Budgettip | Etos White Tea & Rice

Etos heeft vier nieuwe verzorgingslijnen geïntroduceerd die symbool staan voor verschillende plekken op de wereld: ‘Etos Journey of beauty’. De producten zijn geïnspireerd op de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Nieuw-Zeeland en Hawaï. Ik laat jullie vandaag de Nepal – White Tea & Rice lijn zien. 

Iedere lijn heeft heerlijke producten voor in bad, onder de douche, voor je huid en voor je handen. De key ingrediënten in deze lijn zijn Nepalese witte thee en rijst. De zacht zoete geur heeft een kalmerend effect; een moment van pure ontspanning!

First things first: vind jij dat de verpakking van deze verzorgingslijn ook zo leuk is? Staat heel gezellig in je badkamer! En heel leuk om cadeau te geven.

White Tea & Rice Foaming Scrub

Op dit moment is mijn huid zo droog, dat ik scrub maar even vermijd. Dat neemt niet weg dat ik de scrub natuurlijk wel even op mijn handen heb getest. En oh, wat ruikt ‘ie lekker! Dat betekent (helaas voor mijn gevoelige huid) dat er ook veel parfum in zit. Mocht je geen probleemhuid zoals ik hebben, dan kun je deze scrub rustig uit proberen. De scrub schuimt trouwens heel licht. – €3,99 (150ml)

White tea & rice shower foam

Een foam voor onder de douche is altijd een genot! Deze foam schuimt ook rijkelijk en dat is echt heerlijk. Ze zeggen dat deze foam je huid niet uitdroogt, maar als je eczeem hebt en een droge huid zoals ik, zul je merken dat je huid wel wat trekkerig aanvoelt na het douchen. Nogmaals: mocht je geen problemen met je huid hebben, is dit een heerlijke en betaalbare shower foam. – €3,99 (200ml)

White tea & rice body serum

Deze body serum van Etos zit een beetje tussen een body lotion en een body butter in. Perfect voor jou dus als je net wat meer voeding voor je huid nodig hebt, maar niet zit te wachten op een vette body butter. De geur van deze lijn is echt heerlijk en gangbaar. Ik weet bijna zeker dat heel veel mensen deze geur lekker vinden, dus je zit safe als je deze producten cadeau wil geven bijvoorbeeld. – €4,99 (150ml)

White tea & rice shower oil

Een olie voor onder de douche, heerlijk als je huid wat meer verzorging nodig heeft. De olie schuimt heel zachtjes en daardoor kun je het product goed verdelen over je lichaam. – €3,99 (200ml)

Conclusie? Een super betaalbare lijn met een heerlijke geur. Aanrader!

Liefs,
Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review van een bedrijf. 

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 06:55

  Deze lijn klinkt heerlijk en wat zien de verpakkingen er inderdaad ook mooi uit. Je maakt me heel nieuwsgierig naar de geur van de producten.

  • Tedje
   Auteur
   7 maart 2018 / 09:35

   Ja, ik vond het echt super leuke cadeautjes, mede door de verpakking inderdaad! Folie en een strik er omheen en klaar is je cadeau :-)

 2. 7 maart 2018 / 09:38

  Zat er maar een Etos in België. Ik ben ontzettend benieuwd naar de Manuca Honey & Beeswax-lijn uit deze collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *