Boeken Tag: Dit of Dat

Zoals jullie misschien weten schrijf ik niet alleen voor Teddlicious. Ik plaats ook artikelen op boekenblog Adorablebooks.nl. Er gaan honderden tags rond in beautyblogland, en het leek mij ook eens leuk om een boekentag te doen! Deze tag staat dus volledig in het teken van boeken. Ik ben zelf dol op Tags invullen, dus laten we maar gauw beginnen!

1. Audioboek of een echt boek?
Ik heb eigenlijk nog nooit een audioboek geluisterd, dus ik ga voor een echt boek. Gewoon zelf lezen, en niet lui luisteren.

2. Zachte of harde kaft?
Een harde kaft is fijn als je in bed leest. Ik ga altijd op mijn zij liggen en dan een deel van het boek leg ik dan op mijn hoofd, snappen jullie het nog? Dan is het fijn als het boek een harde kaft heeft, maar tegenwoordig hebben eigenlijk alle boeken een zachte kaft.

3. Fictie of non-fictie?
Ik denk dan toch fictie. Lekker de gewone wereld verlaten en helemaal opgaan in het verhaal dat niet de werkelijkheid is.

4. Verzonnen of de echte wereld?
Hmm, een lastige. Ik hou van fantaseren, maar je moet toch met beide benen op de grond staan. Ik ga voor de echte wereld dus! Alhoewel, hoe leuk zou het zijn als ik in New York in de Upper East Side scene zou zitten.. Keep on dreaming Ted!

5. Harry Potter of Twilight?
Ik moet je eerlijk bekennen, ik heb nog nooit een Twilight film gezien of een boek gelezen. Misschien wordt het maar eens tijd dat ik die films ga kijken, voor mijn Movie challenge! Ik heb wel alle delen van Harry Potter gezien, dus ik ga voor HP!

6. Geleend of gekocht?
Vroeger ging ik iedere week naar de bibliotheek om het maximaal aantal boeken te lenen. Dit doe ik nu al lang niet meer, omdat ik er geen tijd meer voor heb. Ik kan niet meer 4 boeken in de week lezen, hoe graag ik dat ook wil. Als ik een boek graag wil, koop ik hem tegenwoordig!

7. Boekenwinkel of online?
Duuhh, boekenwinkel! Lekker rondsnuffelen, de achterkanten lezen en de boeken daadwerkelijk vasthouden als je ze koopt.

8. Eenmalig boek of trilogie?
Ik vind serieboeken heel erg leuk, zoals Gossip Girl en Shopaholic, maar ik lees eigenlijk vrijwel alleen boeken die op zichzelf een verhaal zijn.

9. Zwaar en dik of lief en kort?
Ik hou wel van dikke boeken, maar niet van ‘zware’ boeken. Geef mij maar een luchtig boek, het moet wel leuk en ontspannend blijven! Ik vind spannende boeken ook erg leuk.

10. Romantisch of actie?
Romantisch! Ik hou van romantische boeken en films  :-)

11. Lezen in een knusse omgeving of in de zon?
In de zomervakantie lees ik altijd het meest. Afgelopen zomer heb ik ook weer een stuk of 8 boeken gelezen. Dan lees ik dus in de zon! Maar eigenlijk is dat niet zo prettig, knus op de bank of in bed lezen is eigenlijk het fijnst.

12. Warme chocolademelk of koffie?
Warme choco met heel veel slagroom!

13. Eerst de recensie lezen of zelf beslissen?
Ik beslis eigenlijk altijd zelf. Ik lees recensies wel, maar als ik in een boekenwinkel sta, ga ik toch uit van mijn gevoel en de kaft.

Zo, dat was de tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Neem de tag gerust over, dat vind ik leuk. En neem een kijkje op Adorablebooks als je van boeken, films en series houdt!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 15 november 2012 / 07:25

  Shame on you dat je twilight nog nooit gezien hebt! Haha x

 2. 15 november 2012 / 08:06

  Oh, deze ga ik wel overnemen, aangezien ik ook van lezen houd en de boeken die ik heb gelezen altijd laat zien in een filmpje op m’n blog. Vanmiddag of morgen even invullen, leuk!

 3. 15 november 2012 / 11:30

  Ik heb toevallig gister de nieuwe film van twilight gezien. Ik vond het boek daarvan ook wel goed.
  Liefs, xxx

 4. 15 november 2012 / 12:57

  Leuke tag en leuk beantwoordt! ik ga de tag denk ik overnemen!

 5. 15 november 2012 / 12:58

  Ik heb Twilight ook nog nooit gezien, maar ik ga alle delen in huis halen en een Twilight-marathon houden. Leuke tag! Adorablebooks is een leuke blog, ben er al vaker op geweest. Alles wat ik leuk vind in een blog, I love it.

 6. 15 november 2012 / 14:40

  Wat een leuke tag :) Ik denk dat ik hem binnenkort over ga nemen.

 7. 15 november 2012 / 15:10

  Leuke tag! Ik lees ook meestal in de zon op vakantie, heerlijk!

 8. 15 november 2012 / 16:46

  Leuke tag, super interessant om te lezen wat iemand leuk vind om te lezen!

 9. 15 november 2012 / 17:23

  Wat een leuke tag zeg! Ik lees ook graag en deze ga ik zeker een keertje invullen :-)

 10. 15 november 2012 / 17:33

  Super leuke tag! Ik houd zo van lezen, dus dit artikel heb ik met plezier gelezen! Ik vind voor al waargebeurde verhalen leuk om te lezen, want dan kom ik helemaal in het verhaal.

 11. 15 november 2012 / 18:42

  Leuke tag, ik heb vroeger heel veel gelezen, daarna is dat minder geworden maar ben het nu weer aan het oppakken en heb deze twee maanden al een paar leuke boeken gelezen :)

  Liefs, Esmée

 12. 15 november 2012 / 19:15

  Superleuke tag! Ik ga hem ook meteen invullen.

 13. 16 november 2012 / 00:13

  Ik houd ook echt enorm veel van boeken, dus ik ga deze van je overnemen. Leuke tag! :D

 14. Ilse
  19 november 2012 / 15:01

  Oeh, tussen HP en Twilight zou ik écht niet kunnen kiezen!
  Oké, als het moest, dan HP, maar het is echt heeel lastig..
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *