Budget tip: Treacle Moon showergels

treacle-moon-budget-5

Als jullie mijn blog al een tijdje volgen, zien jullie regelmatig showergels van Treacle Moon voorbij komen. Is het niet in een los review artikel, dan is het wel in een opgemaakt artikel! Want eerlijk is eerlijk: deze douchegels zien er súper leuk uit, ruiken allemaal heel erg lekker en zijn ook nog eens verkrijgbaar voor een budget prijsje! Dat willen we toch allemaal? 

Deze zomer introduceert Treacle Moon Sweet Blackberry Memories en Those Lemonade Days is weer terug van weggeweest!

treacle-moon-budget-4

Those Lemonade Days

That warm sunny feeling.. you know the one.. when for no proper reason your tummy just goes all weird and you grin like a silly hen.

Niet alleen past Those Lemonade Days perfect bij het nieuwe album van Beyoncé (Lemonade), de showergel ruikt ook nog eens super lekker fris en zoetzuur! Ook mijn zusje was helemaal weg van de geur en ik ben bang dat ze hem gaat kapen, haha! ;-)

treacle-moon-budget-3

Sweet Blackberry Memories

A scent of childhood adventures, clown-faced woodpeckers.. thorn-pricked legs and sticky hands… jam jars full tot he brim with this glorious berry.

Sweet Blackberry Memories is een totaal andere geur: warm en fruitig en het ruikt echt naar zwarte bessen. Het is dat er op de achterkant van de verpakking: ‘Please don’t eat this product, it’s for your skin only’ staat, anders had ik het zo opgegeten. Het ruikt namelijk naar snoep!

treacle-moon-budget-2

Je hebt niet veel douchegel nodig om lekker veel schuim te creëren. De badkamer ruikt heerlijk na het gebruik van deze bath and shower gels! Er zit wel SLES en parfum in de douchegels, maar mijn huid kan er eigenlijk wel prima tegen. Dat komt waarschijnlijk omdat er geen parabenen en alcohol in zitten! Ook fijn: de gels zijn niet getest op dieren.

Treacle Moon Sweet Blackberry Memories is verkrijgbaar bij Albert Heijn en Those Lemonade Days is verkrijgbaar bij Etos en Albert Heijn. Ze kosten 4,95 per stuk en dat vind ik voor 500ml absoluut niet veel! Ook erg leuk om aan iemand cadeau te geven, vind je niet?

Welke geur lijkt jou het lekkerst? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 23 juni 2016 / 08:12

  Ik vind beide varianten erg lekker! En de geur blijft zo heerlijk lang aanwezig <3

 2. 23 juni 2016 / 09:46

  Ik heb thuis warm apple pie staan (volgens mij was dat de naam). Je doet er zo lang mee en het zijn zulk aparte geuren! Echt fijn :) ik ga binnenkort wel eens deze ruiken bij mijn appie om de hoek!
  Liefs xxx

 3. 23 juni 2016 / 11:01

  Ze zijn echt heeerlijk en goed te betalen inderdaad! Die geuren zijn echt geweldig.

  • Tedje
   Auteur
   23 juni 2016 / 19:08

   Het zijn echte aanraders, Rachel! Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden!

 4. 23 juni 2016 / 14:16

  Ik moet er misschien toch eens aan geloven haha, ik ben wel benieuwd en dat het dierproefvrij is, is top!

  • Tedje
   Auteur
   23 juni 2016 / 19:08

   Ik vind het echt topproducten! En heel fijn voor je portemonnee!

 5. 23 juni 2016 / 14:45

  Ahh ik krijg nu echt helemaal zin om lekker te gaan douchen en soppen, haha!

  • Tedje
   Auteur
   23 juni 2016 / 19:09

   Haha, dat is een goed teken! Ik heb ook wel zin om onder een koude douche te gaan staan met dit warme en plakkerige weer!

 6. 23 juni 2016 / 18:18

  Jaaaa ik vind ze ook heerlijk. Tip voor medelezers: ze zijn deze week 1+1 in de aanbieding bij AH :D

  • Tedje
   Auteur
   23 juni 2016 / 19:09

   Wat een goede tip, Dana! Thanks voor het delen!

 7. 23 juni 2016 / 21:10

  Wat heerlijk! Ik heb er ook een bodylotion van en die is ook heel fijn. Als ik weer eens bij ah kom neem ik het mee denk ik :)

 8. 25 juni 2016 / 20:57

  Sweet Blackberry Memories klinkt heel erg goed!

 9. Henrieke
  27 juni 2016 / 09:34

  Deze flesjes zien er altijd zo leuk uit! Ik moet ze ook maar eens meenemen dan.

  • Tedje
   Auteur
   27 juni 2016 / 19:54

   Ja, moet je absoluut doen! Ben benieuwd wat je ervan vindt :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *