Ciaté Caviar Manicure

 photo IMG_5074a.jpg

Alweer een wat oudere trend in nagellakland, maar ik wilde dit Caviar manicure setje van Ciaté toch graag nog aan jullie laten zien! Ik kreeg dit setje van mijn moeder met Sinterklaas (alweer even geleden dus), en ik had de nagellak nog niet uitgeprobeerd! Daar moest verandering in komen. 

Vorige week liet ik een ander setje van Ciaté zien: Very Colorfoil Manicure, die trouwens helemaal mislukte. Benieuwd? Check dan zeker even het artikel.

 photo IMG_5070a.jpg

In het setje zit een Ciaté nagellak (in de kleur Ferris Wheels), de kleine bolletjes om je nagels mee te versieren, een handleiding (zo moeilijk is het nu ook weer niet, haha!), een trechtertje en een plastic bakje.

 photo IMG_5076a.jpg

Ferris Wheels is echt een super mooie babyblauwe nagellak. Ik krijg helemaal weer zin in de zomer!

 photo IMG_5079a.jpg

In drie laagjes dekt de nagellak. Tijd om er caviar nails van te maken!

 photo IMG_5082a.jpg

Het plastic bakje is om de bolletjes op te vangen. Let op goed op als je de dop van het flesje afdraait waar de bolletjes in zitten. Die kunnen namelijk ook in de dop zitten, omdat de verpakking natuurlijk niet altijd kaarsrecht blijft. Bij mij zaten ze dus in de dop en sprongen ze alle kanten uit toen ik de dop eraf draaide. Grrrr….

 photo IMG_5086a.jpg

 photo IMG_5088a.jpg

Strooi de balletjes over je nagels (ik heb er in dit geval maar eentje bestrooid) terwijl je je hand boven het plastic bakje houdt. Duw de bolletjes voorzichtig aan. En nu? Wachten. Het liefst zo lang mogelijk. Ga een serie kijken of doe iets waar je je handen niet voor nodig hebt. Anders stoot je de bolletjes er zo af. Je kunt er nog een laagje topcoat over aanbrengen, maar mijn ervaring bij de Pupa Art Mania Bubbles is dat dat er niet zo mooi uitziet.

Of Caviar nails lang blijven zitten? Uhm, nee. Helaas! Het is leuk voor een avondje, maar je stoot de balletjes er zo snel vanaf. Daarom is het extra belangrijk dat de nagellak goed de kans krijgt om uit te harden, anders wordt het helemaal niks. Ik ga ‘de caviar’ denk ik niet meer gauw gebruiken, maar het babyblauwe nagellakje zéker wel!

Wat vinden jullie van de caviar nails? Oud of nog steeds wel geinig? 

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 22 januari 2015 / 07:44

  Ik vind het leuk eruit zien die bolletjes, maar bij mij blijven die nooit zolang zitten

 2. 22 januari 2015 / 08:14

  Leuk, voor een avond weg inderdaad. Het blauwe lakje is wel echt tof, lekker zomers!

 3. 22 januari 2015 / 09:53

  Ik vind het echt heel leuk, maar zonde dat het gewoon echt niet goed blijft zitten. Dat blauwe kleurtje is wel heel schattig :-)

 4. 22 januari 2015 / 10:42

  Misschien wel leuk voor carnaval of zo, maar ik vind het er niet zo fantastisch uitzien. De blauwe kleur is wel erg mooi!

 5. 22 januari 2015 / 11:39

  Leuke kleuren zo bij elkaar, wat ik wel altijd had bij Caviar is dat het er snel afgaat!

 6. 22 januari 2015 / 12:04

  bij mij waren die bolletjes er met een paar uur werken al allemaal vanaf XD

 7. 22 januari 2015 / 12:06

  Ik had destijds een setje van de Action en die bleven best lang zitten! Alleen verkleurde de bolletjes allemaal zilver omdat de ‘echte’ kleur er af sleet haha.

 8. 22 januari 2015 / 19:13

  Ik heb ook zo’n setje maar dan van Primark, vond het persoonlijk ook niet zo heel handig werken haha! Maar wel leuk om eens te proberen :) Die blauwe kleur is mooi zeg!

 9. 22 januari 2015 / 21:40

  Ik vind het wel leuk voor een keertje, vooral met carnaval op komst :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.