Catrice NEONaturals – Makes Me Smile

Catrice NEONaturals – Makes Me Smile

Photobucket

Yes Catrice, you did it again. Als er een nieuwe Limited Edition is van Catrice, moet ik altijd tegen mezelf zeggen: Tedje, alleen kijken. Niet kopen. Ik liep vorige week weer eens (heel toevallig) door het Kruidvat en ik zag daar de NEONaturals collectie staan. Ik had er natuurlijk al dingen over gelezen en gezien op andere blogs. Een lakje sprong daar voor mij uit. Ik had bedacht om er alleen naar te kijken en er verder niks mee te doen, het zou waarschijnlijk toch het zoveelste lakje zijn dat ik aan mijn stash zou toevoegen. Maar toen nummer C03 Makes Me Smile naar me ging roepen: Tedje!! SMEER ME OP JE NAGELS!! Toen kon ik niks anders dan kopen. Toch? 

Zoals jullie in de intro al hebben kunnen lezen, ik ben verliefd geworden op dit lakje van Catrice. Hij doet zijn naam eer aan: Makes Me Smile. Laten we maar gewoon gelijk doorgaan naar het lakje.

Photobucket

Zoals alle lakjes van Catrice lakt ook dit lakje erg fijn. Na twee laagjes is hij dekkend. Dan de kleur. Zien jullie het? Wauw! Deze nagellak ziet er altijd anders uit. Soms is hij zilver, soms weer tegen het goud/brons aan, het is maar net in wat voor licht je de lak ziet. Dat vind ik echt heel leuk aan deze lak. Ik stond trouwens versteld van de ‘houdbaarheid’ van dit lakje. Hij bleef maar liefst vijf dagen zitten zonder te chippen (stukjes eraf)!

Photobucket

Als je de kans krijgt om dit lakje nog te bemachtigen, ik zeg: doen!! Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Het is een Limited Edition, so be quick! Alle lakjes van Catrice zijn nu trouwens met 50 procent korting en daarvoor kun je hem helemaal niet laten liggen toch? De normale prijs zonder korting is €2,69.

Wat vind jij van deze nagellak? 

Liefs van Tedje

Volg:

28 Reacties

 1. 15 januari 2013 / 07:03

  Hij is mooi ja! Vind ‘m alleen niet erg ‘nude’. Het is geen knalkleur, dat is dan het enige waarin hij een beetje nude is. ^^De prijs staat trouwens niet in je artikel, ik weet wel wat ze kosten, maar andere mensen misschien niet.

 2. 15 januari 2013 / 07:33

  Ooooh, die is pretty! En met 50 procent korting zijn alle Catrice lakjes goed. Like dûh. 8D

 3. 15 januari 2013 / 07:51

  Oh wauw wat een mooi kleurtje! Erg toffe glans heeft hij! Ja deze wil ik ook wel hebben!

 4. 15 januari 2013 / 09:58

  Ik heb van de NEONaturals LE ook alleen maar deze gekocht omdat ik de rest niet echt speciaal vond. Maar deze sprong er inderdaad uit. Staat je goed ^^

 5. 15 januari 2013 / 11:13

  Toevallig, ik heb deze ook! Had hem voor nye gekocht :)

 6. 15 januari 2013 / 11:22

  Heb expres al eventjes geen nagellak gekocht, maar toen ik deze zag staan begon ik toch weer te twijfelen. Toch heb ik hem laten staan :) maar hij is wel echt heel erg mooi!

 7. 15 januari 2013 / 11:29

  Snap dat je er verliefd op werd. Hij is heel mooi! Ik heb 3 lakjes gekocht in de sale. Lekker goedkoop, wil er eigenlijk nog wel meer.

 8. 15 januari 2013 / 17:00

  Oeh, wat een mooi lakje!! Ik vind hem heel tof!

 9. 15 januari 2013 / 18:58

  Wauw, ik hoop dat ik deze nog te pakken krijg want hij is inderdaad heel erg gaaf!

 10. 15 januari 2013 / 19:27

  Wat een super mooie kleur! Maar in het potje lijkt hij meer goud, en op je nagels zit er precies een tintje zilver in, of ligt dat aan mij :p ?

 11. 15 januari 2013 / 19:52

  Woa ma ga! Ik vind hem echt prachtig om te zien, love de glinsterende shine! Helaas hadden ze hem niet meer bij ons, aangezien ik vandaag nog in de Kruidvat was. Ze hadden nog heel weinig, daarnaast was het een grote chaos. Wel heb ik twee nude lakjes kunnen scoren, denk dat ik vaker sale ga shoppen. ;’D

 12. 15 januari 2013 / 22:24

  Mooi lakje is het hè? Van alle NEONaturals die ik heb is dit eigenlijk de enige die me niet tegenviel.
  Volgens mij geld die 50% alleen niet op de LE’s..

 13. Wendy (B)
  17 januari 2013 / 18:53

  It makes me sad…
  :(
  Die heb ik nergens gevonden.
  :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *