Catrice Intensif’Eye Wet&Dry Shadow

Catrice Intensif’Eye Wet&Dry Shadow

Ik ben dol op producten van budgetmerk Catrice, maar een mono eyeshadow zat nog niet in mijn stash. Hoog tijd dat ik die eens ging uitproberen dus! Ik kocht de Catrice Intensif’ Eye Wet & Dry Shadow in de kleur 020 Charly’s Chocolate Factory. Kijken jullie mee naar swatches en naar een look die ik ermee gemaakt heb?

Zie je de holografische productnaam op de voorkant? Superleuk! Geeft net even wat extra’s. De verpakking is van heel stevig plastic.

De Wet & Dry Shadows zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Ik heb de kleur 020 Charly’s Chocolate Factory. Ik vind de structuur van de kleur erg mooi, er zit een soort galaxy motiefje in. Het is een donkerbruine oogschaduw met shimmertjes!

Ik vind het echt een prachtige kleur, heel mooi te gebruiken in je crease!

Swatches: links heb ik hem droog aangebracht, rechts nat. Zoals je ziet geeft het niet echt een groot verschil qua pigmentatie, die trouwens gewoon prima is!

Ik heb ervoor gekozen om Charly’s Chocolate Factory in mijn crease aan te brengen. Ik heb de kleur droog aangebracht. De oogschaduw blend heel makkelijk, waardoor je een mooie ooglook kunt maken.  De rest van de kleuren die ik heb gebruikt komen uit het Too Faced Natural Eye palette.

De Catrice Intensif’Eye Wet&Dry Shadows kosten €3,79 per stuk.

Wat vind jij van de kleur en van de look die ik ermee heb gemaakt?
Liefs van Tedje

Volg:

14 Reacties

 1. 7 juli 2012 / 10:31

  Hij is echt beautiful!! En staat heel mooi bij jou kleur ogen!

 2. 7 juli 2012 / 10:41

  Prachtig zijn ze he?! Ik heb er ook 1, love it :D

 3. 8 juli 2012 / 14:57

  Gave kleur! De look die je ermee hebt gemaakt vind ik ook mooi!
  Leuk dat Catrice ook dit soort oogschaduws verkoopt!

 4. 8 juli 2012 / 16:50

  Mooi, ik heb pas ook 2 oogschaduws daarvan gekocht! 010 en 040 :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *