Bloglovin’ en Twitter

Bloglovin’ en Twitter


Vanochtend kreeg ik de tip van bezoekster Nyria van beautyforgirls om Bloglovin’ aan te maken. Ik had al Bloglovin’, want ik volgde al wat andere beauty- en fashionblogs, maar ik had er nog niet aan gedacht om ook een icoontje op mijn eigen site te zetten. Nou, sinds vandaag heb ik dus een Bloglovin’ icoontje op mijn homepagina staan.

Wat is Bloglovin’ nu eigenlijk precies? 

Met Bloglovin’ kun je je favoriete blogs volgen. Je maakt een account aan via www.bloglovin.com en je kunt daar je favoriete blogs zoeken. Ook vind je vaak een icoontje op een blog zelf. Als je daar op klikt, geef je aan om de blog te volgen. Zodra een blogger die je volgt een nieuw artikel heeft geplaatst, komt dit op Bloglovin’ te staan. Super handig dus! Een super voordeel is dat je in één oogopslag kunt zien welke blogger een nieuw artikel heeft geplaatst. Je hoeft dus niet per site te kijken of iemand een nieuwe blogpost heeft geplaatst. Naast het volgen kun je ook een artikel ‘liken’. Zo weet de blogger of bezoekers de artikelen leuk vinden.

Naast een Bloglovin’ account heb ik ook een Twitteraccount. Als ik een nieuw artikel heb geplaatst, komt dit ook op Twitter te staan!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *