Casual chic outfit in Den Bosch

img_1559

Yay! Afgelopen week ging ik shooten samen met Femke in Den Bosch. De plog van die dag hebben jullie al kunnen zien. Hoog tijd om de foto’s aan jullie te showen! 

den-bosch-1

Mij kun je uittekenen in een zwarte jeans of spijkerbroek en een colbertje. Een outfit waar ik me ontzettend prettig in voel, maar ook een outfit die je naar eigenlijk alle gelegenheden kunt dragen. Love it! Mijn stijl kun je wel omschrijven als casual chic. Colbertjes heb ik in allerlei soorten en maten. Van een effen donkerblauw oversized colbert naar een getailleerd colbertje met een kek printje, zoals deze legergroene print! Net even wat anders dan normaal, maar toch heel erg draagbaar.

img_1555img_1551den-bosch-2

Colbert – Vila
T-shirt – H&M
Jeans – Dream Jeans by MAC
Laarsjes – Ecco via Nelson
HorlogeDaniel Wellington
Ringen – MelanO

img_1544

Thanks Femke voor het maken van de foto’s! Ze zijn echt heel leuk geworden. En even eerlijk: dit is toch de perfecte spot om foto’s te maken? Het lijkt net alsof ik in Kopenhagen ben in plaats van in Den Bosch. Pretty!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 25 november 2016 / 06:17

  Wat een mooie outfit en prachtige foto’s! Ik vind die blazer echt heel leuk.

 2. 25 november 2016 / 07:14

  Mooie outfit. Leuke blazer en toffe schoenen :-).

 3. 25 november 2016 / 09:32

  Wat een toffe foto’s! Ik vind je jasje erg mooi!

 4. 27 november 2016 / 11:09

  Wauw, dat colbertje! <3 Het is inderdaad een prachtige plek om te shooten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *