Budget tip: Dove Go Fresh Peer & Aloë Vera

dove-peer-aloe

Al zo lang ik me kan herinneren gebruik ik de Go Fresh deodorant van Dove. En dan het liefst in de komkommer variant. Maar nu is er een geurlijn bijgekomen die mijn aandacht heeft getrokken: Peer & Aloë Vera. 

De lijn bestaat uit vier producten: een Douche Foam, een Douchecrème, een Deo Spray en Roller.

dove-aloe-vera

Dove deodorant

Zoals ik hierboven al zei: ik gebruik áltijd de deodorant van Dove. Normaal gesproken dus de komkommer versie, maar misschien krijg ik er wel een nieuwe favoriet bij… Deze geur met peer en aloë vera is zó lekker fris! Ik hou zelf niet zo van een roller deodorant, maar dat is echt persoonlijk, want ik ken heel veel mensen die dit juist wel heel fijn vinden. Het merk claimt 48 uur bescherming, dat haal ik niet. En ik denk dat er niemand is die dit haalt, haha! Oh trouwens: er zit geen alcohol in de deodorants, dat vind ik erg fijn! Beide deodorants kosten €3,99.

dove-aloe-vera-peerdove-shower-foam dove-douche-creme

Dove Douche Foam & Douchecrème

Ik had nog nooit een Douche Foam (€5,99) van Dove gebruikt, maar ó wat schuimt deze lekker! En hij ruikt weer heerlijk naar peer en aloë vera, ik ben fan! Ik heb een erg droge huid en ik merk dat mijn huid wel wat trekkerig aanvoelt na het gebruik van dit product. Logisch ook, want er zitten een heleboel ingrediënten in die ervoor zorgen dat het product zo lekker schuimt. En parfum natuurlijk. Mocht je een normale huid hebben, zul je écht geen last hiervan ondervinden. De verpakking van dit product van Dove is trouwens heel fijn en makkelijk in gebruik. Je kunt de pompflacon ‘locken’, handig!

De douchecrème (€3,59) van Dove voelt zacht en romig aan, heerlijk om jezelf mee in te zepen onder de douche. Door de parfum merk ik dat mijn huid ook een beetje trekkerig aanvoelt, maar dat is verdwenen zodra ik me insmeer met een verzorgende bodybutter.

Mocht je nieuwsgierig zijn geraakt, raad ik je zeker aan om de geurlijn even te gaan ruiken in de winkel. Ik vind hem namelijk echt heerlijk, zo fris!

Ben jij benieuwd naar de Go Fresh Peer & Aloë Vera lijn van Dove? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 21 september 2017 / 07:05

  Ik ben hier wel benieuwd naar. Ik gebruik ook altijd de komkommer deo!

  • Tedje
   Auteur
   22 september 2017 / 12:41

   Haha, grappig! Ik gebruik die echt al járen. Kan me geen andere herinneren!

 2. 21 september 2017 / 08:43

  Ik heb de deo hiervan geprobeerd en die ruikt zo lekker! Ik ga zeker de rest van de lijn ook proberen.

 3. 21 september 2017 / 09:43

  Jaaa ik ben ook gek op deze showerfoam! Qua deodorant ben ik pas overstapt van Dove naar de nieuwe deodorants van Therme. Deze zijn ook écht aan te raden!

  • Tedje
   Auteur
   22 september 2017 / 12:41

   Leuk dat jij ook zo enthousiast bent :-) Oeh, die heb ik nog nooit geprobeerd. Maar ik denk dat ik toch bij mijn oude favoriet blijf, haha!

 4. 21 september 2017 / 21:29

  Ik ben bijna net zo dol op de geur van peer, als op de smaak! Ik heb heel lang een fantastische douchegel van Yves Rocher in peer met caramel geur gehad. Helaas maken ze die nu niet meer, wellicht komt deze een beetje in de buurt. Vond de andere namelijk ook fantastisch!

  • Tedje
   Auteur
   22 september 2017 / 12:42

   Oeh, ik weet niet hoe die van Yves Rocher ruikt, maar het klinkt ontzettend lekker! Hoop dat deze van Dove een goede vervanger is :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *