Boeken die ik meeneem op vakantie

Boeken die ik meeneem op vakantie

IMG_7408

Ik ga over een paar dagen 3 weken naar Zuid-Frankrijk! Yay, ik heb er zin in. Het liefste dat ik op vakantie doe is lezen. Op het strand, onder een parasolletje in een stoeltje met een blikje Fanta Lemon naast me. Heerlijk, dat is voor mij écht vakantie. Dan kan ik gewoon een boek in één keer uitlezen, hier in Nederland gaat dat niet echt. Ik lees meestal ’s avonds en om dan een boek in een ruk uit te lezen, tsja dan wordt het toch al gauw laat. Kijken jullie mee naar de boeken die ik meeneem?

Tot nu toe heb ik nog maar 5 boeken die ik meeneem. Je zou zeggen: wauw veel! Maar ik ben een échte lezer en ik lees zo een boek per dag, zeker als het een leuk boek is. 5 is voor mij dus best wel weinig. Mijn moeder neemt ook altijd veel boeken mee op vakantie, dus als mijn 5 boeken uit zijn, dan pak ik gewoon een boek van haar! Ook gaan we nog met een ander gezin + kinderen en aanhang (van mijn leeftijd) op vakantie. Zij nemen ook altijd veel boeken mee, dus dat komt wel goed denk ik.

Als eerst twee boeken van Lauren Weisberger: Champagne in Chateau Vermont en Gossip & Gucci. Je kent Lauren Weisberger waarschijnlijk van het bekende verfilmde boek The Devil Wears Prada. Ik las ook al eerder Chanel Chic en dat vond ik een erg leuk boek. Ik besloot daarom deze twee boeken te bestellen op Marktplaats. Ze zien er gewoon nog goed uit! Oke, ze zijn wel gebruikt, maar so what? Ik kan de letters lezen dus ik vind het prima.

Dan twee boeken die ik een paar weken terug kocht bij het Kruidvat voor een paar euro per stuk. De Foute Prins van Victoria Clayton en MR Big van Olivia Goldsmith.

Dan kocht ik nog een boek bij de Hema voor een paar euro: Wat denk je wel? van Anne Dunlop. Ik ben benieuwd naar dit boek!

Nemen jullie ook zoveel boeken mee op vakantie?
Liefs van Tedje

 

Volg:

16 Reacties

 1. 11 juli 2012 / 08:12

  Haha, al dat sjouwen met boeken lijkt me zo onhandig! Is een ebook dan niet makkelijker? :o

 2. 11 juli 2012 / 09:41

  Wat een leuke boeken! Ik neem er 4 mee! En die lees ik denk ik ook allemaal wel uit!
  liefs

 3. 11 juli 2012 / 09:56

  Ik heb er ook genoeg mee, geloof ik ook een stuk of 5.
  Mensen zeggen iedere keer weer tegen me, neem een e-reader.
  Maar ik heb toch liever een echt boek in mijn handen :)

  • Tedje
   Auteur
   11 juli 2012 / 10:39

   Haha ja zo ben ik ook inderdaad! Al hoewel een iPad toch ook wel heel erg leuk is en ik hoor van veel mensen dat het gewoon prettig leest! Misschien binnenkort toch maar aanschaffen.. Maar het is zo duur!!

   • Lise
    11 juli 2012 / 11:37

    Je moet het bekijken als een investering. Ik heb er echt geen spijt van! Ik heb de ipad2 16gb wi-fi ( wit) , en hij kostte 399 euro.

 4. 11 juli 2012 / 10:13

  Ik neem ook een boek mee op vakantie, maar wel maar eentje , ik lees nogal traag enzo XD en ik wil ook nog wat plaats over voor spullen die ik daar ga shoppen

 5. 11 juli 2012 / 11:02

  Allebei die boeken van Lauren Weisberger zijn erg leuk! Ik neem ook een stuk of 5 boeken mee op vakantie. Ik hou ook erg van lezen in het zonnetje.

 6. 11 juli 2012 / 11:24

  Leuke boeken neem je mee op vakantie! Moeilijk kiezen he, welke boeken neem je mee? ;)

 7. Marije
  11 juli 2012 / 15:02

  Leuk! Ik heb ze allemaal gelezen behalve De foute prins. Wat denk je wel heb ik pas nog gelezen, was een leuk boek :). Ik nam meestal 7 boeken mee voor 2 weken vakantie. Een hoop gesleep, dus heb dit jaar een e-reader gekocht. Het was even wennen (ik riep ook altijd dat ik een boek vast wilde houden), maar nu ben ik er echt heel erg blij mee!

  • Tedje
   Auteur
   11 juli 2012 / 23:21

   Ik zit er ook echt heel erg over na te denken om er een te kopen. Ik heb ook nog twee boeken erbij gevonden om mee te nemen, dus ik heb er nu ook 7!

 8. 11 juli 2012 / 20:03

  Haha toevallig, ik heb net ‘Wat denk je wel’ ook gekocht! Verder wel een handig artikel!

 9. 13 juli 2012 / 13:33

  Leuke boeken allemaal. Als ik op vakantie ga, neem ik ook zoveel boeken mee en misschien soms nog wel meer.
  xoxo

 10. 15 juli 2012 / 14:15

  Lijken me leuk! Ik heb toen ik op vakantie was ook een redelijk dik boek meegenomen alleen was het wel een beetje té dik , haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *