Clinique: pan zien

Clinique: pan zien

Mijn moeder en ik delen onze make-up stash. Zij pakt soms wat van mij, en ik soms wat van haar. Samen zijn we erover uit dat Clinque toch wel een prachtig merk is met een ontzettend goede kwaliteit. Afgelopen jaren hebben we al een heleboel producten van Clinique bij elkaar gespaard. Ze bevallen ons gewoon heel goed. We gebruiken ze met liefde en dat is de reden dat bij heel veel producten al pan te zien is. Maar wat is pan eigenlijk? 

De pan is het metalen plaatje waar make-up op zit gedrukt. Als je een product veel gebruikt, komt er steeds minder in je doosje te zitten en kun je op een gegeven moment de pan zien. Ik hou van dit soort foto’s, omdat je kunt zien dat het product erg geliefd is bij de eigenaar.

True bronze shimmering tones bronzing powder. 01 golden bronze. 

Dit is een bronzer met 3 verschillende kleuren. Ik gebruik hem ook wel eens als oogschaduw. Het was helaas een limited edition van een paar jaar terug. Als ik dat had geweten toen, had ik er nog een gekocht want het is een prachtige bronzer met subtiele glitters. Kijk hoever deze bronzer al op is!

True bronze pressed powder bronzer. 04 sunswept.

Nog een bronzer! Dit is een vrij donkere bronzer voor mijn huid, dus deze breng ik altijd lichtjes aan.

 

Colour surge eye shadow duo. 301 victorian pink. 

Dit is een duo oogschaduw. De lichte kleur neigt naar roze en is perfect als highlighter onder je wenkbrauw. Bij de donkere kleur zie je de pan al een klein stukje tevoorschijn komen.

 

Colour surge eye shadow duo. 501 splash. 

Dit is het tweede oogschaduw duo waarbij pan te zien is. De lichte kleur is wederom perfect om onder je wenkbrauw aan te brengen als highlighter. Je ziet ook goed op de foto dat er al een flinke kuil in de lichte kleur zit. Van de grijze kleur is weinig meer over. Alleen aan de zijkanten zit nog wat oogschaduw.

 

Colour surge eye shadow palette. 

Wat ik heel handig vind aan dit palette, is dat de namen onder op het doosje vermeld staan. De rechtse kleur van Like Mink en 204 Sierra Glaze zijn bijna op. Dit palette heb ik een aantal jaren geleden gekocht op Schiphol. Je ziet dat ik de kleuren Apricot Spice, Sparkling Sage, Aquamarine, Disco Pink, Blue Satin en de rechtse kleur van Frosted Lily nog niet zo vaak heb gebruikt. Bij de witte shimmery oogschaduw zit ook al een beginnend kuiltje.

Color surge eye shadow – soft shimmer. 204 sierra glaze. 

Dit is dezelfde kleur als de 204 die in het palette zit. het is een prachtige brons/bruine shimmer kleur. Een hele fijne oogschaduw!

Hebben jullie al veel producten waarbij je de pan kunt zien?

Liefs van Tedje

Volg:

9 Reacties

  1. 8 oktober 2011 / 12:44

    WOW, dat is echt veel pan joh! Ik heb eigenlijk nooit echt de pan geraakt, terwijl ik dat wel wil.

    • 8 oktober 2011 / 12:50

      Ik gebruik make-up samen met mijn moeder, dus dat gaat twee keer zo snel! Maar inderdaad, het is geweldig om de pan te raken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *