Blauwe nagellak

Blauwe nagellak

Op de een of andere manier wordt mijn aandacht altijd getrokken door blauwe nagellak als ik in de winkel sta, terwijl het best een aparte kleur is om op je nagels aan te brengen. Toch vind ik blauw altijd heel leuk en het is weer eens een keer wat anders. Vandaag laat ik jullie zien welke blauwe nagellakjes ik in mijn bezit heb.

Sinful Colors – Gourgeous nr. 804
Deze nagellak heb ik in Frankrijk gekocht, maar dit merk kun je ook kopen in Nederland. Ik weet alleen niet zeker of deze kleur nog in het assortiment zit. Gourgeous is een shimmery nagellak die een groene glans over de blauwe kleur heeft. Dit geeft een heel gaaf effect. Ik gebruik deze kleur vaak op mijn teen nagels. Hij lakt overigens erg fijn: een breed kwastje en de lak laat absoluut geen strepen achter.

MNY – nr. 657
Deze kleur lijkt heel erg op de Gourgeous van Sinful Colors, alleen dit lakje heeft de groene glans niet. Verder is de substantie precies hetzelfde, fijn smeerbaar dus!  MNY is het zusje van Maybelline en is te koop bij Etos voor een laag prijsje.

KOH – nr. 18

Tenminste, ik denk dat het nummer 18 is haha. Ik heb het stickertje van de zwarte dop afgehaald omdat ik dat niet mooi vond staan en nu weet ik dus niet welke kleur het is. DOM! Maar ik denk dat deze kleur niet meer verkrijgbaar is, want ik heb deze kleur al een tijdje. De kleur is lekker fel en glanzend, i like! 

Catrice – Up in the air nr. 530
Zoals de kleur al aangeeft, is het een blauwe kleur die de lucht zou kunnen hebben. Deze kleur kun je goed dragen in de zomer, maar nu het nog zo’n lekkere nazomer is, komt hij ook goed van pas! Catrice is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Catrice – Am I blue or green? nr. 540
Het leuke vanCatrice is dat ze hun producten altijd hele leuke namen geven. Ook bij deze nagellak zijn ze weer creatief geweest.  Am I blue or green is een lichtblauw lakje met groene ondertonen, zoals de naam ook aangeeft. Het is een hele hippe kleur, afgelopen zomer waren mintgroene lakjes helemaal hot! Het is alleen jammer dat de substantie van dit lakje niet helemaal is wat wij van Catrice gewend zijn. Normaal zijn de lakjes van Catrice perfect en laten ze geen strepen achter. Dit is helaas bij Am I blue or green niet het geval. De substantie is een beetje dik en stroperig waardoor je de nagellak niet helemaal soepel kunt aanbrengen.

Wat vinden jullie van blauwe nagellak? Is het draagbaar op je nagels of vind je het net wat te opvallend?

Volg:

10 Reacties

  1. 28 september 2011 / 17:41

    Mooie lakjes! Die van sinful colors zijn fijn!

  2. 4 oktober 2011 / 22:10

    Zelf heb ik ook een paar blauwe lakjes, en ik vind het echt super leuk… :)

  3. 28 augustus 2013 / 17:45

    Ik vind blauwe kleuren ook altijd heel mooi staan, maar draag niet zo vaak nagellak en heb dus ook geen al te grote stash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *