Chanel Les 4 Ombres | 254 Tissé d’automne

chanel-tisse-d-automne-4

Met Kerstmis kreeg ik dit prachtige Les 4 Ombres palette van Chanel en het werd wel eens tijd om dit juweeltje met jullie te delen! Kijk je mee naar het Multi-effect quadra eyeshadow palette in 254 Tissé d’automne. 

chanel-tisse-d-automne

chanel-tisse-d-automne-1 chanel-tisse-d-automne-2

Ik heb nog nooit een palette van Chanel gehad. Vroeger keek ik altijd wel vol bewondering naar de mooie Les 4 Ombre doosjes die mijn moeder in haar bezit had. Want zeg even eerlijk: alleen de verpakking is al prachtig en zó klassiek.

chanel-tisse-d-automne-5

254 Tissé d’automne komt uit de herfstcollectie van 2015 en dat zie je wel aan de mooie mosgroene en warme bruine kleuren.

chanel-tisse-d-automne-3

De oogschaduws in het palette zijn allemaal licht glanzend en bevatten geen chunky glitters. Het leuke aan dit palette vind ik dat je deze kleuren kunt gebruiken in een every day look, dus subtiel en geschikt voor naar je werk of naar school, maar dat je ook flink uit kunt pakken voor een groene smokey eye met een feestje. De kleuren zijn namelijk behoorlijk gepigmenteerd en kun je goed opbouwen.

chanel-tisse-d-automne-swatch

Swatch time! De kleuren zien er erg mooi uit vind ik. Dit is een palette dat ik misschien niet snel zou kopen vanwege de groentinten en ik toch altijd meer neig naar nude en bruin, maar ik ben er echt heel blij mee. Ik vind het een prachtig palette!

SAM_0180 SAM_0179

Op bovenstaande foto’s heb ik de oogschaduw subtiel aangebracht voor een look voor overdag. I like it!

Wat vinden jullie van het Les 4 Ombres palette van Chanel? Ik ben benieuwd! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 23 februari 2016 / 07:33

  Ik vind de palettejes ook altijd zo mooi, om bij weg te dromen gewoon! Je hebt een mooie look gemaakt, I like it :-)!

 2. 23 februari 2016 / 08:08

  Ah wat een mooie kleuren. Ik hou van die groen tinten!

 3. 23 februari 2016 / 08:47

  Alleen het palette zelf is al een beauty. De kleuren vind ik ook erg mooi. De groene tinten zal ik niet zo snel dragen, maar in combinatie met deze kleuren kan het wel erg mooi zijn :)

 4. 23 februari 2016 / 09:36

  Vind de kleuren heel mooi! Ben zelf niet zo goed met groen maar vind het best mooi bij elkaar!

 5. 23 februari 2016 / 13:47

  Ik zei het vanochtend al op je Instagram, maar wauw, wat een prachtig palette is dit! En de ooglook die je ermee hebt gemaakt is ook heel mooi!

 6. 23 februari 2016 / 14:43

  Ik zou eigenlijk die groene tinten ook niet zo snel pakken, ik ga altijd voor de bruine, grijze of blauwe tinten! Maar ik vind het je wel érg gaaf staan <3

 7. 23 februari 2016 / 16:13

  Wat een gave kleuren. Ik heb ongeveer zoiets eens gekocht bij Rituals in een palette maar dan in het vierkant. Mooie ooglook!

 8. 23 februari 2016 / 20:23

  Wauw, dit palette is echt een pareltje. De kleuren zijn echt schitterend. Ik zou het zelf persoonlijk jammer vinden dat er geen tint in zit waarmee je kunt highlighten maar aan de andere kant: een mono van een fijne highlighter er bij en je hebt alles wat je nodig hebt voor een mooie look. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *