie met een kartonnen doos die voor mij bestemd is. Dinsdag schreef ik over mijn bestelling die ik plaatste bij de webshop zalando.nl. Woensdagmiddag kwam mijn pakketje binnen, en ik kon niet wachten om hem te openen, dus dat deed ik dan ook gelijk. In mijn bed, want ik ben dinsdag en woensdag ziek geweest. Zijn jullie benieuwd naar mijn aankoopjes? Klik dan door!

Als eerste trof ik luchtkussentjes aan, die ervoor zorgen dat de producten niet beschadigd worden en dat de producten op hun plek blijven zitten in de doos terwijl ze vervoerd worden. Ik opende als eerste het nagellakje van KOH, Metallic Red. De nagellakjes van KOH zitten altijd in een prachtig, luxe doosje. Dit doosje is donkerbruin, beautiful!

De achterkant van het doosje heeft een mooi, geruit motief! Chique!De binnenkant is ook heel mooi, en er zit een langwerpig spiegeltje in. Handig!Leuk detail op de zijkant van het doosje!Pretty color! De flesjes van Koh zijn heel elegant en chique.

De bekende, lange, zwarte dop!


De nagellak zelf is ook prachtig! Kijk eens naar die mooie gouden glans!

Na een laagje is de nagellak in principe al dekkend. Voor een extra shiny effect, heb ik toch twee laagjes aangebracht! De nagellak blijft goed zitten en hij blijft ook glanzend. Deze kleur is super geschikt voor bij je zwarte jurkje, glittery dress of een andere chique outfit.
Metallic Red van KOH kost op zalando.nl €19,95

Ik bestelde ook een zwarte leren portemonnee van Picard.


Heerlijk als producten zo mooi verpakt zijn! Chique doos hoor!

Mooi papier! Dat maakt het éxtra leuk en glamorous!


De voorkant: simpel maar strak en toch chique.

De achterkant: handig met een ritje voor je kleingeld.

De portemonnee als je het voorklepje opendoet.

Als je de portemonnee helemaal opent, zie je onwijs veel vakjes voor je pasjes! Handig! Ook zitten er onder die vakjes nóg meer vakjes waar je bonnetjes of andere kaartjes in kunt doen. Ook handig: een vakje met een gaasje ervoor. Ideaal om je rijbewijs, ov-studentenkaart of je ID in te doen.

Portemonnee gevuld. Onder de rits die je rechts ziet, zit een vakje voor je briefgeld:


Ik ben ontzettend blij met deze portemonnee! Er zitten veel vakjes in, je kunt er veel pasjes in kwijt en het is geen hele grote portemonnee. Je briefgeld kan er gewoon helemaal in, dus je hoeft ze niet op te vouwen, handig!
Deze portemonnee is verkrijgbaar bij Zalando.nl voor €39,95. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, bruin en rood.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Ik ben er heel blij mee! 

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. 3 december 2011 / 11:17

  Ik vind het echt heeel leuk! Die kleur is leuk!!

 2. 3 december 2011 / 11:50

  Die nagellak is mooi! Helemaal leuk voor kerst! :)

 3. 3 december 2011 / 14:43

  Wauw wat een prachtig lakje! De portemonnee vind ik ook gaaf!!

 4. Esmée Wintjens
  3 december 2011 / 19:03

  Supermooie nagellak en die portemonnee is ook echt nice!

 5. 4 december 2011 / 10:45

  Ik vind het een super mooie kleur! en perfect voor kerstmis! :)

 6. 5 december 2011 / 22:27

  Zalando is gegroeid naar een van mijn favoriete winkels. Dat lakje zal het goed doen met de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *